Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Klajokle @ 2008 01 28, 17:14)
http://www.willowfabrics.com ir http://www.123stitch.com/ (abi parduotuves atsiuncia greitai)
Nelb suprantu angliskai...Ten kainos litais?Kaip uzsisakyt ir kaip moket? O gal ir pigiau kur galima gauti... blush2.gif

Viename kainos svarais, kitame doleriais.
Jei nelabai supranti angliskai patariu pasinaudoti http://vertimas.vdu....ns/URLForm.aspx
tinklapio pagalba, gal ne viska isvers teisingai, bet uz tai suprasi apie ka eina kalba : thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 01 28, 16:16)
Tam paveiksliukui su mazu zmogiuku as kol kas nepribrendau, tai ir kanvos neieskau, be to kazkas zadejo man nuotraukas ireminto atsiusti  blush2.gif

Kanvos mazais langeliais ieskau todel, kad man patinka kelios juodai baltos schemos, tik jos dideles gaunasi ant aida 14, o pas mane koridorius maziukas, vietos nera sad.gif
Tai sakau sumazinus langelius ir paveiksliukas sumazes  ax.gif

O gal netycia yra kitu budu sumazinti pacia schema?

Tai ant lino ar evenwave siuvinėk. Per vieną "langelį". Jei paimsi 28, ir siuvinėsi per vieną, tada gausis dvigubai mažesnis, negu 14 Aida.
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 28, 17:24)
Tai ant lino ar evenwave siuvinėk. Per vieną "langelį". Jei paimsi 28, ir siuvinėsi per vieną, tada gausis dvigubai mažesnis, negu 14 Aida.

As jau susiskaiciavau su skaiciuokle, kad jei noriu tokio dydzio paveikliuko, tai turiu siuvineti tik ant 32ct kanvos, nes juk dar remelis ieina, bet kiek suprantu teks atsisakyti sitos idejos g.gif

O ant lino niekad nesiuvinejau, tai ir nesiryztu kol kas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 28, 14:19)
Aga, litais, gi pasaulinė valiuta litas smile.gif
Nu žinau, kad esu bjauri, bet kaip gali ne Lietuvos parduotuvėje kainos būti nurodytos litais??? nu reikia nors kiek mąstyti  cool.gif

pirmoje pardėje kainos nurodytos Britanijos svarais, antroje - JAV doleriais.

aga paskui dasuto... blush2.gif doh.gif
as visai zalia ant tokiu pirkimu,tai nzn nieko kaip ka daryt reikia verysad.gif niu padekit verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Rufi @ 2008 01 28, 14:22)
Viename kainos svarais, kitame doleriais.
Jei nelabai supranti angliskai patariu pasinaudoti http://vertimas.vdu....ns/URLForm.aspx
tinklapio pagalba, gal ne viska isvers teisingai, bet uz tai suprasi apie ka eina kalba : thumbup.gif

aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 01 28, 17:35)
aga paskui dasuto... blush2.gif  doh.gif
as visai zalia ant tokiu pirkimu,tai nzn nieko kaip ka daryt reikia verysad.gif niu padekit verysad.gif
Papildyta:

aciu drinks_cheers.gif

Nu ką darysi, žalia tai žalia:)

Tai pirmiausia tau reikia išsirinkti, ką pirkti, bet jei tu visai nemoki anglų kalbos, nelabai žinau, kaip padėti. Būtų protingiausia pasigauti bent kiek suprantantį anglų k. žmogų, kuris dar moka ir kompiuteriu naudotis, pasisodinti šalia ir žiūrėti, ko norisi. Nelabai kitaip įsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 01 28, 16:32)
As jau susiskaiciavau su skaiciuokle, kad jei noriu tokio dydzio paveikliuko, tai turiu siuvineti tik ant 32ct kanvos, nes juk dar remelis ieina, bet kiek suprantu teks atsisakyti sitos idejos  g.gif

Nesibaidyk to lino. Ne taip baisu, kaip nepabandžius gali atrodyti mirksiukas.gif Nebent įpratus susibraižyti Aidą, tada sunkiau.

Nežinau, kokios tau spalvos reikia. Bet www.kasiulai.lt yra nebrangaus 32 evenweave, gaila, kad tik viena spalvytė.
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 01 28, 17:32)
As jau susiskaiciavau su skaiciuokle, kad jei noriu tokio dydzio paveikliuko, tai turiu siuvineti tik ant 32ct kanvos, nes juk dar remelis ieina, bet kiek suprantu teks atsisakyti sitos idejos  g.gif

Pabandyk ant lino, tikrai niekuo nesiskiria nuo kanvos, man net labiau patinka ant lino siuvinėti nei ant kanvos:) pabandyk ir pamatysi, kad nieko sudėtingo:) tik pirk specialiai siuvinėjimui skirtą linąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 01 28, 16:16)
Tam paveiksliukui su mazu zmogiuku as kol kas nepribrendau, tai ir kanvos neieskau, be to kazkas zadejo man nuotraukas ireminto atsiusti  blush2.gif

Dar neatsiėmiau iš rėminimo dirbtuvių mirksiukas.gif Sausio 30d.liepė ateit,tai į savaitės pabaigą turėčiau pasirodyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 01 28, 16:32)

32cnt juodos spalvos linas yra cia
http://www.willowfab...st_linen_1.html

Bet yra dar vienas dalykas - ar nepraras paveiksliukas vaizdo stipriai ji sumazinus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 28 sausio 2008 - 16:52
pradejau dirbt, tai nespeju sekt kiek prisiuvineta doh.gif
man leido darbe siuvinet, praeita savaite spejau darbe tiek
user posted image
Atsakyti

QUOTE(winia @ 2008 01 28, 14:38)
Nu ką darysi, žalia tai žalia:)

Tai pirmiausia tau reikia išsirinkti, ką pirkti, bet jei tu visai nemoki anglų kalbos, nelabai žinau, kaip padėti. Būtų protingiausia pasigauti bent kiek suprantantį anglų k. žmogų, kuris dar moka ir kompiuteriu naudotis, pasisodinti šalia ir žiūrėti, ko norisi. Nelabai kitaip įsivaizduoju  g.gif

Kad nepazystu tokiu... schmoll.gif
O su tuo vertimu,kur Rufi nurode irgi nieko nesuprasiu?(kaip pirkti)lyg ir susirinkau ko reik,bet iskur zinot kiek man litais kainuos viskas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 01 28, 17:53)
Kad nepazystu tokiu... schmoll.gif
O su tuo vertimu,kur Rufi nurode irgi nieko nesuprasiu?(kaip pirkti)lyg ir susirinkau ko reik,bet iskur zinot kiek man litais kainuos viskas? g.gif

va čia yra valiutų skaičiuoklė:
http://www.delfi.lt/.../calculator.php

O tu turi paypalą arba mastercard ar visa kortelę, kad galėtum sumokėti?

Tai tu pabandyk su tuo vertimu, iš kur musm žinoti, ar tu suprasi ar ne:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 28 sausio 2008 - 16:58