Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Aušrinė @ 2008 02 04, 10:49)
Blizgi aida nuo paprastos tuom ir skiriasi, kad į ją yra įaustas blizgus siūliukas. Na sakyčiau čia skonio reikalas kam ji tinka smile.gif Šiaip paveiksliukai ant jos atrodo gyviau, tačiau siuvinėdama kokios labai rimtos tematikos darbą jos nesirinkčiau smile.gif

aišku 4u.gif

QUOTE(Insomnia @ 2008 02 04, 11:11)
Neseniai siuvinėjau ant blizgios aidos. Nepabaigiau, nes siūliuko pritrūko. Todėl netvarkytas dar blush2.gif Vakare intensyviau blizga mirksiukas.gif

kaip graziai atrodo thumbup.gif o ka reiškia užrašas?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diamona @ 2008 02 04, 18:10)
tai taip  thumbup.gif aciu sitie, bet dar buvo toks kur vyrukas sedi prie kompiuterio, gal kas netycia ji turetu?

jei kalbi apie šią

user posted image

parašyk pašto adresą, atsiųsiu.
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 02 04, 19:19)
kaip graziai atrodo  thumbup.gif  o ka reiškia užrašas??  ax.gif

Man tai nelabai gražu blush2.gif Tikriausiai daugiau ant blizgios nesiuvinėsiu ax.gif Nors labai įdomu buvo išbandyti bigsmile.gif

Čia MB seseriai vestuvių proga. Ten kaip ir maldelė ar žodžiai, kuriuos santuokos metu sako. Maždaug kaip pas mus "Ir džiaugsme, ir varge...", tik čia "Tegul Allah juos sujungia ir palaimina" (na kažkas panašaus blush2.gif )
Atsakyti
Labas, Idun, as pradejau siuvineti nemaza darbeli, neisivaizduoju kaip reiks pabaigt be remelio. Buciau labai dekinga jei pasakytum kur yra pirkti tu didesniu pasistatomu remeliu siuvinejimui. As niekur nerandu.
Atsakyti
Savaitgalio darbelis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(RimaLp @ 2008 02 04, 20:14)
Labas, Idun, as pradejau siuvineti nemaza darbeli, neisivaizduoju kaip reiks pabaigt be remelio. Buciau labai dekinga jei pasakytum kur yra pirkti tu didesniu pasistatomu remeliu siuvinejimui. As niekur nerandu.

Pakeičiau žinutę, kad neklaidinčiau smile.gif - pažiūrėk www.kasiulai.lt . Ir kiek žinau GA galima užsisakyti, atveža. Klausimas tik, kokio rėmo reik, nes "tuos didesnius" skirtingai įsivaizduot galima

QUOTE(Brno)
Nes ant stendo tik Coats parasyta, tai maniau, kad cia dar kazkokia firma

Coats yra firma, kuriai priklauso Anchor siūlai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idun: 04 vasario 2008 - 21:03
QUOTE(Idun @ 2008 02 04, 13:15)
GA bent prieš mėnesį vilnonių siuvinėjimo siūlų nebuvo, tik buvo padėtas katalogas, pagal kurį buvo galima užsisakyti.

O gal kainytę užmatei?
QUOTE(renkyte @ 2008 02 04, 18:19)
labas siuvinetojos... mirksiukas.gif labai noreciau jusu paprasyti schemuciu su egiptietiskais motyvais. bandziau ieskoti, bet cia tiek daug temu, kad net nezinau, kurioj ir ziureti... blush2.gif aciu labai...

http://picasaweb.google.com/SennaTaka
buvo neseniai įdėta, gal ką rasi sau tinkamo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 04, 21:36)
http://picasaweb.google.com/SennaTaka
buvo neseniai įdėta, gal ką rasi sau tinkamo mirksiukas.gif

labai aciu... 4u.gif daug ispudingu paveiksliuku, gaila, kad schemutes nespalvotos...
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2008 02 02, 20:50)

Sandrulia, metrikas tiesiog nuostabus ir sriftas grazus. Ar negaletum pasidalinti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilialiliok: 04 vasario 2008 - 22:27
Merginos gal dar kas uzmate virtuvini didesni paveiksla.
Atsakyti
Aš irgi su prašymu. Šiuo metu laikausi teises ir norėčiau irnstruktoriui išsiuvinėti kokią mašiną paprastesnę arba kažkas kas būtų su mokymu vairuoti... blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 05 vasario 2008 - 08:28
QUOTE(cacukas @ 2008 02 05, 08:27)
Aš irgi su prašymu. Šiuo metu laikausi teises ir norėčiau irnstruktoriui išsiuvinėti kokią mašiną paprastesnę arba kažkas kas būtų su mokymu vairuoti...  blush2.gif  unsure.gif

Atsispauzdinus turiu ,bet kompe deja nea doh.gif
Man Saliuky,buvo anksciau imetus vaikisku lengvu ale metriku,va ten ir buvau radus ta masinyte ax.gif
Atsakyti