Sveikos,
na kaip ir viskas puikiai praėjo darželyje, bent mums, sūnus labai patenkintas visai nebijojo Kalėdų senelio net nesitikėjau, kad taip šauniai elgis , be jokiu ašarų... ir šoko ir dainavo
tik gaila, kad šiaip mažai einam į darželį vis susergam savaitę palankę...
Visiems linkių gražių Naujųjų metų sutiktuvių!!!
na kaip ir viskas puikiai praėjo darželyje, bent mums, sūnus labai patenkintas visai nebijojo Kalėdų senelio net nesitikėjau, kad taip šauniai elgis , be jokiu ašarų... ir šoko ir dainavo
tik gaila, kad šiaip mažai einam į darželį vis susergam savaitę palankę...
Visiems linkių gražių Naujųjų metų sutiktuvių!!!
sveikos,
o aš labai norėčiau sužinoti, ar vyksta šiame darželyje šventės (mamos diena ir pan.) Man labiau aktualu mažyliukų grupėse.
Ir kaip su grupėje sergančiais vaikais - ar auklėtojos leidžia sergančius vaikus į grupes, ar paprašo tėvelių, kad nevestų sergančių???????
Labai labai lauksiu pasissakymų
o aš labai norėčiau sužinoti, ar vyksta šiame darželyje šventės (mamos diena ir pan.) Man labiau aktualu mažyliukų grupėse.
Ir kaip su grupėje sergančiais vaikais - ar auklėtojos leidžia sergančius vaikus į grupes, ar paprašo tėvelių, kad nevestų sergančių???????
Labai labai lauksiu pasissakymų
Nejaugi nebesilanko nė viena mamytė, kuri veda vaikiukus į Šermukšnėlės darželį????
mano sunus lanke nuo lopselio, visais metais svenciama mamyciu svente. siemet (t.y. siandien) svesim seimos diena
del serganciu vaiku - su sloga priima, su temperatura nepriima.
del serganciu vaiku - su sloga priima, su temperatura nepriima.
Lankom, Šermukšnėlę... mažųjų grupę... na gal su temperatūra ir nepriima, bet stipriai kosinčius tai tikrai... apsimeta, kad negirdi matyt. Tai mes tik pasveikstam, nueinam kažkas su tokiu kosuliu būna ir viskas vėl namie turim sėdėti.... Ir pikta ir nieko pakeisti negali...
Šiemet nebuvo jokios šventės Gavom tik po atvirutę
labai ačiū, kad atsakėt.
QUOTE(Aleksiuke @ 2009 05 14, 12:17)
Šiemet nebuvo jokios šventės Gavom tik po atvirutę
Kaip keista... nes lopselinuku grupej sventem mamyciu svente... jie padainavo, pasokom kartu ir gavom po atvirute.
QUOTE(Erdve @ 2009 06 08, 10:30)
Kaip keista... nes lopselinuku grupej sventem mamyciu svente... jie padainavo, pasokom kartu ir gavom po atvirute.
buvo, bet vėliau šiek tiek.... bet svarbu buvo, kad šventė įvyko labai miela