Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(cacukas @ 2008 02 05, 09:27)
Aš irgi su prašymu. Šiuo metu laikausi teises ir norėčiau irnstruktoriui išsiuvinėti kokią mašiną paprastesnę arba kažkas kas būtų su mokymu vairuoti...  blush2.gif  unsure.gif

nemanau kad verta... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 02 05, 09:02)

drinks_cheers.gif idesi daug darbo, o vyras gali nesuprasti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2008 02 05, 10:06)

Aš irgi galvoju, ar reikia ar ne? g.gif Gal geriau tą laiką išnaudosiu teorijos mokimuisi... bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal zinote, kur galeciau rasti schemu su irisais bigsmile.gif bus aciu!
Atsakyti
As vel su klausimu ax.gif
Kas per plastikine kanva? Kokie pagrindiniai skirtumai nuo iprastos kanvos? Ar ji tvirta (kieta), ar plonyte? Ir kokiems darbeliams tinkamiausia - maziems vaikiskiems paveiksliukams, ar kaip tik didesniems rimtiems paveikslams? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Ir man idomu butu suzinoti,tad laukiam mamytes atsakymuku 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 02 05, 13:28)
As vel su klausimu  ax.gif
Kas per plastikine kanva? Kokie pagrindiniai skirtumai nuo iprastos kanvos? Ar ji tvirta (kieta), ar plonyte? Ir kokiems darbeliams tinkamiausia - maziems vaikiskiems paveiksliukams, ar kaip tik didesniems rimtiems paveikslams? Aciu  4u.gif

plastikinė kanva ir yra plastikinė, todėl taip ir vadinasi. O įprasta yra medžiaginė. Kiek man teko pirkti tai ji nėra didelio dydžio, ta prasme pardudama gabalėliais, todėl dideliems darbams ji nėra tinkama.
Atsakyti
Plastikinė kanvayra naudojama įvairiems nedideliems dalykiukams - žaisliukams ant eglutės pavyzdžiui siuvinėti.
Va mano pabandymas ant plastikinės kanvos - http://i11.photobuck...78/DSC04030.jpg
Ji kieta, plastikinė. Pardavinėjama A4 formato lapais.
Atsakyti
QUOTE(lilialiliok @ 2008 02 04, 22:26)
Sandrulia, metrikas tiesiog nuostabus ir sriftas grazus. Ar negaletum pasidalinti? blush2.gif

Šriftu ar metriku? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 02 05, 10:02)

QUOTE(renkyte @ 2008 02 05, 10:06)

Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 02 05, 16:32)
Šriftu ar metriku? smile.gif

šriftu šiftu, jei galima smile.gif
Atsakyti