Na va kaip tik ta tema kuri mane seniai domino, mes si darzeli lankome trecius metus, sunui seip labai patinka is pradziu turejome daug nesklandumu nes i ta pacia grupe ejo berniukas kurio mama dirba seiminike tai kosmaras ta mama su juo nesusitvarko tokia zopla varna o tas vaikas visus kandziojo ir muse bet paskui perejo i kita grupe ir viskas ok, seip aukletojos super geros Violeta ir Sigute buvo siemet sigute gavo antra grupe pilnai tai jei kas vesite savo atzala ziurekite kad pakliutumete pas ja nuostabi aukletoja o violeta liko sestoje grupeje pas maniski Violeta labai gera aukletoja tiesiog gera visada moko eilerasciu radeliu seka pasakas nu tiesiog gera aukletoja tikra pedagoge, bet kas liecia vedeja tai kazkoks kosmaras praitais metasi mes supyke nuejome pas ja po susirinkimo visi uzsipuoleme tai jinai nezinojo kur detis ir mikciojo ir savo paiste bet taip ir likome be nieko tik kad pas vaikus atsirado labai greitai visos priemones, o seip mano antro sunelio nenorejo is pradziu priimti nes as buvau viena is pagrindiniu kurios reke ten ant jos bet jinai vargsele ne ant tos uzsoko, nes pagal istatyma jei eina vienas vaikas tai antram yra pirmenybe i ta darzeli , tai tai nabagei nebuvo kur dingti, ir prieme, tik kad mano maziukas labai sirgo ir nusprendziau dar namie palaikyti tai va nuo balandzio eisime pas sigute i antra grupe nes taip issireikalavome, o seip megsta ta bobike kysius duok 50 litu ir kita diena tavo vaikui atsiras vietos, o darzelis na skurdus labai, bet nezinau kaip kituose grupese musu sestoje labai gerai aukletojos geros vaikai ruosiami mokyklai na kitais metais nezinau kaip bus nes eis i paruosiama keisis aukletoja taip kad tada ziursime. o toliau net nezinau na visi mes isaugome darzuose ir buvo ju ivairiu vieni geri kiti prasti visais laikais tai priklause nuo vedejos, o musu vedeja zbala tai taip ir gaunasi, o toliau sitame darze viskas gerai tik dar yra keli trukumai nueme visus burelius paliko tik petreikio sokiai net anglu nueme. o lpgopede kazkodel palikta dirbti tik keturias valandas taip kad jai uztenka pilnai vaiku is paruosiamos grupes o jau kalbeti apie kitas grupes be prosvaisciu pas ja pakliuti nebent asmeniskai derinti kazka su ja. o seip ten yra taip kad vedeja per aukletojas reikalauja tvarkyti remontuoti grupes ten visos aukletojos nabageles nes verciamos prasyti pinigeliu is teveliu nes taip liepia vedeja ir kiek pasnekei su aukletojom tai jos visos turbut noretu pabegti is to darzelio. tai nezinau nes per si susirinkima mes teveliai galvojame rasyti koki straipsni i savivaldybe kad lauk ta vedeja nes yra daug teveliu kurie tikrai nera pesti tai jei mums kas pavyks tai tikrai pranesiu cia. tik labai nesinori kad nukentetu aukletojos
[per si susirinkima mes teveliai galvojame rasyti koki straipsni i savivaldybe kad lauk ta vedeja] puiku!
Taip ir reikia daryti, nes ši vedėja vilioja iš tėvelių pinigus, o kažin kur deda darželio? Pabandykite savivaldybėje dar pasiteirauti kokį finansavimą gauna "Gintarėlis" ir per susirinkimą paprašyti vedėjos ataskaitos apie pinigėlių panaudojimą.
Ji vagilka, ir iki tokio žemumo, kad nuvogė vieną "partiją" Chupa Chups saldainių, kuriuos ši kompaniją dovanojo darželinukams vienos akcijos metu.
Vieną partiją sau, kitą vaikams. Kuo greičiau ją lauk! Pamatysit ir vaikai miegodami pietų miego nebekris iš lovų, nes jos sulūžta. Puvėkai carinski ten. Ir paragaukite "maistelio" netikėtai atėję anksčiau pasiimti vaikučio. Turėtumėte būti nustebinti.

