merginos parasykit kur perkat gryna semenu alieju?
cia plauku galiukams kaip suprantu
QUOTE(Hottea @ 2008 04 26, 14:53)
O rezultatai geresni po tokio kirpimo? Po kiek laiko Tau vėl pradėjo šakotis po paskutinės procedūros?
Aš linų sėmenų aliejuką galiukams pradėjau tepti - tai po 2 mėnesių galiu pasidžiaugti, kad dar "nenušiurau"
Aš linų sėmenų aliejuką galiukams pradėjau tepti - tai po 2 mėnesių galiu pasidžiaugti, kad dar "nenušiurau"
QUOTE(Hottea @ 2008 04 26, 15:13)
. Bet pirkau kaune, iš savo kirpėjos. Jis nėra grynas - tai galvoju, jei padeda toks, pirktas grynas būtų iš vis super - merginos berods tepa ir su pačiu sėmenų aliejumi
kokia jo kaia?
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 04 26, 15:18)
merginos parasykit kur perkat gryna semenu alieju?
na as maciau maximoj ta linu semenu alieju, bet jis ten valgomasis. Tai kazin ar tiks
tinka tinka tas valgomas
Receptas sausiems, dažymo ir cheminio sušukavimo pažeistiems plaukams:
Prieš plovimą įtrinkite galvos odą ir plaukus linų sėmenų aliejumi, užsidėkite dušo kepuraitę, o ant viršaus sausą frotinį rankšluostį. Palaikykite 12 val. ir išplaukite galvą šampūnu.
Sėmenų aliejų rekomenduojama vartoti tik nerafinuotą ir jo nekaitinti (prastėja skonis ir nelieka vertingųjų savybių), o gardinti salotas, gaminti padažus, pilti į sriubas.
Sėmenų aliejaus paros norma 1 3 valgomieji šaukštai.
Bet kokio aliejaus skonis kinta jį laikant netinkamomis sąlygomis. Jei parduotuvėje į skaidrią tarą išpilstytas produktas laikomas saulėtoje vietoje, jo skonis gali pakisti.
Receptas sausiems, dažymo ir cheminio sušukavimo pažeistiems plaukams:
Prieš plovimą įtrinkite galvos odą ir plaukus linų sėmenų aliejumi, užsidėkite dušo kepuraitę, o ant viršaus sausą frotinį rankšluostį. Palaikykite 12 val. ir išplaukite galvą šampūnu.
Sėmenų aliejų rekomenduojama vartoti tik nerafinuotą ir jo nekaitinti (prastėja skonis ir nelieka vertingųjų savybių), o gardinti salotas, gaminti padažus, pilti į sriubas.
Sėmenų aliejaus paros norma 1 3 valgomieji šaukštai.
Bet kokio aliejaus skonis kinta jį laikant netinkamomis sąlygomis. Jei parduotuvėje į skaidrią tarą išpilstytas produktas laikomas saulėtoje vietoje, jo skonis gali pakisti.
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 04 25, 18:25)
o tai labai sakojasi plaukuciai tavo?
siaubingai...sake kirpeja,jei nukirptu iki pat issisakojimo pradzios,tia puse plauku reiktu nukirpt
Na va ir as nusipirkau ta vyram subalansuota bet tinkanti ir moterims sampuna 'Alpecin". Kai panaudosiu parasysiu efekta. Ar plaukiukai pajuto kofeino gave ir pradejo augti
QUOTE(Irma77 @ 2008 04 27, 11:24)
Na va ir as nusipirkau ta vyram subalansuota bet tinkanti ir moterims sampuna 'Alpecin". Kai panaudosiu parasysiu efekta. Ar plaukiukai pajuto kofeino gave ir pradejo augti
As ta sampuna ir losijona jau gerokai virs menesio naudoju.....plaukai auga, tik nezinau ar cia nuo tu priemoniu ar nuo vitaminu
Dovzil
O kokius vitaminus vartoji??????
O kokius vitaminus vartoji??????
QUOTE(Irma77 @ 2008 04 27, 14:45)
Harmony line "Beauty hair"
Pas mane net ezys jau uzaugo Tik va niekaip nezinau kas man padeda
QUOTE(dovzil @ 2008 04 27, 15:31)
Harmony line "Beauty hair"
Ir gerai, svarbu kad auga Vat kai neaugs tada ka daryti reikes???
papasakokit apie ta sampuna?kur isigyt,kokia kaina?
QUOTE(eglincia @ 2008 04 28, 12:29)
papasakokit apie ta sampuna?kur isigyt,kokia kaina?
Eurovaistinese yra, apie 20 lt kainuoja