Laba dienelė dar kartą
oi, tas siuvinėjimas tikra liga jau taip ir laukiu, kada galėsiu valare atsisėsti ir pasiknibinėti
Bet norėjau paklausti, aš neapsiuvau kraštų kanvos, tai dabar po truputį ji man irsta pagalvojau, ar geriau apsiųti, ar tepti tais klijais Fray-stop? Gal kas žino kur yra tų klijų pirkti Kaipėdoj? o tai apsiųti tingiu:geda2:
O per savo nežinojimą - susibraižiau kanvą pieštuku ar išsiplaus man jis? Gal žinot kur klaipėdoj yra pirkti tų žymeklių, su kuriais galim žymėtis? Taip nuliūdau - negi taip ir liks
Aciu mergaites uz pagyras, scema tikrai galiu pasidalinti tik man butu kurkas paprasciau jums atsiusti i e-mal.
QUOTE(rupe @ 2008 01 31, 17:45)
Aciu mergaites uz pagyras, scema tikrai galiu pasidalinti tik man butu kurkas paprasciau jums atsiusti i e-mal.
Prašyčiau į skaischioji@yahoo.com
QUOTE(RimaLp @ 2008 01 31, 17:09)
Is kur gauti remeliu ant kuriu siuvinejama. Siuvinejant ant kanvos apvalaus nepanaudosi. O siuvinejant rankose kanva labai issitampo.
Aš ir linui, ir kanvai naudoju apvalų mažutį lankelį
Turiu ir plastikinį rėmą, bet jo nenaudoju. Pirkau www.sewandso.co.uk
Sveikos mielosios siuvinėtojos
Pirmiausia tai visoms po už fantastiškus darbelius.
Kitas klausimėlis - ieškau schemos kurioje būtų pavaizduotas speleologas Tikiu, kad daug kas nežino kas tai per daiktas. Tai toks žmogus, kuris landžioja ir tyrinėja urvus Iš bėdos tiktų ir alpinistas. Ačiū iš anksto.
Pirmiausia tai visoms po už fantastiškus darbelius.
Kitas klausimėlis - ieškau schemos kurioje būtų pavaizduotas speleologas Tikiu, kad daug kas nežino kas tai per daiktas. Tai toks žmogus, kuris landžioja ir tyrinėja urvus Iš bėdos tiktų ir alpinistas. Ačiū iš anksto.
QUOTE(winia @ 2008 01 31, 16:52)
Aš ir linui, ir kanvai naudoju apvalų mažutį lankelį
O kodėl nenaudoji plastikinio rėmo?
Aš iki šiol ir didelius paveikslus siuvinėju su mažu apvaliu lankeliu, bet labai jau nepatogu dažnai jį perkėlinėt. Tad jau beveik susiruošiau pirkti didelį rėmą, bet gal visai neverta
turiu klausimėlį. aš kadangi ant lino nesiuvinėjusi, nuėjau į GA šiandien pažiūrėti lino, nes užsimaniau vieną projektą padaryt. Bet bežiūrinėjant DMC liną pastebėjau, kad vieni siūliukai storesni, kiti - plonesni. Tuo tarpu evenwave siūliukai visi vienodo storio. Šiaip maniau, kad ir lino siūliukai bus vienodo storio, bet matyt klydau. Tai siuvinėjant ant tokio lino reikia žiūrėt ir kai kur per du siūliukus, o kai kur per vieną siuvinėt? Ar bet kokiu atveju visur per du?
QUOTE(musone @ 2008 01 31, 16:37)
Laba dienelė dar kartą
oi, tas siuvinėjimas tikra liga jau taip ir laukiu, kada galėsiu valare atsisėsti ir pasiknibinėti
Bet norėjau paklausti, aš neapsiuvau kraštų kanvos, tai dabar po truputį ji man irsta pagalvojau, ar geriau apsiųti, ar tepti tais klijais Fray-stop? Gal kas žino kur yra tų klijų pirkti Kaipėdoj? o tai apsiųti tingiu:geda2:
O per savo nežinojimą - susibraižiau kanvą pieštuku ar išsiplaus man jis? Gal žinot kur klaipėdoj yra pirkti tų žymeklių, su kuriais galim žymėtis? Taip nuliūdau - negi taip ir liks
Pamėgink pieštuką Vanišo miltelių tirpale palaikyt 10min, paskui perplauk
O žymeklių gal Debrecene ar Žardės 'iki' yra pirkti
visur per du - tas storio skirtumas tikrai nėra labai didelis
Na, siuvinetojos pagelbekit su gydytoju schemute
Baigiu jau akis praziureti, nejaugi niekas neturit?
Radau viena eziuka gydytoja, bet be schemos
Aciu.
Baigiu jau akis praziureti, nejaugi niekas neturit?
Radau viena eziuka gydytoja, bet be schemos
Aciu.
QUOTE(musone @ 2008 01 31, 16:37)
Bet norėjau paklausti, aš neapsiuvau kraštų kanvos, tai dabar po truputį ji man irsta pagalvojau, ar geriau apsiųti, ar tepti tais klijais Fray-stop?
Apklijuok ta balta lipnia juosta ir neirs.
QUOTE(giege @ 2008 01 31, 18:09)
O kodėl nenaudoji plastikinio rėmo?
Aš iki šiol ir didelius paveikslus siuvinėju su mažu apvaliu lankeliu, bet labai jau nepatogu dažnai jį perkėlinėt. Tad jau beveik susiruošiau pirkti didelį rėmą, bet gal visai neverta
Na su tuo rėmu negaliu taip patogiai įsitaisyti, mėgstu susirangyti ant sopkės su visom kojom arba lovoj siuvinėju, tai rėmas man trukdo:)
Man patinka su mažu lankeliu, esu bandžius ir rėmą, ir didesnius lankelius. Ir aš gal taip greitai nesiuvinėju, kad reikėtų dažnai keisti:)
Kitos merginos siuvinėja su rėmais, tai gal kaip kam:) gal pabandyk?