Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Laba dienelė dar kartą biggrin.gif
oi, tas siuvinėjimas tikra liga doh.gif jau taip ir laukiu, kada galėsiu valare atsisėsti ir pasiknibinėti mirksiukas.gif
Bet norėjau paklausti, aš neapsiuvau kraštų kanvos, tai dabar po truputį ji man irsta unsure.gif pagalvojau, ar geriau apsiųti, ar tepti tais klijais Fray-stop? Gal kas žino kur yra tų klijų pirkti Kaipėdoj? o tai apsiųti tingiu:geda2:
O per savo nežinojimą - susibraižiau kanvą pieštuku doh.gif ar išsiplaus man jis? Gal žinot kur klaipėdoj yra pirkti tų žymeklių, su kuriais galim žymėtis? Taip nuliūdau - negi taip ir liks verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musone: 31 sausio 2008 - 16:39
Aciu mergaites uz pagyras, scema tikrai galiu pasidalinti tik man butu kurkas paprasciau jums atsiusti i e-mal.
Atsakyti
QUOTE(rupe @ 2008 01 31, 17:45)
Aciu mergaites uz pagyras, scema tikrai galiu pasidalinti tik man butu kurkas paprasciau jums atsiusti  i e-mal.

Prašyčiau į skaischioji@yahoo.com ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RimaLp @ 2008 01 31, 17:09)
Is kur gauti remeliu ant kuriu siuvinejama. Siuvinejant ant kanvos apvalaus nepanaudosi. O siuvinejant rankose kanva labai issitampo.

Aš ir linui, ir kanvai naudoju apvalų mažutį lankelįsmile.gif
Turiu ir plastikinį rėmą, bet jo nenaudoju. Pirkau www.sewandso.co.uk smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios siuvinėtojos smile.gif
Pirmiausia tai visoms po 4u.gif už fantastiškus darbelius.
Kitas klausimėlis - ieškau schemos kurioje būtų pavaizduotas speleologas ax.gif Tikiu, kad daug kas nežino kas tai per daiktas. Tai toks žmogus, kuris landžioja ir tyrinėja urvus biggrin.gif Iš bėdos tiktų ir alpinistas. Ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 31, 16:52)
Aš ir linui, ir kanvai naudoju apvalų mažutį lankelįsmile.gif
Turiu ir plastikinį rėmą, bet jo nenaudoju. Pirkau www.sewandso.co.uk smile.gif

O kodėl nenaudoji plastikinio rėmo?
Aš iki šiol ir didelius paveikslus siuvinėju su mažu apvaliu lankeliu, bet labai jau nepatogu dažnai jį perkėlinėt. Tad jau beveik susiruošiau pirkti didelį rėmą, bet gal visai neverta g.gif
Atsakyti
turiu klausimėlį. aš kadangi ant lino nesiuvinėjusi, nuėjau į GA šiandien pažiūrėti lino, nes užsimaniau vieną projektą padaryt. Bet bežiūrinėjant DMC liną pastebėjau, kad vieni siūliukai storesni, kiti - plonesni. Tuo tarpu evenwave siūliukai visi vienodo storio. Šiaip maniau, kad ir lino siūliukai bus vienodo storio, bet matyt klydau. Tai siuvinėjant ant tokio lino reikia žiūrėt ir kai kur per du siūliukus, o kai kur per vieną siuvinėt? Ar bet kokiu atveju visur per du?
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 31, 16:37)
Laba dienelė dar kartą biggrin.gif
oi, tas siuvinėjimas tikra liga doh.gif jau taip ir laukiu, kada galėsiu valare atsisėsti ir pasiknibinėti mirksiukas.gif
Bet norėjau paklausti, aš neapsiuvau kraštų kanvos, tai dabar po truputį ji man irsta unsure.gif pagalvojau, ar geriau apsiųti, ar tepti tais klijais Fray-stop?  Gal kas žino kur yra tų klijų pirkti Kaipėdoj?  o tai apsiųti tingiu:geda2:
O per savo nežinojimą - susibraižiau kanvą pieštuku doh.gif ar išsiplaus man jis? Gal žinot kur klaipėdoj yra pirkti tų žymeklių, su kuriais galim žymėtis? Taip nuliūdau - negi taip ir liks verysad.gif

Pamėgink pieštuką Vanišo miltelių tirpale palaikyt 10min, paskui perplauk
O žymeklių gal Debrecene ar Žardės 'iki' yra pirkti g.gif
Atsakyti
visur per du - tas storio skirtumas tikrai nėra labai didelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, siuvinetojos pagelbekit su gydytoju schemute ax.gif
Baigiu jau akis praziureti, nejaugi niekas neturit? g.gif
Radau viena eziuka gydytoja, bet be schemos verysad.gif
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 31, 16:37)
Bet norėjau paklausti, aš neapsiuvau kraštų kanvos, tai dabar po truputį ji man irsta unsure.gif pagalvojau, ar geriau apsiųti, ar tepti tais klijais Fray-stop?

Apklijuok ta balta lipnia juosta mirksiukas.gif ir neirs.
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2008 01 31, 18:09)
O kodėl nenaudoji plastikinio rėmo?
Aš iki šiol ir didelius paveikslus siuvinėju su mažu apvaliu lankeliu, bet labai jau nepatogu dažnai jį perkėlinėt. Tad jau beveik susiruošiau pirkti didelį rėmą, bet gal visai neverta  g.gif

Na su tuo rėmu negaliu taip patogiai įsitaisyti, mėgstu susirangyti ant sopkės su visom kojom arba lovoj siuvinėju, tai rėmas man trukdo:)
Man patinka su mažu lankeliu, esu bandžius ir rėmą, ir didesnius lankelius. Ir aš gal taip greitai nesiuvinėju, kad reikėtų dažnai keisti:)

Kitos merginos siuvinėja su rėmais, tai gal kaip kam:) gal pabandyk?
Atsakyti