Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Reska kokia proga cia tos zozytes? bigsmile.gif Labai grazu.

Kitu darbeliai ir labai grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 01 28, 10:24)
Mano savaitgalio pasikrapštymai:

Labai gražios rožės.....
O aš krapštau kontūrinį katiną - laaaabai lėtai kažkojis einasi, o dabar siūlai pasibaigė, dukra serga, negaliu išeit nusipirkt, tai siuvinėjimas ir visai sustojo..... nuva - prisiskundžiau blush2.gif
Atsakyti
Graži moteris wub.gif
user posted image
nuoroda
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 01 28, 10:20)
Graži moteris  wub.gif

Sara Moon visos moteros gražios wub.gif
Atsakyti
laba

gal kas turit sio paveiksliuko spalvu rakta
user posted image
schema turiu, o spalvu rakto nera doh.gif
Atsakyti
labai neblogas puslapiukas
http://aelf.fotosik.pl/alb/1
Atsakyti
Sveikutes,
pradejau www.ebay.com ieskotis sau siuvinejimo kanvos, nes Lietuvoj nerandu tinkamos doh.gif
Ziurejau Gerose akyse Kaune, planuoju dar Vilniuje CUPe paziuret.
Gal sakau zinot, kur dar galima rasti juodos spalvos aida 22-28? mirksiukas.gif
Atsakyti
O nenori tiesiog telefonu visiems perskambint, bus greičiau negu važinėti. Dar Burdos parduotuvėj gali paieškoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Idun @ 2008 01 26, 21:26)
KRISTIDA, toks įspūdis, kad nelabai atitaikytas vienos pusės krašto vidurys su kitos pusės kampuku  rolleyes.gif

Gera akis tamstos biggrin.gif 4u.gif Siuvant, maniau, automatiškai kraštukai susistygiuos,pasirodo, ne - reikia kruopščiai taikyti blush2.gif

Gražių darbų pradėta, labai lauksiu pabaigtuvių wub.gif Oi, kaip man čia patinka ateiti ir grožėtis grožėtis mirksiukas.gif
Sudomino IngridosB sprendimas raudonam fone siuvinėt juodai. Ryšku ir drąsu. Pabūsiu Zose Smailanose ir pabersiu klausimų - kokios spalvos rėmelius planuoji rinktis? Kur kabinsi?
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 01 28, 08:20)
Graži moteris  wub.gif
user posted image
nuoroda

Mėginau atsidaryti ir kai kurias schemas iš ten išsisaugoti, bet nėra galimybės parsisiūsti normalaus dydžio ir ryškumo paveiksliuko. O gal ten toks net neįdėtas? Ar čia tik man vienai vėl kažkas nepavyksta g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 01 28, 13:53)
Mėginau atsidaryti ir kai kurias schemas iš ten išsisaugoti, bet nėra galimybės parsisiūsti normalaus dydžio ir ryškumo paveiksliuko. O gal ten toks net neįdėtas? Ar čia tik man vienai vėl kažkas nepavyksta  g.gif  doh.gif

Kaip tai? Man tai šios merginos visos schemos normaliai atsidaro ir pasididina g.gif
Atsakyti
Negaliu... man taip gražu, bet toooks didelis gaunasi rolleyes.gif apie 73 cm į aukštį, jei ant 16 Aidos doh.gif
user posted image
Atsakyti