Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Šermukšnėlė

QUOTE(Ugniux @ 2012 11 30, 16:36)
Sveikos, neprisėdu čia dažnai.. Na, pasakysiu keletą auklėtojų, kurios, mano manymu, yra to senovinio sukirpimo ir leidžia sau daugiau nei galima... Regina, Stasė....  Nors kiek mačiau Stasės kurtų vaidinimų, tai įspūdį paliko, tikrai moka.
Užtat labai labai šiame darželyje giriama auklėtoja Elena.

pas Stasę eina vyresnis, pas Eleną ėjo vyresnis ir dabar mažiukas.
Man su Stase gal ir viskas gerai būtų, bet nepatinka, kad į lauką vaikai neina unsure.gif
Elena kaip ir Alina nuostabios auklėtojos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mozart @ 2012 11 28, 23:28)
Parodoje "Vaikų šalis" buvo dalijami lankstinukai, kuriuose sakoma, kad nuo 2013 m. rugsėjo 1d. atsidarys naujas darželis Jeruzalėje ir kaina labai patraukli, perpus pigiau negu privačiuose darželiuose. Gali būti, kad atsidarys jau nuo birželio. Tik reik paskubėti, nes vietų nedaug. Parašykite į a.ž., jeigu tel. nr. prireiks, atsiųsiu.  mirksiukas.gif

Laba diena . Mane labai sudomino si naujas darzelis , ar galetumete atsiusti Nr. tel. Buciau labai dekinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irina1976 @ 2013 01 02, 15:50)
Laba diena . Mane labai sudomino si naujas darzelis , ar galetumete atsiusti Nr. tel. Buciau labai dekinga  bigsmile.gif

Ir mane domina 4u.gif Nes pagal viska nepakliunam i dazeli, kuri norejom.
Aciu.
Atsakyti
O aš labai nustebau, kad nėra atskiros ikimokyklinės grupės. Nuo trejų metų visos yra ikimokyklinės, o paskutiniai metai-priešmokyklinė. Labai gaila. Mano vyresnėlis lankė kitą darželį, kur priešpaskutiniai ir paskutiniai metai buvo vienoje grupėje (ikimokyklinukai ir priešmokyklinukai), tai labai geras paruošimas prieš mokyklą buvo, o čia liks tik paskutiniai metai "pasispausti".
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2013 01 09, 11:16)
O aš labai nustebau, kad nėra atskiros ikimokyklinės grupės. Nuo trejų metų visos yra ikimokyklinės, o paskutiniai metai-priešmokyklinė. Labai gaila. Mano vyresnėlis lankė kitą darželį, kur priešpaskutiniai  ir paskutiniai metai buvo vienoje grupėje (ikimokyklinukai ir priešmokyklinukai), tai labai geras paruošimas prieš mokyklą buvo, o čia liks tik paskutiniai metai "pasispausti".

vaikus ugdo (bent turėtų ugdyti) visus tuos metus iki pat mokyklos kiek ir kaip priklauso jų (vaikų) amžiui.
Vaikų darželis- tai ikimokyklinė ugdymo įstaiga.
Atsakyti
QUOTE(aleksiuke @ 2013 01 09, 11:32)
vaikus ugdo (bent turėtų ugdyti) visus tuos metus iki pat mokyklos kiek ir kaip priklauso jų (vaikų)  amžiui.
Vaikų darželis- tai ikimokyklinė ugdymo įstaiga.

Tikrai sutinku drinks_cheers.gif vieną jau išleisiu į mokyklą ten lankė nuo 3 metų. Tikrai visko moko palaipsniui ir kiek priklauso jo amžiuje tiek jis moka smile.gif
Atsakyti
Mielos mamos gal yra lankanciu darzeli sermuksnele, kur aukletoja stasia ir inna? parasikit man asmeniskai turiu ka idomaus papasakoti, arba tie kurie rosiasi ten lankitis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juuuulia @ 2013 01 13, 17:29)
Mielos mamos gal yra lankanciu darzeli sermuksnele, kur aukletoja stasia ir inna? parasikit man asmeniskai turiu ka idomaus papasakoti, arba tie kurie rosiasi ten lankitis.  4u.gif

o gal čia brūkštelkit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2013 01 13, 17:37)
o gal čia brūkštelkit wink.gif

cia nesinori, jai tikrai idomu rasikit asmeniskai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juuuulia @ 2013 01 13, 17:46)
cia nesinori, jai tikrai idomu rasikit asmeniskai.  smile.gif

tesiog del tam tikru daliku negaliu cia rasiti rasik asmeniskai, o geriau i e pasta eryka@list.ru tikrai turiu ka papasakoti.
Atsakyti
sveikos, o kiek yra grupių 2-3 metų vaikams šermukšnėlėje ir kokio dydžio grupės? pasiskaičiau komentarus ir net kažkaip baisu pasidarė, nes šitas darželis pas mus pirmas eilej.tikiuosim kad pateksim pas gerą auklėtoją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(allinutte @ 2013 01 13, 19:29)
sveikos, o kiek yra grupių  2-3 metų vaikams šermukšnėlėje ir kokio dydžio grupės? pasiskaičiau komentarus ir net kažkaip baisu pasidarė, nes šitas darželis pas mus pirmas eilej.tikiuosim kad pateksim pas gerą auklėtoją smile.gif

mano du vaikai lanko, trečią taip pat ten leisiu smile.gif yra kai kurios tikrai auksinės auklėtojos, kai kurios turi minusų, bet visumoj nesiskundžiu smile.gif
Atsakyti
mano du vaikai lanko, trečią taip pat ten leisiu smile.gif yra kai kurios tikrai auksinės auklėtojos, kai kurios turi minusų, bet visumoj nesiskundžiu smile.gif

puiku:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo allinutte: 13 sausio 2013 - 21:36