Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(rupe @ 2008 01 30, 20:44)
Pasirodau ka veikiau per paskutinius 3 men.[img]

Oho koks grandiozinis darbas thumbup.gif thumbup.gif Labai greitai siuvinėji. Šaunuolė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupe @ 2008 01 30, 22:44)
Pasirodau ka veikiau per paskutinius 3 men.user posted image

labai grazu... kol taip galesiu siuvineti turbut daug laiko reiks laukti.

Uz kiek parduotum? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas turi kokia schemute su gydytoja ar kas nors susije su medicina? g.gif
Bandau ieskoti pati, bet neatsimenu kur maciau ax.gif
Atsakyti
Rupe neišpasakyto grožio darbas wub.gif
Išduok paslaptį kiek užtrukai prie šio darbelio ir gal dar detalesnius duomenis apie dydį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rupe @ 2008 01 30, 20:44)
Pasirodau ka veikiau per paskutinius 3 men.[img]

bigsmile.gif bigsmile.gif kaip gražu thumbup.gif kaip tikri obuoliukai
Atsakyti
Rupe blink.gif blink.gif blink.gif aš apakusi blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif .....
KOKIE TEMPAI !!!!!!!!!!!!!!!! Teks mane mokyti greitojo siuvinėjimo, nieko nebus. Noriu ir aš taip greitai penkmečio darbus padaryti. Didžiausi sveikinimai thumbup.gif
.....ne, nu kažkas nerealaus......tavo spartumas mane iš koto išvertė blink.gif ....niekaip negaliu atsigauti blink.gif blink.gif
Atsakyti
Rupe, man trūksta žodžių karsta.gif karsta.gif
Atsakyti
Ieskau schemu su raudonom aguonom (pazengusiems mirksiukas.gif )
Gal galetumet pagelbeti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 01 31, 00:12)
Ieskau schemu su raudonom aguonom (pazengusiems  mirksiukas.gif )
Gal galetumet pagelbeti?  ax.gif  4u.gif

http://picasaweb.goo...do0/CrossStitch
Gal cia ka rasi, kai nereikia, tai begales uzmatau, o kai reikia , tai kaip uzburta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Baffie @ 2008 01 30, 13:20)
Sveikos darbštuolytės  4u.gif

Jūsų darbeliai nuostabūs  wub.gif

Pati kryžiavonėm užsikrėčiau būdama  nestuke.gif  tai dabar sustot negaliu  blush2.gif  Turiu porą darbelių išsiųvinėjusi, bet niekaip neprisiruošiu nunešti jų įrėminti  blush2.gif
Norėčiau draugams išsiūvynėt paveikslą su žako papūga (-om) tik niekur schemu neteko matyt, visur kur tik mačiau tai tik su Arom. Jei kas savo lobynuose turit schemutę su Žako papūgom gal galit pasidalint su manim  blush2.gif

Gal cia Zako ? blink.gif
http://picasaweb.goo...ilkaste/KKMacaw
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 01 31, 01:23)
http://picasaweb.goo...do0/CrossStitch
Gal cia ka rasi, kai nereikia, tai begales uzmatau, o kai reikia , tai kaip uzburta  mirksiukas.gif

Aciu! Aha yra ten vienos aguoneles, bet man noretusi ko nors sudetingesnio... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 01 31, 02:21)
Aciu! Aha yra ten vienos aguoneles, bet man noretusi ko nors sudetingesnio...  blush2.gif

Turiu va tokias aguonas, gal kas patiks smile.gif Schemas turiu visas, tik nesu tikra dėl jų kokybės, tada dar tempdavausi viską nežiūrėdama:)

Aguonos

Atsakyti
QUOTE(rupe @ 2008 01 30, 22:44)
Pasirodau ka veikiau per paskutinius 3 men.

Niu nieko sau blink.gif Aš apakusi blink.gif Šaunuolė thumbup.gif 4u.gif

Beje, kiek ten spalvų tame paveiksle? ax.gif Turbūt be galo daug, nes obuoliukai kaip tikri atrodo, nesimato jokių plėmų, įsivaizduoju, kad išties daug atspalvių siūlų buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babyface: 31 sausio 2008 - 08:25