Na mamytės ir aš buvau šiame darželyje praeitą savaitę užrašiau savo mažiausią kuriam dabar yra metai ir penki mėn.na įspudis apie vedėją susidarė tikrai nekoks
sėdi senučiukė jai jau man atrodo jau seniai į pensiją laikas
o apie tvarką tai jos nėra
kur jau bus jai pažiūrėjusi į vedėją kuri sėdi tokioje garbingoje vietoje su purvina bliuskute
nustebau šitokio nešvaraus žmogaus esant darbo vietoje dar nemačiau
parašiau prašymą kad vaiką priimtų nuo dvejų metukų,ji atrėžė kad priima tik nuo trejų turi tik vieną grupę kur priima nuo dvejų tik taiko išskirtinėms šeimoms tai yra daugiavaikėms vienišoms ir t/t
ot pataikiau atrėžiau kad mes ir esame daugiavaikė
tada priimsime nuo dvejų tik aš niekaip nesuprantu kodėl mano vaiko nenori priimti ant vasaros mums dveji sueina gegužės 31 tai jau taip planavau išeiti į darbą ant vasarėlės o ji pasakė kad tik nuo rudens tai yra nuo rugsėjo pirmos atrėžė kad vasarai vaikų nepriima
tai juk galėtų priimti porai mėnesėlių anksčiau kokį kovo 1 ar nuo balandžio1,o gal kokia duoklė šiai murzilkai duoti kad priimtų anksčiau/ norėjau paklausti mielų mamyčių nuo kada jųsų vaikučius priemė ar prieme kai dar nebuvo dvejų
nežinau kaip pasielgt kaip vyras sako kad reikia duoti ir priims o aš abejoju
vedėja tai matosi kad mėgsta kyšelius
nes kai išeininėjau pro duris pasakė man palaukite o kur pati tamsta dirbi ir kuo ir aišku kur dirba vyras ar gerai uždirba ir kiek t.t
tai aš išsisukau iš šio klausimo tik pasakiau kad aišku kad dirba ir kad užtenka išėjau ir uždariau duris
tai išėjus kažkaip pagalvojau na koks jos reikalas ir kokią teisę ji turi šitaip klausti ogal nuo specialybės ir kiek uždirbi kainą pasako
na mamytės klokit nuo kada priemė jūsiškius ar verta su kokia dovanėle eiti šiaip mes žinome kad ir be kyšelio mus turi priimti be eilės nes esame daugiavaikė tik su viena sąlyga nuo rudens
o norim ant vasarėlės

na mamytės klokit nuo kada priemė jūsiškius ar verta su kokia dovanėle eiti šiaip mes žinome kad ir be kyšelio mus turi priimti be eilės nes esame daugiavaikė tik su viena sąlyga nuo rudens
o norim ant vasarėlės 
50Lt nuo vaiko, ir tikrai priims ir paims. plius miltelių jai dar duokit.

QUOTE(Siguliukas @ 2006 11 21, 23:12)
o norim ant vasarėlės 

turbūt taip ir reiks daryti kad priimtų

Beje šiame darželyje auklėtojoms nebelieka ką "neštis" namo, visą perteklių "susirenka" vedėja... Kai atveža maisto produktus ji pmikliai įsisuka į baltą chalatą ir apsimeta valgyklos darbuotoja...
Kad ji kur nusprogtų, su vogimu iš vaikų.

QUOTE(Siguliukas @ 2006 11 22, 22:39)
Beje šiame darželyje auklėtojoms nebelieka ką "neštis" namo, visą perteklių "susirenka" vedėja... Kai atveža maisto produktus ji pmikliai įsisuka į baltą chalatą ir apsimeta valgyklos darbuotoja...

Niekaip nesuprantu kaip tokios vedėjos niekas nepašalina iš darbo vietos

Sveiki. Gal galetume parasyti kuo viskas pasibaige? Labai idomu, kokia sitame darzelyje dabar situzcija. Nes mums jau laikas uzrasyti savo dukryte i darzeli, o mes priklausome sitam darzeliui, bet paskaicius komentarus apie ji visai nesinori ten eiti. O ir nuo 2 metuku norime leisti, bet kaip supratau tai tikriausiai neimanoma. Lauksiu ziniu. Aciu.
Nuejau i darzeli vasario men , uzrasiau savo mergyte 2,5 metuku
eisim nuo balandzio.
nieko nemokejau. nezinau kaip ten bus
pabandysim eit i si darzelis. pararysiu ispudzius veliau.
eisim nuo balandzio.
QUOTE(SUNmom @ 2007 03 27, 16:21)
Nuejau i darzeli vasario men , uzrasiau savo mergyte 2,5 metuku
eisim nuo balandzio.
eisim nuo balandzio.
Sunku isivaizduot ,kad kalbam apie ta pati darzeli

Siandien buvau nuejusi,kad uzrasyti vaika nuo rugsejo men. Rugseji vaikui bus 2m ir 8men, tai is kart pareiske, kad i lopseline grupe nepriima, nes ten uzraso tik vaikus is socialiai remtinu seimu. I darzeli priima tik nuo 3 metu ir priemimas vyksta tik nuo rugsejo men. Numyke, kad gal but butu galima vaika priimt i grupe nuo 3 metu, bet neaisku,ar vaikas pritaptu vyresneje grupeje, ir jei priimtu tai supratau, kad ne uz aciu. Nu sunervijo mane nerealiai, tokia slyksti moteriske...
nu nezinau man visai kitaip buvo
beje as is karto paprasiau deklacijos formos
kad galeciau 2 proc mokesciu skirti darzeliui
kadangi vis tiek pajamas deklaruoju ir neturiu kam tu pinigu konkreciai skirti-
tai gal sitas suveike. nes ten pinigeliai tai tikrai nemazi.
maniske lanko nuo balandzio 2 d. ( pratinimosi periodas prasidejo)
ne lopseline grupe. o didesniu ji ten maziausia 2,5 metuku.
yra iki 4m vaikuciai. sarase 22 vaikai.
dirba viena aukletoja ir seiminike.
sia savaite daugiau kaip 6 vaiku grupei nebuvo.
o gal suveike kad dar mazaja ( puses metu) ant ranku turejau.
QUOTE(SUNmom @ 2007 04 05, 12:50)
nu nezinau man visai kitaip buvo
Na at tai neturiu ka deklaruot, nes nedirbu. Nu gal bandysiu as tada i vyresniaja grupe uzrasyt. As tai esu vaiak uzrasius dar Pasilaiciuose i "Vejeli", bet nelabai supratau ar priims