Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

user posted image

Labai atsiprašau,esu tik mėgėja-siūvinėtoja.Siūvinėju tik žiemą ir tai,kai atsiranda šiek tiek laiko.Per tris mėnesius šiaip ne taip baigiau.Patrkite kaip geriau įrėminti paveikslą.Pernai sugadinau paveiksliuką rėmindama.Turbūt geriau atiduoti rėminti,tą darbą sugebantiems žmonėms. blush2.gif
Ačiū,už gerą puslapį,Paveikslą atsispausdinau iš jūsų puslapio. thumbup.gif Gal žinote dar tokių šešėlinių paveikslų.Norėčiau dar vieną tokį pat išsisiūvinėti.Ačiū iš anksto. ax.gif
Atsakyti
laba visoms

stai kiek per keturis vakarus pasistumejau su paveiksliuku i prieki
user posted image
tikiuosi, kad iki pirmadienio uzbaigsiu.
as siuvineju ant paprasto lietuvisko lino, kuri pirkau is parduotuves "Lino namai", labai puikiai siuvinejasi. siuvineju 2x2, imu tik viena siuliuka, nes jei su dviem siuvinet, tai labai negraziai atrodo. tai tiek siam kartui
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2008 01 26, 22:57)
Labai atsiprašau,esu tik mėgėja-siūvinėtoja.Siūvinėju tik žiemą ir tai,kai atsiranda šiek tiek laiko.Per tris mėnesius šiaip ne taip baigiau.Patrkite kaip geriau įrėminti paveikslą.Pernai sugadinau  paveiksliuką rėmindama.Turbūt geriau atiduoti rėminti,tą darbą sugebantiems žmonėms. blush2.gif
Ačiū,už gerą puslapį,Paveikslą atsispausdinau iš jūsų puslapio. thumbup.gif Gal žinote dar tokių šešėlinių paveikslų.Norėčiau dar vieną tokį pat išsisiūvinėti.Ačiū iš anksto. ax.gif

Oi kaip gražu thumbup.gif Kokio dydžio paveikslėlis gavosi,nes nuotraukoj man atrodo,kad kaip rankšluostis-didelis didelis. O rėminti aš visada nešu į dirbtuves-nepasitikiu savimir bijau sugadinti,nors,pasak forumiečių,ir "profesionalai" visko pridaro,nors man dar nieko nepasitaikė ax.gif
egverb ,na tu ir spartuolė thumbup.gif Aš šiandien nuo 3val.iki dabar siuvinėjau,o rezultatas vos matosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2008 01 26, 20:57)
Labai atsiprašau,esu tik mėgėja-siūvinėtoja.Siūvinėju tik žiemą ir tai,kai atsiranda šiek tiek laiko.Per tris mėnesius šiaip ne taip baigiau.Patrkite kaip geriau įrėminti paveikslą.Pernai sugadinau  paveiksliuką rėmindama.Turbūt geriau atiduoti rėminti,tą darbą sugebantiems žmonėms. blush2.gif

Jeigu atvirai, pagal dydį ir siužetą aš iš jo verčiau siūčiau antklodę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 22, 18:53)

labai labai dekui uz bitutes thumbup.gif thumbup.gif :man jos labai patiko labai ilgai ieskojau bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kam patiks:
http://photofile.ru/...2633082/?page=1
http://photofile.ru/...alya55/3092944/
http://photofile.ru/.../#mainImageLink
http://picasaweb.goo...903689986586722
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 01 27, 11:21)
Jeigu atvirai, pagal dydį ir siužetą aš iš jo verčiau siūčiau antklodę  4u.gif

Ojė...man tai darbo būtų gaila antklodei (žinai,suvalkietė blush2.gif ) O gal tas paveikslėlis nėra toks didelis,tik nuotraukoj jis tokiu atrodo g.gif
Atsakyti
Sveikutes,seniai buvau cia pas jus ax.gif .Visu darbeliai labai grazus thumbup.gif 4u.gif

Kai kuriu tempai tai ka as zinau,neisivaizduoju kaip taip galima,juk auginam daugumos vaikus,dirbam,kaip jus spejat taip greitai siuvineti?Gal tai priklauso dar ir nuo zmogaus budo g.gif ?Na nezinau....as va si darbeli jau antra men kamuoju blush2.gif ...
user posted image
pasakykit man kaip galima greiciau siuvineti,su lankeliu per dvi skylutes tai tik adatu lauzymas doh.gif o be lankelio man nepatogu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 27 sausio 2008 - 18:01
QUOTE(egle.k @ 2008 01 27, 17:59)
Sveikutes,seniai buvau  cia pas jus ax.gif .Visu darbeliai labai grazus thumbup.gif  4u.gif

Kai kuriu tempai tai ka as zinau,neisivaizduoju kaip taip galima,juk auginam daugumos vaikus,dirbam,kaip jus spejat taip greitai siuvineti?Gal tai priklauso dar ir nuo zmogaus budo g.gif ?Na nezinau....as va si darbeli jau antra men kamuoju blush2.gif ...
user posted image
pasakykit man kaip galima greiciau siuvineti,su lankeliu per dvi skylutes tai tik adatu lauzymas doh.gif o be lankelio man nepatogu schmoll.gif

sveikos
na lusta adatos ,bet ne taip jau ir daznai mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano savaitgalio pasikrapštymai:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 01 28, 06:24)

grožis wub.gif
norėčiau ir aš tokiais tempais siuvinėt. Per 3 savaites įveikiau tik tiek verysad.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 28 sausio 2008 - 09:07
QUOTE(egle.k @ 2008 01 27, 18:59)
Sveikutes,seniai buvau  cia pas jus ax.gif .Visu darbeliai labai grazus thumbup.gif  4u.gif

user posted image

gal pabandyk siuvinet su remu ? gal bus patogiau ir greiciau? man vyras padare is plastiko, labai patogu, nereikia jo laikyt rankoj, todel viena ranka laisva. tik siula nukirpt sudetingiau .. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Reska @ 2008 01 28, 09:24)

user posted image

kokios grazios rozytes thumbup.gif
Atsakyti