Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Tai kad ir Anchoro kartis būna skirtingo tvirtumo. Čia gal siūlo amžius ir laikymo sąlygos (parduotuvėje, sandėlyje) turi įtakos g.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2008 01 29, 14:13)
Ant juodo ir aš pykstu. Tikrai kitoks nei kitų spalvų.  Kartais net plonesnis atrodo.

QUOTE(Insomnia @ 2008 01 29, 14:24)
Tai kad ne tik juodas DMC plonesnis unsure.gif Ir kitų spalvų pasitaiko.

O aš galvojau, kad čia tik man taip atrodo. Ne tik juodi, bet ir kitų spalvų būna plonesni. Jei tenka daugiau siuvinėti ta pačia spalva, kartais būna, kad vienam matkiuke storesni, o kitam plonesni. Ypač, jei jie skirtingų pirkimų. Tikriausiai čia jau nuo gamintojų priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 29, 14:24)
Tai kad ne tik juodas DMC plonesnis unsure.gif Ir kitų spalvų pasitaiko.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
Aš daugiausiai siuvinėjus Anchor siūliukais,vieną pavv.Madeira ir dabar pirmą paveikslą DMC. Tai Anchor ir Madeira man nieko nesiskyrė,o va DMC kažkokie kitokie. Negaliu pasakyt,kad prasti,bet mane erzina pūkavimasis,ko su kitais siūliukais nebuvo. O kad skirtingų spalvų skirtingi storiai būtų,tai man ir Anchor ir Madeiros siūliukais papuldavo(na bent jau man taip atrodydavo)
O aš dabar galvoju-gal pūkuojasi todėl,kad aš be lankelio siuvinėju ir daugiau trinasi darbelis g.gif Hm..bet ir kitais siūliukais be lankelio siuvinėjau....
Šiandien atsiėmiau įrėmintą savo leliuką ir šiek tiek nusivyliau verysad.gif Ne rėminimu,bet pačiu rėmeliu. Buvau išsirinkus vienokį rėmelį,bet paskui teko persirinkt kitą,nes ano jau negamina sakė. O dabartinio atspalvis, mano akimis žiūrint,nelabai tinka verysad.gif Na bent jau anas man gražiau buvo.
Blembački doh.gif doh.gif su fotiku visai susipykau. Taip kažkas(ko gero MB) išreguliavo,kad visos nuotraukos tamsios gaunasi. Nieko nesimato.. Pasigirsiu vėliau blush2.gif
Atsakyti
Dabartinis mano darbelis, išmatavimai 50*70

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 29 sausio 2008 - 20:50
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 29, 20:48)
Dabartinis mano darbelis, išmatavimai 50*70

Cia kvadrateliais ar cm? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 01 29, 18:42)
Aš daugiausiai siuvinėjus Anchor siūliukais,vieną pavv.Madeira ir dabar pirmą paveikslą DMC. Tai Anchor ir Madeira man nieko nesiskyrė,o va DMC kažkokie kitokie. Negaliu pasakyt,kad prasti,bet mane erzina pūkavimasis,ko su kitais siūliukais nebuvo.

Man Anchoras irgi labiau patinka negu DMC. Ir siūlas blizgesnis, ir atspalviai tarsi skaistesni. Todėl visas schemas į Anchorą susikonvertuoju lotuliukas.gif

Paukščiuk, gražus bus kūdikėlis biggrin.gif O čia kartais ne iš La Cruna schema? Labai jau spalvos pažįstamos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 29 sausio 2008 - 20:56
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 01 29, 20:54)
Cia kvadrateliais ar cm? wink.gif

centimetrais ax.gif
QUOTE(kasiopeja @ 2008 01 29, 20:55)

Paukščiuk, gražus bus kūdikėlis  biggrin.gif  O čia kartais ne iš La Cruna schema? Labai jau spalvos pažįstamos  biggrin.gif

blush2.gif neturiu žalio supratimo doh.gif prie schemos parašyta 'Cunita' Bet visko gali būti mirksiukas.gif

Daug darbo su ruda spalva, kad neatsibostu, siuvinėju su pertraukom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 29, 19:03)
blush2.gif neturiu žalio supratimo doh.gif prie schemos parašyta 'Cunita' Bet visko gali būti mirksiukas.gif
Daug darbo su ruda spalva, kad neatsibostu, siuvinėju su pertraukom ax.gif

pasirodyk, kaip turėtų atrodyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 01 29, 21:06)
pasirodyk, kaip turėtų atrodyt  blush2.gif

user posted image
Atsakyti

Labas darbštuolės!

Labai gražūs jūsų darbeliai 4u.gif

Mėgstu ir aš siuvinėti kryželiu. Siuvinėju tik Anchor siūlais, nors jie gana ir brangiai atsieina rolleyes.gif Radau čia labai gerų nuorodų thumbup.gif
Ir labai norėčiau išsiuvinėti šiuos paveikslus:

user posted image

user posted image

Du tokios temos paveikslus jau turiu išsiuvinėjusi ir šiandien kaip tik parsinešiau įrėmintus thumbup.gif (schemas radau lietuviškuose rankadarbių žurnaluose). Ir šitų dviejų paveikslėlių labai norėčiau schemelių ax.gif ax.gif ax.gif bet tame puslapyje, kur radau šiuos paveikslėlius, nerandu kad būtų nurodyta schema, o gal aš nemoku ieškoti (prisipažinsiu, rusų kalbos neįkertu blush2.gif )? Štai šitas internetinis adresas: http://shop.devichni...5_102_24_34_144

Atsakyti
QUOTE(Kamane82 @ 2008 01 29, 23:36)
Labas darbštuolės!

Sveikutė drinks_cheers.gif
Žiūriu,dar viena geišų mėgėja mirksiukas.gif Aš ir jas dvi išsisiuvinėjus ir ateities planai numato skaičių didint blush2.gif Siūlyčiau tau dar va čia panaršyt-daug šių gražuolių buvo mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...com/baffy.sxema
Atsakyti