Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Šermukšnėlė

QUOTE(liulia7 @ 2011 02 01, 09:53)
na nepaskelbta. O kas buna kai paskelbia? vaiku i darzeli vesti negalima????

tada gali nevest vaiko ir už darželį neskaičiuoja pinigėlių ax.gif

man aktualu, nes aš ir taip nevedu tiesiog moku už jį unsure.gif
Atsakyti
Jeruzaleje su darzeliais tragedija doh.gif mes uzsiraseme kai tik gime vaikiukas, buvo kelios dienos t.y 2009 spalio men, kad lankyti darza 2011 rugseji, tai pries naujus buvau pas direktore sake sansu nera pakliuti...Taip pykta, bandeme uzsirasyti dar i gintareli, tai net prasymo neprieme, nes nepriklausome pagal gyvenamaja vieta. Prie darbo irgi nepakliuname. Nesamone su tais darzais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(menasijus @ 2011 03 15, 10:40)
Jeruzaleje su darzeliais tragedija doh.gif mes uzsiraseme kai tik gime vaikiukas, buvo kelios dienos t.y 2009 spalio men, kad lankyti darza 2011 rugseji, tai pries naujus buvau pas direktore sake sansu nera pakliuti...Taip pykta, bandeme uzsirasyti dar i gintareli, tai net prasymo neprieme, nes nepriklausome pagal gyvenamaja vieta. Prie darbo irgi nepakliuname. Nesamone su tais darzais schmoll.gif

Mes irgi prie geriausių norų pakliuvome tik nuo 3 metų, todėl vedėme metus į privatų unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, nors matau, kad retai kas pasisako sioje temoje, bet gal kas gales patarti. Dukra nuo rugsejo prades lankyti Sermuksnele Siaudinuku grupe. Keistokai pasirode, kad visi vaikai 6-meciai, o tik 5, tame tarpe ir dukra, 4-meciai. Nezinau ar reikia pasirodyti grupeje iki rugsejo 1-osios, kada isaiskina taisykles, nezinau net ar reikia pizamu, su kuo apsirenge vaikai sportuoja? Zodziu zalia sioje srityje doh.gif Gelbekit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gdr31 @ 2011 07 12, 15:29)
Sveikos, nors matau, kad retai kas pasisako sioje temoje, bet gal kas gales patarti. Dukra nuo rugsejo prades lankyti Sermuksnele Siaudinuku grupe. Keistokai pasirode, kad visi vaikai 6-meciai, o tik 5, tame tarpe ir dukra, 4-meciai. Nezinau ar reikia pasirodyti grupeje iki rugsejo 1-osios, kada isaiskina taisykles, nezinau net ar reikia pizamu, su kuo apsirenge vaikai sportuoja? Zodziu zalia sioje srityje doh.gif Gelbekit smile.gif

Tai gal reiktu pasiskambinti ar uzsukti i darzeli arba pas direktore, o ne SM ieskoti atsakymu rolleyes.gif
Mes irgi kai pradejome vesti dukryte nuo 2 metuku apsilankeme pas aukletoja ir aptareme kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(gdr31 @ 2011 07 12, 14:29)

Jus tiesiog pakliuvot turbut i misraus amziaus grupe, tai ne naujiena daug kur taip yra.O del tvarkos tai paprasciausia uzeit ir paklaust bet kuri aukletoja papasakos apie bendra tvarka.
Atsakyti
QUOTE(pramune1 @ 2010 03 09, 13:48)
sveika,na mano mazyli ir uzrase 2011m rugseji,tai jam jau bus 2,8men...nes eile begaline,na bet idomu kaip tasdarzelis,nes nalabai ka pati girdejus,o i kokia grupe tavo maziu uzrase?smile.gif

Sveika, matau, kad ryškiai vėluoju su atsakymu, bet gal nieko 4u.gif parašysiu savo nuomonę apie darželį, gal kitoms pravers
Mano vaikas buvo užrašytas į skudurinukų grupę. šiaip atrodo laukiau ramiai, bet vis kirbėjo mintis, kaip ten bus? nes žinau, kad su darželiais situacija tragiška bent Vilniuj. balandį sugalvojau nueit "apsiuostyt" kaip ten su sąrašais reikalai. nuėjus man pasakė, kad mano vaikas 38, o priims, tik 23 vaikus. iš iš karto direktorė pasakė, kad jei ką iki birželio dar turite laiko. nu tai aš apvažiavau kelis darželius, ir vienam iš jų atsirado vieta mano vaikui bigsmile.gif taip kad jau liepą sąrašų eit žiūrėt į "Šermukšnėlę" nebuvo taip baisu. nuėjus žiūriu, kad "skudurinukų " gr. 16 vaikų iš kurių 15 - socialiai remtini. tai reiškia šiemet į tą grupę pateko vienas (kaip aš sakau) normalus vaikas blink.gif o tai vaikų dar liko laukt ne vienas ir ne du g.gif
šiaip kažkodėl norėjau vest vaiką į šį darželį, tačiau paskaičius temą pagalvojau, kad iš kitos pusės ir gerai, kad radom ir vedam kitur g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2011 09 08, 12:32)
šiaip kažkodėl norėjau vest vaiką į šį darželį, tačiau paskaičius temą pagalvojau, kad iš kitos pusės ir gerai, kad radom ir vedam kitur  g.gif  4u.gif

