Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Šermukšnėlė

Sveikos,

Kaip nuotaikėlės??? Liko beveik tik mėnuo iki rugsėjo. Ar daug mamyčių čia lankosi, kurios pirmąkart ves savo mažulius į šį darželį????? smile.gif

Neseniai buvau darželyje, pažiūrėjau sąrašus ir toks smalsumas apėmė g.gif kodėl vienose grupėse naujų vaikučių apie 10, o kitose vos 2????? Kalbu apie to paties amžiaus vaikiukų grupes...

Ir dar klausimėlis - kaip reaguojate į naujokiukų adaptacijos tvarką??? (Atvedi pirmą dieną vaiką ir iškart jį palieki, kad ir kelioms valandoms)
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2009 07 20, 16:36)
Sveikos,

Kaip nuotaikėlės??? Liko beveik tik mėnuo iki rugsėjo. Ar daug mamyčių čia lankosi, kurios pirmąkart ves savo mažulius į šį darželį?????  smile.gif

Neseniai buvau darželyje, pažiūrėjau sąrašus ir toks smalsumas apėmė  g.gif kodėl vienose grupėse naujų vaikučių apie 10, o kitose vos 2????? Kalbu apie to paties amžiaus vaikiukų grupes...

Ir dar klausimėlis - kaip reaguojate į naujokiukų adaptacijos tvarką??? (Atvedi pirmą dieną vaiką ir iškart jį palieki, kad ir kelioms valandoms)

Sveiki,
kokio amziaus buvo vaikas, kai uzsiraset i eile? As pergyvenu, kad galim nepatekti.. uzrasem, kai buvo apie puse metu jau rolleyes.gif
Atsakyti
mes užrašėm 1.5m. (dabar jau 3m.) bet vietos vistiek neatsirado, kol šiemet vyras nenunešė pažymos, kad jis studentas cool.gif

Tiesa, sąrašai jau senokai yra, tad galite pasiskambinti į darželį arba nueiti ir ieškoti iškabintuose sąrašuose savo vaikiuko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugniux: 20 liepos 2009 - 15:14
QUOTE(Ugniux @ 2009 07 20, 17:13)
mes užrašėm 1.5m. (dabar jau 3m.) bet vietos vistiek neatsirado, kol šiemet vyras nenunešė pažymos, kad jis studentas  cool.gif

Tiesa, sąrašai jau senokai yra, tad galite pasiskambinti į darželį arba nueiti ir ieškoti iškabintuose sąrašuose savo vaikiuko  4u.gif

Mes tik nuo kito rudens, tai sarasu dar tikrai mums nera...galvoju gal reikia nueiti pas direktore paziureti, kelinti mes eilej g.gif
Atsakyti
Labas,

Dabar gali neiti, nes direktorė atostogų išėjo. tai tik rugsėjį turėtų grįžti.
Atsakyti
QUOTE(Ugniux @ 2009 07 21, 13:46)
Labas,

Dabar gali neiti, nes direktorė atostogų išėjo. tai tik rugsėjį turėtų grįžti.

Sveikos, dirba kažkokia pavaduojanti moteriškė, kuri mus ir užrašė 2011m rugsėjui ax.gif
Atsakyti

sveikutes 4u.gif gal kas yra dirbanciu siam darzelyje arba labai gerai zinanciu? Mane domina kokios eiles kita rugseji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vlymae @ 2009 10 29, 14:50)
sveikutes 4u.gif  gal kas yra dirbanciu siam darzelyje arba labai gerai zinanciu? Mane domina kokios eiles kita rugseji? g.gif

As skambinausi i darzeli del kito rugsejo..musu maziuke 2008 gimimo ten berods 36 vietoj...tai sake mazai sansu, kad pakliusim..priima berods tik 15 lopselinuku...Be to, galima pasiziureti i kiekvieno darzelio eiles www.vilnius.lt puslapyje...nebepamenu kur ten tiksliai buvo, tik neaisku ka jos rodo..i Sermuksnele kai ziurejau rudens pradzioj rode, kad laukia virs 300 vaiku doh.gif
Be to, kai kalbejau su darzelio atstove, ar tai direktore telefonu, sake, kad dabar jau nebegalima uzrasineti vaiku i kelis darzelius schmoll.gif Tai matyt neatkris labai daug tu darzelinuku norinciu, nebent patys apsigalvos...as labai tikiuosi, kad dukryte kaip nors pateks suplanuotu laiku i darzeli g.gif Situaciaj su darzeliais tragiska...i kelis uzsirasyt negali, o laukiant eilej irgi neaisku kada pakliusi i priklausanti darzeli.. doh.gif
Atsakyti
Mamytes gal zinuote koks pavadinimas rusu darzelio baltupiose?
Atsakyti
QUOTE(Jeliukas @ 2009 11 07, 13:00)
Mamytes gal zinuote koks pavadinimas rusu darzelio baltupiose?

Šermukšnėlėje yra rusų grupės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Li @ 2009 09 18, 08:51)
Sveikos, dirba kažkokia pavaduojanti moteriškė, kuri mus ir užrašė 2011m rugsėjui  ax.gif

sveika,na mano mazyli ir uzrase 2011m rugseji,tai jam jau bus 2,8men...nes eile begaline,na bet idomu kaip tasdarzelis,nes nalabai ka pati girdejus,o i kokia grupe tavo maziu uzrase?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pramune1 @ 2010 03 09, 13:48)
sveika,na mano mazyli ir uzrase 2011m rugseji,tai jam jau bus 2,8men...nes eile begaline,na bet idomu kaip tasdarzelis,nes nalabai ka pati girdejus,o i kokia grupe tavo maziu uzrase?smile.gif

Bandysim ir mes tai datai. Kita savaite reiks lekti uzrasyt maze. Nors kazin realiai ar yra kokiu sansu patekti g.gif
Atsakyti