Įkraunama...
Įkraunama...

plauku augimas?

QUOTE(Hottea @ 2008 05 19, 15:45)
Gal kuri Mergaitė jau bandė "semi de lino" "black"?
"eurokose" apie 17 Lt - fluidas plaukams - mano plaukams labai tinka priemonės su linų sėmenimis - norėčiau ir tą pabandyti, bet noriu atsiliepimų ax.gif

as turiu, kokius 3 ar 4 kartus naudojau, nebepatinka, stovi padetas dabar blush2.gif , nu plaukai kazkokie pasisiause nuo jo buvo
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 20, 18:14)
Aš turiu "zalotoj šolk" augimą skatinantį aliejuką, bet ten dėžutėje 3 pakeliai - kas 10 dienų vienas, tai man kažkaip ilgas laiko tarpas atrodo - ar bandei? g.gif
Mačiau ir Tavo minimą aliejuką - jis tūbelėje? Kiek laiko naudoji? bigsmile.gif
Labai patiko iš "zalotoj šolk" plaukų augimą skatinanti kaukė -  thumbup.gif  plaukai - slidučiai wub.gif

O su placenta kapsulės sudomino... rolleyes.gif

turejau as tuose pakeliuose, ir dar kaip kapsulese...bet labai jau nepatogu..juk ten suskirstytas kiekis...mano tai 90ml buteliukas, kiek nori vienu metu, tiek naudoji smile.gif o ir plaukai nevienodo ilgio- tai atitinkamai ir kiekis turi skirtis taip sakant vienos "dozes" smile.gif
del kapsuliu, tai siulyciau paimti vis kita ir isbandyti ant plauku, kuri patiks labiausiai galima bus ilgiau panaudoti smile.gif labai idomi ten yra su pipirais biggrin.gif uzsitepi ir galva saldo dar kiek laiko g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 05 20, 10:24)
Dabar naudoju Kerastase, man super  thumbup.gif , plaukai lieka slidūs, ne taip greitai pradeda skilinėti.

o is kur perki ta kerastese
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 20, 20:58)
Šiaip tai nelabai - reikia bent poros savaičių manau - štai ką reiškia įsitikinimas stebuklinga "dzintars" galia lotuliukas.gif

Kiek laiko laikei? bigsmile.gif

issitepiau, ir sedejau su kepure silta dvi valandas rolleyes.gif
aha tikrai turbut isitikinimas daug reiskia thumbup.gif

o kazin bus gerai jei as pakaitom naudoju tai balzama tai aliejuka ''dzintars'' ? gal reiktu viena menesi viena naudot, o kita kita ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskinis_kokteilis: 21 gegužės 2008 - 00:15
QUOTE(metine @ 2008 05 20, 23:14)
turejau as tuose pakeliuose, ir dar kaip kapsulese...bet labai jau nepatogu..juk ten suskirstytas kiekis...mano tai 90ml buteliukas, kiek nori vienu metu, tiek naudoji smile.gif o ir plaukai nevienodo ilgio- tai atitinkamai ir kiekis turi skirtis taip sakant vienos "dozes" smile.gif
del kapsuliu, tai siulyciau paimti vis kita ir isbandyti ant plauku, kuri patiks labiausiai galima bus ilgiau panaudoti smile.gif labai idomi ten yra su pipirais biggrin.gif uzsitepi ir galva saldo dar kiek laiko  g.gif  biggrin.gif

Dėkui - reikės bandyti - nuo "dzintars" pereisiu prie "zolotoj šolk" - bent jau kvapas malonesnis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 05 20, 16:31)
as tai pastebejau, kad popirmu kartu kvapo neliko man, bet dabar kai jau vienta butelka baigiu sunaudoti, tai dar slapias plaukas "kotleitais" tokiais nesa, kaip is valgyklos kad katik buciau isejus  lotuliukas.gif

joa, ant drėgnų plaukų dar irgi jaučiau kvapą, bet kai išsidžiovinau, tai nebeužuodžiau ax.gif

QUOTE(Hottea @ 2008 05 20, 18:14)
O su placenta kapsulės sudomino... rolleyes.gif

apie šitas jau anksčiau esu girdėjusi labai gerų atsiliepimų smile.gif

QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 05 20, 20:20)
as pabandziau pirma karta vakar, tai man kai sukuoju jaucias toks kvapukas  doh.gif
o gali buti kad man po pirmo karto nustojo slinkti plaukai? nes kai issiplaudavau budavo pilna plauku dusine, ir sepetys pilnas plauku, o db atrodo sepetys tuscias...  g.gif  kazkaip nesitiki kad po vieno karto taip stebuklingai padejo  4u.gif

ir man atrodė po pirmo, kad mažiau plaukų išslinko, nes anksčiau tai užsikimšdavo vonia ir po džiovinimo nuo grindų surinkdavau kupetą plaukų doh.gif
QUOTE(braskinis_kokteilis @ 2008 05 21, 01:14)
issitepiau, ir sedejau su kepure silta dvi valandas  rolleyes.gif
aha tikrai turbut isitikinimas daug reiskia  thumbup.gif

o kazin bus gerai jei as pakaitom naudoju tai balzama tai aliejuka ''dzintars'' ?  gal reiktu viena menesi viena naudot, o kita kita ? g.gif

ir aš taip pat, su kepurė kelias valandas biggrin.gif o aliejuką ir balzamą žadu naudoti pakaitomis ax.gif tik bijau, kad aliejus neriebintų plaukų unsure.gif
Atsakyti
Aciu merginos uz patarimus mirksiukas.gif .
Nusipirksiu keliu rusiu kapsoliu ir meginsiu, o labiausiai tada ieskosiu su placenta. Jei rasiu, tai butinai pasidalinsiu ispudziai po naudojimo rolleyes.gif . Svarbu, kad tiktu plaukui ir patiktu man lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 05 19, 20:44)

vakar sita nusipirkau, isbandziau - patiko thumbup.gif plaukai labiau netgi susigarbanojo, svelnesni pasidare thumbup.gif ziuresiu kaip seksis toliau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 20, 22:54)
o is kur perki ta kerastese

Akropolyje, salone Buržua mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos, ar esate kuri bandžiusi Fitoval losjoną po plovimo? ax.gif
Atsakyti
Man labiau patinka "dzintars" "balzams" negu "maslo" - tas tai tikrai pariebaluoti mėgėjas plaukų šaknis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2008 05 21, 16:49)
Akropolyje, salone Buržua  mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos, ar esate kuri bandžiusi Fitoval losjoną po plovimo?  ax.gif

as jy tepliojus po plovimo....va thumbup.gif dalykelis....anksciau kupetom is wonios plaukus surinkdawau o dabar isvis beveik nebeslenka....tiesa dar vitaminus fitoval geriu....rezultatas akivaizdus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 05 21, 17:40)
Man labiau patinka "dzintars" "balzams" negu "maslo" - tas tai tikrai pariebaluoti mėgėjas plaukų šaknis lotuliukas.gif

o jus ta balzama kai uzsitepat tai pagal instrukcija ir susukat y silta ranksluosti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 05 21, 16:44)
o jus ta balzama kai uzsitepat tai pagal instrukcija ir susukat y silta ranksluosti? g.gif

aš apsivynioju šiukšlių maišą biggrin.gif ir kepurę užsidedu ax.gif rankšluosčio gaila schmoll.gif
Atsakyti