Yra toks superinis vitaminas/vaistas nuo plauku slinkimo PRIORIN.
Jo buna kapsulemis ir tepaliukas saknims tepti. Anksciau budavo galima isigyti Vokieciu vaistineje, bet jau kuri laika nebeparduoda.
Mano sese pagimdzius dvynukus kone nupliko, kol situ tableciu nepradejo gert. Dar viena pazistama atsiaugino ilgiausias kasas po chemoterapijos su sitais vaistais.
Vaistas vokiskas, tai jei kas turi plauku slinkimo problema ir turi pas ka uzsakyti is Vokietijos ar Austrijos, tai tikrai rekomenduoju.
Neseniai drauge parveze is Austrijos. Kainavo 50 Eur 180 tableciu. Pradzioj riekia gerti po 3 tabl./d., po poros, triju savaiciu 2/d., po menesio (nuo gerimo pradzios) galima ir po 1.
Sekmes auginant kasas!
paskaiciau siek tiek jusu zinuciu, ir ziuriu ne as viena savo plaukiukus matuojuos tik as ne su liniuote o su metru tai mano plaukiukai 51 cm
gal kas naudojo sampuna "natur vital" ? vakar vaistineje nusipirkau nes aprasymas patiko tonizuoja gaivina stimuliuoja galvos oda skatina augima ir suteikia elastingumo.
gal kas naudojo sampuna "natur vital" ? vakar vaistineje nusipirkau nes aprasymas patiko tonizuoja gaivina stimuliuoja galvos oda skatina augima ir suteikia elastingumo.
QUOTE(AstaM @ 2008 05 11, 11:22)
Yra toks superinis vitaminas/vaistas nuo plauku slinkimo PRIORIN.
Sekmes auginant kasas!
Sekmes auginant kasas!
Jei turi tuos vitaminus, gal galėtum parašyti jų sudėtį. Bučiau dėkinga
na man neslenka plaukai, nelabiau nei yprasta
man reiktu augima skatinanciu kokiu, ar siaip vitaminu plaukam.
kol kas pasiulymas yra "perfectil"
gal dar kas naudoja kazka?
QUOTE(Adera777 @ 2008 05 11, 10:39)
Jei turi tuos vitaminus, gal galėtum parašyti jų sudėtį. Bučiau dėkinga
va ka radau per google:
Priorin® Drug product to combat hair loss; active ingredients: millet, wheat germ oil, pantothenic acid, L-Cystine
A unique formula with the strenght of the nature. Gives all the necessary ingredients to your hair and brings back their shiny and healthy appearance. Contains L cystine, wheat germ oil, herb extracts and calcium pantothenate. Rich in vitamin E, B complex, metals, etc. (including VAT 9%)
tai tiek na as tai nemanau, kad cia kazkoks stebuklas
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 05 11, 09:11)
Man per du menesius priekiniai plaukai nuo virsutines lupos iki smakro apacios uzaugo (kazkur 5 cm) Naudojau Alpecin sampuna C1 ir ta losijona.
Geras, ziuresiu kaip mano tempiasi. Jei ir man tokiu greiciu tai fantastika, iki rudens ziu ir kasa galiu pinti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 11, 13:51)
na man neslenka plaukai, nelabiau nei yprasta
naudojau aš ji kažkadą nei gerai man nuo jo buvo nei blogai , žodžių nieko nepastebejau nors... gal mažiau slinko nes buvo biški pradeja po žeimos ir tiek, bet manau kiekvienam individualiai
QUOTE(GūGa @ 2008 05 11, 17:37)
va ka radau per google:
Priorin® Drug product to combat hair loss; active ingredients: millet, wheat germ oil, pantothenic acid, L-Cystine
A unique formula with the strenght of the nature. Gives all the necessary ingredients to your hair and brings back their shiny and healthy appearance. Contains L cystine, wheat germ oil, herb extracts and calcium pantothenate. Rich in vitamin E, B complex, metals, etc. (including VAT 9%)
Ačiū Aš taip pat manau, kad galima panašių ir pigesnių rasti
QUOTE(ramincele @ 2008 05 13, 00:12)
o gal kas zino kokiu visiskai naturalu buda?
Tepti plaukų šaknis tarkuotų, nusunktų svogūnų sultimis - tik dėk kvapo, bandžiusios sako - baisus, bet rezultatai
Ir dar - kaukė plaukams mano draugės, kuriai gyvenant JAV, žiauriai pradėjo slinkti plaukai :
1 trynys
svogūno sultys
1 š ricinos
citrinos sultys
1 Š medaus
kapsulė skysto vitamino (A, E arbe D)
Šią kaukę daryti 2 kartus per savaitę - jai plaukai atsistatė per daugiau nei 3 mėnesius - kai grįžo maniau, kad jos plaukai tokie gražūs nuo amerikoniškų priemonių, o pasirodo
Bet terlionė didelė Tai ir nebandau
man irgi kirpėja plaukus nukirpo... buvo kone iki juosmens. Taip norėjosi pavasarinių pasikeitimų, leidau kirpt kiek nori ji - tai ir nepagailėjo - dabar iškramtyti iki pečių vyras sakė kad manęs tokios nemyli jau nusipirkau dzintars aliejuką, dar reikia Fitoval išbandyt.
QUOTE(l-aura @ 2008 05 13, 15:03)
man irgi kirpėja plaukus nukirpo... buvo kone iki juosmens. Taip norėjosi pavasarinių pasikeitimų, leidau kirpt kiek nori ji - tai ir nepagailėjo - dabar iškramtyti iki pečių vyras sakė kad manęs tokios nemyli jau nusipirkau dzintars aliejuką, dar reikia Fitoval išbandyt.
vajetau kitavertus juk pati leidai, reikejo sakyti, kai matei, kad jau per daug kerpa kitavertus, kaip sakau: plaukai ne dantys - ataugs