QUOTE(pramune1 @ 2010 03 09, 13:48)
sveika,na mano mazyli ir uzrase 2011m rugseji,tai jam jau bus 2,8men...nes eile begaline,na bet idomu kaip tasdarzelis,nes nalabai ka pati girdejus,o i kokia grupe tavo maziu uzrase?
Sveika, matau, kad ryškiai vėluoju su atsakymu, bet gal nieko
parašysiu savo nuomonę apie darželį, gal kitoms pravers
Mano vaikas buvo užrašytas į skudurinukų grupę. šiaip atrodo laukiau ramiai, bet vis kirbėjo mintis, kaip ten bus? nes žinau, kad su darželiais situacija tragiška bent Vilniuj. balandį sugalvojau nueit "apsiuostyt" kaip ten su sąrašais reikalai. nuėjus man pasakė, kad mano vaikas 38, o priims, tik 23 vaikus. iš iš karto direktorė pasakė, kad jei ką iki birželio dar turite laiko. nu tai aš apvažiavau kelis darželius, ir vienam iš jų atsirado vieta mano vaikui
taip kad jau liepą sąrašų eit žiūrėt į "Šermukšnėlę" nebuvo taip baisu. nuėjus žiūriu, kad "skudurinukų " gr. 16 vaikų iš kurių 15 - socialiai remtini. tai reiškia šiemet į tą grupę pateko vienas (kaip aš sakau) normalus vaikas
o tai vaikų dar liko laukt ne vienas ir ne du
šiaip kažkodėl norėjau vest vaiką į šį darželį, tačiau paskaičius temą pagalvojau, kad iš kitos pusės ir gerai, kad radom ir vedam kitur