pas mane per tas dvi savaites is riebiu plauku pasidare sausi kaip siaudai, niekada gyvenime nebuvau "jutusi" tokiu savo plauku slyksciu
aš gėriu Nutricap (atrodo taip parašiau ) vitaminus..jie skatina plaukų augimą..ir kiek naujų išdygo buvau maloniai nustebinta..keistas jausmelis buvo..atrodė kad nuosavus plaukus kažkas kelia..o po to pajutau kad tai nauji auga..dabar jų daugiau...efektą po truputį pradėjau jausti kažkur po dviejų mėnesių ir kuo toliau tuo labiau jaučiu
Bandysiu savo plaukucius pakirpt per jaunati (kovo 7 d. 19 val. 14 min.prasideda) ziuresiu ar tikrai nuo menulio fazes plauku augimas priklauso
hm.. ar tikrai tos visos tabletes padeda..? kazkaip nesinori man tiket.. man atrodo, kad geriausia tik tai ka tiesiogiai "dedi" ant plauku (aliejukai, balzamai ir t.t)
QUOTE(forever_insane @ 2008 03 05, 17:14)
hm.. ar tikrai tos visos tabletes padeda..? kazkaip nesinori man tiket.. man atrodo, kad geriausia tik tai ka tiesiogiai "dedi" ant plauku (aliejukai, balzamai ir t.t)
plaukus reikia maitinti is vidaus. Ka ant plauku dedi, tai tik duodi jiems blizgesi, paslankuma, glotnuma ir t.t.... Net priemones nuo plauku slinkimo juk reikia itrint i plauku saknis, o ne i pacius plaukus
QUOTE(dovzil @ 2008 03 05, 18:26)
plaukus reikia maitinti is vidaus. Ka ant plauku dedi, tai tik duodi jiems blizgesi, paslankuma, glotnuma ir t.t.... Net priemones nuo plauku slinkimo juk reikia itrint i plauku saknis, o ne i pacius plaukus
kiek skaiciau tai jei gydai ir vaistais ir kaukem ir t.t. tai nuo kaukiu sveikstantis procentas yra tik 2 ar 3
QUOTE(GūGa @ 2008 03 05, 22:19)
kiek skaiciau tai jei gydai ir vaistais ir kaukem ir t.t. tai nuo kaukiu sveikstantis procentas yra tik 2 ar 3
Taip , o be to gi plaukai auga nuo saknu, o ne nuo galiuku
Sveikos,
Gal kuri esate gėrusi SILICA?
Geriu antrą mėnesiuką, bet plaukams tai jokios geros įtakos nematau
Tik nagučiai sustiprėjo
Tik nagučiai sustiprėjo
QUOTE(Lenaa @ 2008 03 06, 10:54)
Sveikos,
Tik nagučiai sustiprėjo
Tik nagučiai sustiprėjo
as pakuote baigineju:) geriu,kad gerti,o kazkaip nei reikia man ypatingo poveikio,nei jauciu
QUOTE(Maserati @ 2008 03 06, 11:02)
as pakuote baigineju:) geriu,kad gerti,o kazkaip nei reikia man ypatingo poveikio,nei jauciu
Aš tai noriu rezultatus matyti
Turbūt reiks ir man Dzintars aliejuką bandyt
ir as jau antra diena bandau prisiruosti uzsukti to aliejuko