Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sizike @ 2008 01 31, 15:25)
Apklijuok ta balta lipnia juosta  mirksiukas.gif ir neirs.

Kokia ta balta juosta? ax.gif
Atsakyti
winia, bazuka, giege - labai aciu, mergytes, uz aguoneliu nuorodas 4u.gif

QUOTE(winia @ 2008 01 31, 04:00)
Turiu va tokias aguonas, gal kas patiks smile.gif Schemas turiu visas, tik nesu tikra dėl jų kokybės, tada dar tempdavausi viską nežiūrėdama:)
Aguonos

Va cia radau labai tinkamu, bet nerandu paciu schemuciu, tik paveikslelius mastau.gif

QUOTE(musone @ 2008 01 31, 17:37)
aš neapsiuvau kraštų kanvos, tai dabar po truputį ji man irsta unsure.gif pagalvojau, ar geriau apsiųti, ar tepti tais klijais Fray-stop? 

As visada apsiuvu thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri turite sarpejau veisles suniuku schemu? blush2.gif Buciau labai dekinga jei atsiustumet i tam.jovita@gmail.com
Atsakyti
Na o as merginos stai si darba pradejau. Labai atsirado noras pasigirti blush2.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
etaeta gražus dizainas ir gerai einasi. O ant kelintos siuvinėji? Gal man tik vaidenasi, bet atrodo, kad stamboka.... doh.gif
Atsakyti
Kokios gražios amforos! Tikrai elegantiškas darbelis darosi.

Merginos, radau kur yra siuvinėjimo žurnalų Kaune:

Laisvės alėjos ir Vilniaus gatvių sankirtoje yra knygynas "Pegasas" Ten viduje pusėje lentynose jų visas kalnas priguldytas. Ir "Vyšivaju krestikom", ir "Vyšityje kartiny" ir dar visokių.

Jei kam mano radinys įdomus - nueikit. Aš kelis papirkau
.
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 01 31, 18:44)
Kokia ta balta juosta?  ax.gif

nu lipnios juostos būna permatomos, o būna ir tokios baltos nepermatomos, lengvai plėšomos, statybininkų. Tai pastaroji labai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 31, 14:37)
Laba dienelė dar kartą biggrin.gif
oi, tas siuvinėjimas tikra liga doh.gif jau taip ir laukiu, kada galėsiu valare atsisėsti ir pasiknibinėti mirksiukas.gif
Bet norėjau paklausti, aš neapsiuvau kraštų kanvos, tai dabar po truputį ji man irsta unsure.gif pagalvojau, ar geriau apsiųti, ar tepti tais klijais Fray-stop?  Gal kas žino kur yra tų klijų pirkti Kaipėdoj?  o tai apsiųti tingiu:geda2:
O per savo nežinojimą - susibraižiau kanvą pieštuku doh.gif ar išsiplaus man jis? Gal žinot kur klaipėdoj yra pirkti tų žymeklių, su kuriais galim žymėtis? Taip nuliūdau - negi taip ir liks verysad.gif

Oj ir man manija baisi prasidejo,net naktim siuvinejimus sapnuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2008 01 31, 20:27)
etaeta gražus dizainas ir gerai einasi. O ant kelintos siuvinėji? Gal man tik vaidenasi, bet atrodo, kad stamboka.... doh.gif

Na cia menesio darbas, tai nezinau ar gerai einasi, turbut gerai bigsmile.gif . Nepatikesit, bet as nelabai nusimanau tose Aidose, as perku paveikslams tokiems ta vielini toki, cia smulkus labai, tik isdidinau uotrauka darydama. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 01 31, 17:56)
nu lipnios juostos būna permatomos, o būna ir tokios baltos nepermatomos, lengvai plėšomos, statybininkų. Tai pastaroji labai tinka  mirksiukas.gif

reiks paoieskoti mirksiukas.gif
Papildyta:
Va dar noriu paklausti.
Didesniu paveiksliukus kaip siuvineti...Nuo kur pradeti?Ar siuneti susibraizius tais kvadraciukais(10x10) ar pagal spalvas...Kaip jus darot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 01 31, 20:07)
Va dar noriu paklausti.
Didesniu paveiksliukus kaip siuvineti...Nuo kur pradeti?Ar siuneti susibraizius tais kvadraciukais(10x10)  ar pagal spalvas...Kaip jus darot? ax.gif

Žiūrint kiek spalvų, jei nedaug spalvų, nėra pavienių krželių, tai gali ir pagal spalvas. Aš mėgstu pagal spalvas siuvinėt, bet jei daug pavienių kryželių, paprasčiau siuvinėt eilutėmis, manau.
o tos lipnios juostos būna ir Maximoj, bet ne prie kanceliarinių prekių dažniausiai.
Atsakyti
Mergaites, kas praset oboulius- issiungiau 4u.gif
Atsakyti