Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Šermukšnėlė

QUOTE(skyeyes @ 2011 09 08, 13:16)
O nee, mes irgi buvom rade Naujininkuose, kur kazkaip dauguma papuola ir be vaiko uzrasymo is anksto..bent jau pries gerus metus taip buvo...bet kai as pamaciau pati ta darzeli, tai vos neapsiverkiau... doh.gif Snekutis berods...bijau dabar sumeluot ax.gif Toks senas, toks nemalonus, grupese remonto truksta, stogas buvo prakiures tuo metu grupej vaiku, tai miegojo kazkur kitur visi..zodziu dziaugiuosi, kad neteko visgi ten vesti dukros...jau nekalbu kaip nepatogu butu buve tas galas schmoll.gif

"Snekutis" ne Naujininkuose,o Vytenio g. Naujamiesti,bet kad baisus tai jau tikrai.
Atsakyti
Perkėlėme savo viduriniuką nuo balandžio į Šermukšnėlę, o nuo rugsėjo prisijungs ir mūsų mažylis.
Atsakyti
girdejau apie si, tikrai labai geras darzelis 4u.gif
Atsakyti
Nors mūsų sūnus labai sunkiai pratinosi prie darželio, kai teko perkelti iš kito, bet bent jau Kriauklelių auklėtojos yra labai šaunios.
Atsakyti
Labas,

O aš atėjau pasakyti negražių dalykų, kurie dedas šiame darželyje... Tiesa, yra nuostabių auklėtojų, kurias vadinu Pedagogėmis iš didžiosios raidės, bet yra tokių, net neapsiverčia liežuvis vadinti pedagogėmis... va tokios vaikams ausis sukioja, per užpakaliukus (čia jau kaip ir norma), per galvytes ir net veidukus tranko.... ir dar daug visokių pažeminimų prigalvoja...(nerašysiu, nenoriu labai nugąsdinti). Taip kad, mielieji Tėveliai, prieš leisdami savo vaikiuką į šį darželį labai pasidomėkite, kokios pedagogės ir šeimininkės ugdys ir prižiūrės Jūsų vaiką. ir linkiu Jums visiems pačių geriausių ir nuostabiausių auklėtojų ir šeimininkių!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniux: 23 lapkričio 2012 - 15:47
QUOTE(Ugniux @ 2012 11 23, 16:44)
Labas,

O aš atėjau pasakyti negražių dalykų, kurie dedas šiame darželyje... Tiesa, yra nuostabių auklėtojų, kurias vadinu Pedagogėmis iš didžiosios raidės, bet yra tokių, net neapsiverčia liežuvis vadinti pedagogėmis... va tokios vaikams ausis sukioja, per užpakaliukus (čia jau kaip ir norma), per galvytes ir net veidukus tranko.... ir dar daug visokių pažeminimų prigalvoja...(nerašysiu, nenoriu labai nugąsdinti).  Taip kad, mielieji Tėveliai, prieš leisdami savo vaikiuką į šį darželį labai pasidomėkite, kokios pedagogės ir šeimininkės ugdys ir prižiūrės Jūsų vaiką. ir linkiu Jums visiems pačių geriausių ir nuostabiausių auklėtojų ir šeimininkių!!!!!

Ugniux, jeigu jau pradejai tai sakyk kad butu aiskiau, nes toms kurios planuoja vest savo vaikucius, labai aktualu, kurie ten zmones verti pasitikejimo, i kuriu reiktu vengti.
Atsakyti
QUOTE(skyeyes @ 2011 09 08, 12:16)
O nee, mes irgi buvom rade Naujininkuose, kur kazkaip dauguma papuola ir be vaiko uzrasymo is anksto..bent jau pries gerus metus taip buvo...bet kai as pamaciau pati ta darzeli...

nedarysiu reklamos, tačiau vedam į "Gervelę" o ir gyvenam netoliese dabar, tai iš viso patogu. nėr jau tas darželis toks ir blogas mirksiukas.gif

QUOTE(ramunyyte @ 2011 09 08, 15:55)
nu Tu visiskai neteisi ir painioji socialiai remtinus ir su lengvatom

gali būti, aš jau nepamenu, kaip sakant seniai jau buvo 4u.gif
Atsakyti
Parodoje "Vaikų šalis" buvo dalijami lankstinukai, kuriuose sakoma, kad nuo 2013 m. rugsėjo 1d. atsidarys naujas darželis Jeruzalėje ir kaina labai patraukli, perpus pigiau negu privačiuose darželiuose. Gali būti, kad atsidarys jau nuo birželio. Tik reik paskubėti, nes vietų nedaug. Parašykite į a.ž., jeigu tel. nr. prireiks, atsiųsiu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mozart @ 2012 11 28, 23:28)
Parodoje "Vaikų šalis" buvo dalijami lankstinukai, kuriuose sakoma, kad nuo 2013 m. rugsėjo 1d. atsidarys naujas darželis Jeruzalėje ir kaina labai patraukli, perpus pigiau negu privačiuose darželiuose. Gali būti, kad atsidarys jau nuo birželio. Tik reik paskubėti, nes vietų nedaug. Parašykite į a.ž., jeigu tel. nr. prireiks, atsiųsiu.  mirksiukas.gif

parašiau jums į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramunyyte @ 2012 11 23, 19:03)
Ugniux, jeigu jau pradejai tai sakyk kad butu aiskiau, nes toms kurios planuoja vest savo vaikucius, labai aktualu, kurie ten zmones verti pasitikejimo, i kuriu reiktu vengti.

Sveikos, neprisėdu čia dažnai.. Na, pasakysiu keletą auklėtojų, kurios, mano manymu, yra to senovinio sukirpimo ir leidžia sau daugiau nei galima... Regina, Stasė.... Nors kiek mačiau Stasės kurtų vaidinimų, tai įspūdį paliko, tikrai moka.
Užtat labai labai šiame darželyje giriama auklėtoja Elena.
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2012 11 30, 16:36)
Sveikos, neprisėdu čia dažnai.. Na, pasakysiu keletą auklėtojų, kurios, mano manymu, yra to senovinio sukirpimo ir leidžia sau daugiau nei galima... Regina, Stasė....  Nors kiek mačiau Stasės kurtų vaidinimų, tai įspūdį paliko, tikrai moka.
Užtat labai labai šiame darželyje giriama auklėtoja Elena.

Lankom nuo spalio Pagrandukų grupę, Elena išties nuostabi auklėtoja, kaip ir šeimininkė Janina. Tikiuosi mano teigiama nuomonė apie šį darželį nepasikeis:)
Atsakyti
Mano mažiausias lanko Skudurinukus, tai vos spėju nurengti atvedusi, o jis jau "Ate" ir bėga į grupę.
Vidurinysis lanko Siūlinukus - irgi patenkintas.
Atsakyti