Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Reska @ 2008 01 29, 14:14)
O spalva nesiskiria. Kažkada bandžiai DMC ir Ariadnos juodas kartu sudėti, na kitoks atspalvis  doh.gif

Nesiskiria.Kitaip ir toliau būčiau su DMC vargus tongue.gif
Atsakyti
Gal kas gali man tada pasakyti kur Vilniuje gauti Ariadna siuvinejimo siulu pigiau?
Kalvariju turgaus audiniu parduotuvej man rodos jie po 1lt ar net 1.20lt jau g.gif

Papildyta:
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 29, 14:25)
Nesiskiria.Kitaip ir toliau būčiau su DMC vargus  tongue.gif

As irgi kelis kartus pradejus vienais juodais, pabaigdavau kitais.
Rezultatas tas pats, na gal DMC truputi labiau blizga, bet ir tai kai gerai isiziuri.
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 01 29, 14:33)

Papildyta:
As irgi kelis kartus pradejus vienais juodais, pabaigdavau kitais.
Rezultatas tas pats, na gal DMC truputi labiau blizga, bet ir tai kai gerai isiziuri.

Nesutinku, tie siūlai tikrai labai skiriasi savo kokybe smile.gif
Ir rezultatas toli gražu ne tas pats smile.gif
Atsakyti
RESKA prajuokinai lotuliukas.gif thumbup.gif Nu zinau,kad niekam nelyja,cia tik tarpkitko ax.gif
Atsakyti
Tokiu atveju DMC juodų siūlų kokybe nusivyliau. Nebent Žardės IKI rankdarbių skyrelyje prekiauja falšyvais DMC juodais siūlais g.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 29, 14:51)
Tokiu atveju DMC juodų siūlų kokybe nusivyliau. Nebent Žardės IKI rankdarbių skyrelyje prekiauja falšyvais DMC juodais siūlais  g.gif

Na man tikrai labai keista, kad ariadnės siūlai pasirodė kokybiškesni už DMC cool.gif
Atsakyti
Juodas tvirtesnis, ne taip pūkavosi. O mano DMC juodas siūlas skystokas,trapus. Siuvinėdama Motinos meilę atkreipiau dėmesį, kad vieno atspalvio siūlais siuvinėt miela malonu, nu yra pora atspalvių,kurių siūlas skystas ir greit nutrūkstantis. Esu skaičiusi kitų merginų atsiliepimą dėl pūkučių atsiradimo siuvinėjant DMC. O kas sugaudys, iš kur kokia parduotuvė kokius siūlus ima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 29, 14:58)
DMC juodas siūlas skystokas,trapus.

Ant juodo ir aš pykstu. Tikrai kitoks nei kitų spalvų. Kartais net plonesnis atrodo.
Atsakyti
QUOTE(saliuky @ 2008 01 29, 14:13)
Ant juodo ir aš pykstu. Tikrai kitoks nei kitų spalvų.  Kartais net plonesnis atrodo.

Tai kad ne tik juodas DMC plonesnis unsure.gif Ir kitų spalvų pasitaiko.
Atsakyti
Nu man tai nepasitaiko, aš patenkinta tais siūlais:)
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 01 29, 13:50)
RESKA prajuokinai lotuliukas.gif  thumbup.gif Nu zinau,kad niekam nelyja,cia tik tarpkitko ax.gif

Kitokio tikslo ir neturėjau mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti