Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(audrajaz @ 2008 01 22, 08:56)
verysad.gif Nežinau, kažkodel nesigauna man įkelti doh.gif

http://www.supermama...?...22679&st=24 4u.gif

jei netinka pieskok ten, kur Dazniausiai uzduodami klausimai-ten laaabi daug visko parasyta ir labai gerai paaiskinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 01 21, 23:31)
Na tu pavarai  doh.gif  lotuliukas.gif
O motociklas gerai atrodo  thumbup.gif Sunkiai siuvinėjasi?

dar karteli aciu jums kad patiko mano darbeliai.

O man siuvinejosi labai lengvai ir greitai. jei sudejus laika tai ne toli menesio isejo visas darbas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 01 21, 22:09)
O ka dazniausiai darote su savo darbeliais? As tai isdovanodavau anksciau, nes namai jau visi nukabineti buvo smile.gif O dabar vel turiu daug tusciu sienu, tai yra kur realizuotis smile.gif

Ir kaip dazniausiai renkates ka siuvineti? Pirma paveiksliuka issirenkate ir galvojat kur ji pritaikyt? Ar atvirksciai - zinot kam reikia ir tada jau ieskot tinkamo paveikslelio?

mano siuvinėtojos stažas tuoj bus 3metai,tai paveikslų daug dar neišsiuvinėjau. Keletas jau kabo ant sienų pas mane namuose,3 laukia eilės būti įrėminti ir nusėsti ant mano buto sienų,kelis jau padovanojus,na o planai į priekį-dovanos mirksiukas.gif
aš siuvinėju man patikusį paveikslėlį blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, auksarankės drinks_cheers.gif

Nesiuvinėjau jau 100 metų, bet pasižiūrėjus jūsų priplepėtas temas, ir dar kioske tipo "netyčia" žurnalą Vyšivaju krestikom nusipirkus, man vis labiau kyla įtarmas, kad gresia epideminis kyžiukosiuvinėjimo virusas. bigsmile.gif

Merginos, gal galite man, pakol kas neišmanėlei, pasakyti, kas būna tuose rinkinukuose, kuriuos siūlo atsisiųsti iš interneto.
Radau informacijos apie tai rusų saituose.

Ar bandėte siųstis, ir ar patenkintos tuo, ką atsiunčia.
Gal apie tai kažkur ir kalbėjote, bet... na pažiūrėkit, pleputės - tema kelinta wink.gif
Skaičiau skaičiau kelias dienas, net galva susvaigo smile.gif)))))

thumbup.gif jūs visos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rima*: 22 sausio 2008 - 12:18
QUOTE(banni @ 2008 01 20, 22:45)
Gal galit pagelbėt - kaip išplauti tušinuką nuo kanvos? Kai siuvinėjau ant pigios kanvos , su tušinuku pasibraukydavau- išsiplaudavo be problemų, o va dabar pabraukiau ant DMC kanvos - neišsiplauna...

aš kažkada šviesiai žalias vasarines kelnes tušinuku išsipiešiau netyčia. Išploviau su LOC, neliko nei pėdsako.
Atsakyti
Kaip merginos d4l kempiniuko,ar tikrai neturit schemutes. Mano mazylis labai uzsimane ir nezinau ka daryti. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vel reikalinga pagalba ax.gif . Gal kuri nors turite schemuciu "Paskutines vakarienes" ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 01 22, 10:10)
jei netinka pieskok ten, kur Dazniausiai uzduodami klausimai-ten laaabi daug visko parasyta ir labai gerai paaiskinta  4u.gif

Na tai kad aš taip ir darau, kaip ten parašyta blink.gif galvojau, gal dabar kitaip tai reikia daryti, nes senokai dėjau kokias nuotraukėles, nes man paspaudus IMG mygtuką man iššoka "Error! Privalote įvesti nuorodą" g.gif
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 01 22, 14:52)
Na tai kad aš taip ir darau, kaip ten parašyta blink.gif galvojau, gal dabar kitaip tai reikia daryti, nes senokai dėjau kokias nuotraukėles, nes man paspaudus IMG mygtuką man iššoka "Error! Privalote įvesti nuorodą" g.gif

Kai iššoks "Error..." viršuje atsoranda geltona juostelė, tada ant jos paspausk dešinį pelės klavišą ir tada" Temporarily..." ir tuomet vėl IMG, tada viskas bus gerai mirksiukas.gif
Bet šiaip per IMG net nebūtina daryti, aš tiesiog tekste įklijuoju su 'paste' ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 01 22, 15:02)
Kai iššoks "Error..." viršuje atsoranda geltona juostelė, tada ant jos paspausk dešinį pelės klavišą ir tada" Temporarily..." ir tuomet vėl IMG, tada viskas bus gerai  mirksiukas.gif

Na tikrai jau piktumas ima gun_bandana.gif , dabar ardesus jau leidžia sukelti, bet rašo "Dinaminiai puslapiai (IMG) žymėse neleidžiami" Matyt nelemta angel_sadangel.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrajaz: 22 sausio 2008 - 14:31
Na viskas, nebeturiu daugiau kantrybės, siunčiu foto bugytei friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrajaz: 22 sausio 2008 - 15:14
O kur dedi nuotraukas? smile.gif
jei www.photobucket.com tai ten yra tokia eilutė - IMG code. Ją tik nukopijuot reikia ir čia Paste padaryt smile.gif
Gal ir kituose albumuose yra, kodas turi prasidėti [IMG].
Atsakyti