Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Šermukšnėlė

Sveikos mamytes, 4u.gif kaip nuotaikeles po kalediniu svenciu darzelyj, kaip Senelis patiko? thumbup.gif ar blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

na kaip ir viskas puikiai praėjo darželyje, bent mums, sūnus labai patenkintas visai nebijojo Kalėdų senelio smile.gif net nesitikėjau, kad taip šauniai elgis ax.gif , be jokiu ašarų... ir šoko ir dainavo 4u.gif
tik gaila, kad šiaip mažai einam į darželį vis susergam savaitę palankę... doh.gif

Visiems linkių gražių Naujųjų metų sutiktuvių!!!

Atsakyti
Sveikutes smile.gif
Mano maziukas irgi lanko Sermuksnele, mums tikrai viskas gerai su darzeliu, tik laabai sergam.. Turi jie ir muzikos pamokeles, grupes svarios tvarkingos, pastoviai atnaujinamos..
Atsakyti
Sveikutes!!
Mano sunus taip pat lanke Sermuksnele, tai ir as, ir mano sunus buvom labai patenkinti. Grupes aukletojos buvo labai fainios, ir aplamai viskas ten gerai... Ir mokyklai paruose labai gerai smile.gif
Atsakyti
sveikos,

o aš labai norėčiau sužinoti, ar vyksta šiame darželyje šventės (mamos diena ir pan.) Man labiau aktualu mažyliukų grupėse.

Ir kaip su grupėje sergančiais vaikais - ar auklėtojos leidžia sergančius vaikus į grupes, ar paprašo tėvelių, kad nevestų sergančių???????

Labai labai lauksiu pasissakymų mirksiukas.gif
Atsakyti
Nejaugi nebesilanko nė viena mamytė, kuri veda vaikiukus į Šermukšnėlės darželį????

Atsakyti
mano sunus lanke nuo lopselio, visais metais svenciama mamyciu svente. siemet (t.y. siandien) svesim seimos diena smile.gif
del serganciu vaiku - su sloga priima, su temperatura nepriima.
Atsakyti
Lankom, Šermukšnėlę... mažųjų grupę... na gal su temperatūra ir nepriima, bet stipriai kosinčius tai tikrai... apsimeta, kad negirdi matyt. Tai mes tik pasveikstam, nueinam kažkas su tokiu kosuliu būna ir viskas vėl namie turim sėdėti.... Ir pikta ir nieko pakeisti negali... g.gif
Atsakyti
Šiemet nebuvo jokios šventės verysad.gif Gavom tik po atvirutę wub.gif
Atsakyti
labai ačiū, kad atsakėt.
Atsakyti
QUOTE(Aleksiuke @ 2009 05 14, 12:17)
Šiemet nebuvo jokios šventės verysad.gif Gavom tik po atvirutę  wub.gif

Kaip keista... nes lopselinuku grupej sventem mamyciu svente... jie padainavo, pasokom kartu ir gavom po atvirute.
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2009 06 08, 10:30)
Kaip keista... nes lopselinuku grupej sventem mamyciu svente... jie padainavo, pasokom kartu ir gavom po atvirute.

buvo, bet vėliau šiek tiek.... bet svarbu buvo, kad šventė įvyko wub.gif labai miela wub.gif
Atsakyti