QUOTE(teigiama @ 2008 05 18, 17:09)
Sveikos, pas mane laaaabai lėtai plaukai auga
. Paklausiau pardavėjos, ką patartų naudoti, kad pagreitintų plaukų augimą. Tai man pasakė, kad šampūnų ir kaukių, stiprinančių ir atkuriančių plauko struktūrą, nepakanka. Patarė pirkti ampoles, kur skystį reikia įmasažuoti į galvos odą. Sakė, kad tada paveikiami plaukų svogūnėliai ir dėl to plaukai pradeda greičiau augti. Tik man jinai kažkodėl primygtinai siūlė Ginseng ampoles
Nežinau, ar jinai buvo suinteresuota jas parduoti, ar jos tikrai geros
Jei kuri bandėte jas, parašykit ar padėjo
O gal kokias kitas bandėte ir padėjo?
Bandžiau "ginseng" - pirkau mickevičiaus g. prekėse kirpykloms - 5 Lt/vnt., bet aš tik 4 sunaudojau - kvaila buvau, kad per skubėjimą nepaklausiau, kiek jų reikia per savaitę ir kiek laiko naudoti, kad būtų akivaizdus rezultatas
Tai vat - man nuo jų tikrai daugiau nepaaugo - tik šaknys sutvirtėjo - kaip visada, per mėnesį nepilni 2 cm
Jei pirksi, tai parašyki - gal Tau tiks - jos su ženčeniu
Papildyta:
QUOTE(teigiama @ 2008 05 18, 22:45)
Jei plaukai patenkinti tai gerai, bet kirpėja man sakė, kad plaukų kaukių nereikėtų laikyti ilgiau kaip 20 minučių, nes per tą laiką plaukas pasiima iš priemonės tai ko reikia
O kodėl būtent "Dzintars" laikais pagal instrukcijas? Ar pastebėjai kažkokį nepageidaujamą poveikį, jei ne pagal instrukcijas
?
"dzintars" "balzams" laikau kiek reikia, nes bijau, kad šaknys "nudegs" - jau toks "deginantis kvapas"
O šiaip yra forumiečių, kurios ir per naktį tą skystį laiko - ir nesiskundžia