Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Šermukšnėlė

QUOTE(dolce&gabana*** @ 2008 08 01, 18:03)
o as manau be reikalo  jus taip is anksto nerimaujat,jums ir jusu vaikialiui ne su vedeja visa diena bendrauti, mes lankom si darzeli ir geros tos aukletojos,o kad turejot konflikta su vedeja,tai nieko naujo ji su visais konfliktuoja,cia jos hobbi bigsmile.gif  biggrin.gif ,mes taip pat gavom,bet aukletojomis esame patenkinti thumbup.gif

Manau yra ko nerimauti, nes nuo vadovybės priklauso viso kolektyvo vedamos politikos ir darželio atmosfera/požiūris į vaikus ir bendrą tvarką.
Užsirašėme ir mes į ši darželi, nes priklauso pagal rajoną, bet nevesiu aš taip pat į šį darželį. Jau geriau duosiu kyšį, bet paringsiu normalesnį daržiuką ir auklėtoją taip pat, manau tuo klausimu patars pati vedėja. bigsmile.gif Ir manau bus geranoriškai nusiteikus mano atžvilgiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nosferatu @ 2008 08 02, 09:13)
Manau yra ko nerimauti, nes nuo vadovybės priklauso viso kolektyvo vedamos politikos ir darželio atmosfera/požiūris į vaikus ir bendrą tvarką.
Užsirašėme ir mes į ši darželi, nes priklauso pagal rajoną, bet nevesiu aš taip pat į šį darželį. Jau geriau duosiu kyšį, bet paringsiu normalesnį daržiuką ir auklėtoją taip pat, manau tuo klausimu patars pati vedėja. bigsmile.gif Ir manau bus geranoriškai nusiteikus mano atžvilgiu  mirksiukas.gif

Na taip gal as su jumis ir sutinku,bet mums tikrai pasiseke neziurint i vadovybe smile.gif ,nors del aukletoju,tai nesu isitikinus kad vedeja pasakytu jums,kad si aukletoja yra prasta ir pas ja neveskite.O siaip kiekvienas iesko savo vaikui geriausio,manau ir jums pasiseks,sekmes 4u.gif
Atsakyti
Blogi darbuotojai prie geros vadoybes ilgai neišsilaiko. Arba patys susipranta, arba juos gražiai išprašo biggrin.gif
Atsakyti
Mamytes, kieno vaikuciai lanko si darziuka, noriu paklaust:
o grupes darzelyje misrios ( 3-6 m.), ar yra ir sudarytos is mazdaug vienodo amziaus vaiku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pyyp: 01 rugsėjo 2008 - 20:42
grupėse visi vaikai bendraamžiai.
Atsakyti
mano vaikas lanko šermukšnėlė antreji metai esu patenkinta. pirmais metais kaip ir visoms mamoms buvo baisu, galvojau kad vaikas ir nevalgus ir negerus ir neišsimigojus. kuo tuoliau tuo geriau vaikas auga, apie darželi gali pilnai papasakoti pats. patis esam rusakalbiai vaikas lanko lietuvių grupe, greitai išmoke kalbeti lietuviškai. labai bijojom diskriminacijos iš aukletuojų puses, tačiau viskas buvo atvirkšiai mus prijeme šiltai ir maloniai, suprato musu problema ir padejo prisitaikiti prie kitos aplinkos.
apie Alina galių pasakiti tiktai gera ji buvo musų pirma aukletoją. mes ją labai pamilom kaip vaikas taip ir mes teveliai. thumbup.gif . kartu dirba auk. Elena irgi gera.
Atsakyti
mes irgi lankom sermuksnele nieko bloga negaliu pasakit.meistas neblogas,pataline nauja,sergom kaip ir visi. 4u.gif as pro langa viska matau buna kad aukletojos leidzia vaikams patiems issprest konflikta(is viresniu grupiu) bet taip kad nesusimustu.patinka ir auketojos visada sako tiesa kaip bebutu.
Atsakyti
QUOTE(Irute @ 2008 10 19, 15:52)
mano vaikas lanko šermukšnėlė antreji metai esu patenkinta. pirmais metais kaip ir visoms mamoms buvo baisu, galvojau kad vaikas ir nevalgus ir negerus ir neišsimigojus. kuo tuoliau tuo geriau vaikas auga, apie darželi gali pilnai papasakoti pats. patis esam rusakalbiai vaikas lanko lietuvių grupe, greitai išmoke kalbeti lietuviškai. labai bijojom diskriminacijos iš aukletuojų puses, tačiau viskas buvo atvirkšiai mus prijeme šiltai ir maloniai, suprato musu problema ir padejo prisitaikiti prie kitos aplinkos.
apie Alina galių pasakiti tiktai gera ji buvo musų pirma aukletoją. mes ją labai pamilom kaip vaikas taip ir mes teveliai. thumbup.gif . kartu dirba auk. Elena irgi gera.

QUOTE(Irute @ 2008 10 21, 16:03)
mes irgi lankom sermuksnele nieko bloga negaliu pasakit.meistas neblogas,pataline nauja,sergom kaip ir visi. 4u.gif as pro langa viska matau buna kad aukletojos leidzia vaikams patiems issprest konflikta(is viresniu grupiu) bet taip kad nesusimustu.patinka ir auketojos visada sako tiesa kaip bebutu.

Irute, na tai aisku jau kad lankot... pries dvi dienas tai raset jau bigsmile.gif
Atsakyti
Klausykit mamytes,

kazkas mano vardu parase!!!!!!
as to nerasiau kur spalio menesi parasyti 2 iskarto pasisakymai!!!
mano vaikas lanke Lazdynuose, bet dabar del ligu isvi nelanko.
o apie si darzeli as net nezinojau.
kas cia mano vardu raso???????????
gal jau laikas i policija kreiptis???
Atsakyti
o gal vyras prisedus buvo g.gif
ar is darbinio kompo kas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MARSEL: 21 gruodžio 2008 - 19:48
Juokaujat...
tikrai ne, vyrasnet nezino kad toks puslapis yra...
kazka reikia daryti.
matosi, kad lietuviskai parasyta su daugeliu klaidu, kuriu as niekuomet nedarau...
kaip cia galejo ivykti, kad kazkas su mano duomenimis prisijunge...
nieko nesuprantu.
Atsakyti
laba diena mergaites,
kova suneliui sueis 2 metukai, aisku, reikia i darzeli. Situacija taip susikloste, kad pasikeite ir gyv. vieta, ir darbas, todel butu paranku vesti vaika i Baltupiu darzeli. Kaip manote, ar be uzrasymo priimtu, ar ima vedeja dovaneles, ir kokios jos siuo metu yra. patarkite, manau yra turinciu patirties.
Atsakyti