QUOTE(pandutė @ 2008 01 30, 06:42)
reiks ir man pabandyt ta dzinters aliejuka,pas mane naturalus plaukai labai tamsus,dabar esu nusidazius sviesiai,kai buvo sruogom man patiko dabar visus sviesius padariau man nelabai kazkaip,isvis noriu atsiaugint savo naturalius,kad butu sveiki ir grazus,bet daug vargo ir visi sako kad man sviesus graziau ir man paciai kai buvo sruogom graziau nej tamsus,bet uztat jie nera sveiki,nu kasdien suku galva ka daryt su jais,kai paziuriu aplink panas eina su ilgai tamsiais plaukais ,blizga noriu tamsiu,paziuriu i blondes irgi noriu tokiu,tai ir suku galva ka daryt,nu ir nusisnekejau
Aš irgi taip

Mano natūrali spalva ta lietuviška "pelenų", o aš visada norėjau tamsių, tai 8 metus dažydavau rudai/ryžai. Išvažiavus į UK ir prisižiūrėjus blondinių "persimečiau" ir užsispyriau žūt būt tapt blondine. Po 4 pakelių dažų ir 3 dažymų (dažiaus pati) turėjau dieviškai gražią šviesią galvytę

Deja deja, niekaip nepasimokau netaupyt dažams

, tai per 2 metelius šviesinimo plaukai "parėjo" nesuvaldomom antenom ir išsišakojusiais galiukais

Baisi gėda, nes plaukai visada buvo gražiausia mano kūno dalis

Taigi prieš tris mėnesius nusidažiau spalvele labai artima mano naturaliai (net kirpėja nesuprato, kad čia netikra, nors jau buvo apie 2 cm ataugę

) ir daugiau nesidažiau. Auginsiu