Normalus tas darzelis..mes vedam dukryte jau antrus metus ir visai patenkinti rolleyes.gif Svarbiausia aukletojos geros ir uzsiima su vaikais ax.gif Aisku gal nera taip idealu ir tiek tos prieziuros bei kokybes kaip kokiam privaciam pvz Austejos Landsbergienes darzelyje, bet siaip tai mes patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2011 09 08, 11:32)
Sveika, matau, kad ryškiai vėluoju su atsakymu, bet gal nieko  4u.gif parašysiu savo nuomonę apie darželį, gal kitoms pravers
Mano vaikas buvo užrašytas į skudurinukų grupę. šiaip atrodo laukiau ramiai, bet vis kirbėjo mintis, kaip ten bus? nes žinau, kad su darželiais situacija tragiška bent Vilniuj. balandį sugalvojau nueit "apsiuostyt" kaip ten su sąrašais reikalai. nuėjus man pasakė, kad mano vaikas 38, o priims, tik 23 vaikus. iš iš karto direktorė pasakė, kad jei ką iki birželio dar turite laiko. nu tai aš apvažiavau kelis darželius, ir vienam iš jų atsirado vieta mano vaikui  bigsmile.gif taip kad jau liepą sąrašų eit žiūrėt į "Šermukšnėlę" nebuvo taip baisu. nuėjus žiūriu, kad "skudurinukų " gr. 16 vaikų iš kurių 15 - socialiai remtini. tai reiškia šiemet į tą grupę pateko vienas (kaip aš sakau) normalus vaikas  blink.gif  o tai vaikų dar liko laukt ne vienas ir ne du  g.gif
šiaip kažkodėl norėjau vest vaiką į šį darželį, tačiau paskaičius temą pagalvojau, kad iš kitos pusės ir gerai, kad radom ir vedam kitur  g.gif  4u.gif

O kur radot, jei ne paslaptis? mirksiukas.gif
Mes nepatekom nei pernai, nei šiemet ir jau turbūt nebepateksim niekada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklė @ 2011 09 08, 12:18)
O kur radot, jei ne paslaptis?  mirksiukas.gif

suradom darželį Naujininkuose
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2011 09 08, 13:39)
suradom darželį Naujininkuose

O nee, mes irgi buvom rade Naujininkuose, kur kazkaip dauguma papuola ir be vaiko uzrasymo is anksto..bent jau pries gerus metus taip buvo...bet kai as pamaciau pati ta darzeli, tai vos neapsiverkiau... doh.gif Snekutis berods...bijau dabar sumeluot ax.gif Toks senas, toks nemalonus, grupese remonto truksta, stogas buvo prakiures tuo metu grupej vaiku, tai miegojo kazkur kitur visi..zodziu dziaugiuosi, kad neteko visgi ten vesti dukros...jau nekalbu kaip nepatogu butu buve tas galas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2011 09 08, 11:32)
Sveika, matau, kad ryškiai vėluoju su atsakymu, bet gal nieko  4u.gif parašysiu savo nuomonę apie darželį, gal kitoms pravers
Mano vaikas buvo užrašytas į skudurinukų grupę. šiaip atrodo laukiau ramiai, bet vis kirbėjo mintis, kaip ten bus? nes žinau, kad su darželiais situacija tragiška bent Vilniuj. balandį sugalvojau nueit "apsiuostyt" kaip ten su sąrašais reikalai. nuėjus man pasakė, kad mano vaikas 38, o priims, tik 23 vaikus. iš iš karto direktorė pasakė, kad jei ką iki birželio dar turite laiko. nu tai aš apvažiavau kelis darželius, ir vienam iš jų atsirado vieta mano vaikui  bigsmile.gif taip kad jau liepą sąrašų eit žiūrėt į "Šermukšnėlę" nebuvo taip baisu. nuėjus žiūriu, kad "skudurinukų " gr. 16 vaikų iš kurių 15 - socialiai remtini. tai reiškia šiemet į tą grupę pateko vienas (kaip aš sakau) normalus vaikas  blink.gif  o tai vaikų dar liko laukt ne vienas ir ne du  g.gif

nu Tu visiskai neteisi ir painioji socialiai remtinus ir su lengvatom, taip vadinamus lengvatinius, tai pvz. jeigu vienas vaikas is seimos jau lanko si darzeli, tai antras turi pirmuma, mes tai taip pakliuvom.tai juk ne tas pats kas socialiai remtinas.
Atsakyti