as tai kaip kada kartais 1 kartais 2 i savaite manau kas per daug tas nesveika
QUOTE(Rasytee @ 2008 04 16, 15:44)
as tai kaip kada kartais 1 kartais 2 i savaite manau kas per daug tas nesveika
As nemanyciau, kad gali but nesveika. As pati galva plaunu kas ryta, todel ir pamaitint juos reikia dazniau. Cia as taip manau ir savo nuomones niekam nekisu Viena karta i savaite deduosi aliejaus, trynio, medaus ir brendzio kauke, o kas antra arba kas trecia diena , nakciai istepu juos ricinu arba alyvuogiu aliejum. Kai pradejau tai daryti daznai ir reguliariai, tai rezultatai tokie, kad dar gyvenime neturejau tokiu blizganciu ir graziu plauku kaip dabar O be to ir plaukuciai greitai augt pradejo
QUOTE(Hottea @ 2008 04 16, 12:22)
O kiek kartu per savaite tepsite balzama ir aliejuka? Galvoju, gal uztektu 2 kartus per savaite - viena karta ta, kita - kita
O trecia karta namine kauke deciau
O trecia karta namine kauke deciau
Aš irgi taip planuoju daryti, t.y. per savaitę: 1 kartą aliejuką, o kitą kartą - balzamą.
Bandžiau pasiskaitinėti dzintars.lv puslapyje, bet ten taip pat neradau informacijos kaip dažnai naudoti, ar daryti kokias pertraukas ir pan.
tai taip jei plauni 7 kart per savaite as plaunu 2-3kart tai nesinori ir det visus kartus
QUOTE(Adera777 @ 2008 04 16, 17:44)
Aš irgi taip planuoju daryti, t.y. per savaitę: 1 kartą aliejuką, o kitą kartą - balzamą.
Bandžiau pasiskaitinėti dzintars.lv puslapyje, bet ten taip pat neradau informacijos kaip dažnai naudoti, ar daryti kokias pertraukas ir pan.
Tai tada taip ir barykime - manau, po geru 2 mėnesių šiame forume jau turėsime kuo girtis
hmmmmmmm as ir aliejuka ir balzama naudoju kiekviena karta plaudama galva, t.y. kas 2-3 dienas.... nematau cia nieko blogo
QUOTE(wikne @ 2008 04 16, 19:59)
hmmmmmmm as ir aliejuka ir balzama naudoju kiekviena karta plaudama galva, t.y. kas 2-3 dienas.... nematau cia nieko blogo
Kartu juos maišai? Pirma išsitepi vienu, o išplovusi - kitu? Ar kaip?
Sveikos,
pagaliau atejo mano uzsakymas
Ir iskart pradejau naudoti Alpecin sampuna ir tonika... ziuresiu kas bus
pagaliau atejo mano uzsakymas
Ir iskart pradejau naudoti Alpecin sampuna ir tonika... ziuresiu kas bus
Na va nuejau snd i Droga ir nusipirkau ir balzamo Dzintars.. baisiausia kad tie buteliukai dzintars baisiai nesandarus.. Kai pirkau aliejuka tai maiselis aliejuotas buvo..o dbr visas cesnaku prasmirdes tai negana to dar ir rankine prismardino.... kaip dabar is jos ta kvapa panaikint?
Ziuresiu kaip man veiks tas balzamas.. o balzama ir koki 20min laikot?
Ziuresiu kaip man veiks tas balzamas.. o balzama ir koki 20min laikot?
QUOTE(Hottea @ 2008 04 16, 16:56)
Tai tada taip ir barykime - manau, po geru 2 mėnesių šiame forume jau turėsime kuo girtis
Tikėkimės, kad tu teisi
QUOTE(Hottea @ 2008 04 16, 20:14)
Kartu juos maišai? Pirma išsitepi vienu, o išplovusi - kitu? Ar kaip?
ne ju nemaisau.naudoju taip kaip parasyta instrukcijoj pries plaunant galwa isitrinu plaukus aliejuku na ir pabunu taip kokia valanda kartais ilgiau na kaip gaunasi o tuomet isiplaunu galva sampunu uzsidedu balzamo dar kokias dvi tris min palaikau ir isiplaunu galva. na balzamus tai nuo pat mazens esu pratusi naudoti tai visuomet kai plaunu galva paskutinis zingsnis buna- balzamas.