Įkraunama...
Įkraunama...

plauku augimas?

QUOTE(Adera777 @ 2008 05 15, 11:57)
O šis kremas po plovimo, t.y. jo nebereikia išplauti, ar jis kaip balzamas?  ax.gif

Kaip balzamas - palaikai ant švarių plaukų ir nuplauni (reikės pabandyti vakare, bet laikysiu apie 30 min. vietoje 2 min) - niu žiūrėsiu - jei patiks - rekomenduosiu, nes tik 8 Lt "akropolio" "maximoje" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(l-aura @ 2008 05 15, 08:03)
Gal kas bandeė Fitoval šampuną ir kapsules? Mano mama šampūna naudojo, tai jai labai patiko - plaukai augt pradėjo. O aš vakar kapsules nusipirkau - žiūresim  rolleyes.gif

As Fitoval sampuna bandziau...dvi bonkutes sunaudojau ir plaukai nebeslinko.
Atsakyti
Gal ne į temą aš čia,bet kokių turit atsiliepimų apie ZOLOTOJ SOLK plaukų apimtį didinantį šampūną ir balzamą? Didina jis ten ką nors? biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai naudoju jau gan senai šampūną ir balzamą stimuoliuojančius plaukų augimą iš eurokoso, rusiški jie.. smile.gif Tai jau draugės pastebėjo, kad plaukai paaugo.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintulex @ 2008 05 15, 23:12)
Aš tai naudoju jau gan senai šampūną ir balzamą stimuoliuojančius plaukų augimą iš eurokoso, rusiški jie.. smile.gif Tai jau draugės pastebėjo, kad plaukai paaugo.. thumbup.gif

Būtent kaip vadinasi Tavo atradimas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 15, 11:08)
Kaip balzamas - palaikai ant švarių plaukų ir nuplauni (reikės pabandyti vakare, bet laikysiu apie 30 min. vietoje 2 min) - niu žiūrėsiu - jei patiks - rekomenduosiu, nes tik 8 Lt "akropolio" "maximoje" lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hottea @ 2008 05 15, 12:08)
Kaip balzamas - palaikai ant švarių plaukų ir nuplauni (reikės pabandyti vakare, [B]bet laikysiu apie 30 min. vietoje 2 min[/B]) - niu žiūrėsiu - jei patiks - rekomenduosiu, nes tik 8 Lt "akropolio" "maximoje" lotuliukas.gif

Aš tai bijočiau taip nesilaikyti gamintojų rekomendacijų. Jie geriau žino ko ten prideda g.gif Nors ir ne man adresuotas postas, bet bus įdomu sužinoti rezultatus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 05 14, 22:34)
KLAIPEDIETES, dzintaro aliejuko yra pirkti norfoj, kur silutes plente (siandien pajamiau dar viena) ir dar balzama droge vakar radau, paskutini buteliuka (bige). sake ketvirtadieniais pas juos dzintaro tiekejas atvaziuoja, atveza nauju prekiu. tai tiek  biggrin.gif

NORFOJ nebėra, paėmiau paskutinius du buteliukus biggrin.gif

O Dzintars balzamo daug yra Žardės Droge ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 05 11, 09:11)
Man  per du menesius priekiniai plaukai nuo virsutines lupos iki smakro apacios uzaugo (kazkur 5 cm) biggrin.gif  Naudojau Alpecin sampuna C1 ir ta losijona.

Gal gali placiau papasakot apie sias priemones? ax.gif Kokios kainos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2008 05 16, 22:44)
Gal gali placiau papasakot apie sias priemones? ax.gif  Kokios kainos? blush2.gif

Va CIA gali pasiskaityt apie tas priemones. Beje tu sampunu yra visokiems plauku tipams. Manau issirinksi kazka. O kainos ju CIA Sekmes issirinkt 4u.gif
Atsakyti
o eurovaistinej sia savaite akcija tai sampunas ir losjonas kartu kainuoja 31 Lt biggrin.gif
Atsakyti
kurioj konkreciai vaistinej? nes vilniuje dviejose ziurejau, nebuvo jokios akcijos.
Atsakyti