As dbr galvoju isvis jis gali but toks labai jau geras jei jame alkoholio yra? jis gi dziovina labai...zinau kad i kaukes namines pilamas brendis ir panasiai... Bet l ilgai laikyt to dzintars matyt nereiktu...
QUOTE(Mayte @ 2008 04 13, 18:27)
As dbr galvoju isvis jis gali but toks labai jau geras jei jame alkoholio yra? jis gi dziovina labai...zinau kad i kaukes namines pilamas brendis ir panasiai... Bet l ilgai laikyt to dzintars matyt nereiktu...
Alkoholis, manau, reikalingas, kad skatinų galvos odos kraujotaką, tada plaukų svogūnėliai labiau aprūpinami įvairiomis reikalingomis medžiagomis, o tai skatina plaukų augimą. Jei su saiku, manau nieko blogo Bet ilgai laikyti nedrįsčiau
na va pagaliau ir as jau ysigijau aliejuka sedziu dabar prisitepliojus vardan savo plaukeliu ir as manau kad negerai per nakti su tuo aliejuku but ir seip negaleciau eit miegot su tokiais plaukais
na va parsinesiau balzama siandien namo,o kvapelis tai...... ,bet ko tik nepadarysi del plauku savo, dabar reik tiketis maximaliu rezultatu
o gal zinot kur kaune nusipirkt balzamo? Nes tik aliejuka snd maciau,,,
Jau išbandžiau Dzinars balzamą. Aš jį palaikiau apie val, nes na tas kvapas man mirtis..
ot pakelsim dzintars apyvartą
Ir as nusiteikiau augint plaukucius
Pries plovima 20min laikau Dzintars aliejuka, plaunu plaukus su Alpecin sampunu, po plovimo sutepiu galiukus ir per visa ilgi plaukus vynuogiu kauliuku serumu
O vakar nupirkau Eurovaistinei Akropoli rinkinuka Alpecin sampuna ir balzama uz 31Lt atskirai tai jie sampunas 18Lt, balzamas 26lt kainuoja
Tikiusi paags mano plaukuciai
Pries plovima 20min laikau Dzintars aliejuka, plaunu plaukus su Alpecin sampunu, po plovimo sutepiu galiukus ir per visa ilgi plaukus vynuogiu kauliuku serumu
O vakar nupirkau Eurovaistinei Akropoli rinkinuka Alpecin sampuna ir balzama uz 31Lt atskirai tai jie sampunas 18Lt, balzamas 26lt kainuoja
QUOTE(graShkyte @ 2008 04 14, 10:41)
Ir as nusiteikiau augint plaukucius
O Tu pirkai sampuna, kuris aprasytas mano rastoje nuorodoje?
http://www.alpecin.l...ino/shampoo.php
QUOTE(Mayte @ 2008 04 13, 21:57)
o gal zinot kur kaune nusipirkt balzamo? Nes tik aliejuka snd maciau,,,
na manau turetu but ten pat kur aliejuka pirkai gal tiesiog tuo metu nebuwo...seip tas buteliukas beveik nesiskiria nuo sampuno buteliuko tik pavadinimai skiriasi man ir buvo sunkoka atrast balzama bet vakar ir balzama ir aliejuka maximoj pirkau ...na rezultatu nesiskundziu...aisku plaukai neuzaugo per nakty bet uztat kaip blizga