QUOTE(Mayte @ 2008 04 11, 21:49)
na va...sugunde mane sm tai siandien specialiai i droga vaziavau to aliejaus dzintars..ir ka jau sedziu issitepus..tik galvojau ar alieju ar balzama imt... Tai db turiu klausimeliu:
1. Kas jum geriau aliejus ar balzamas.Kodel?
2. Kiek laiko galima laikyt? Ar nebus blogai jei ilgai laikysiu? Gal kazkoks limitas yra?
3. Kiek jum mazdaug sykiu uztenka to buteliuko? Nes man jis toks skystas kaip vandenelis atrodo tai nepanasu kad l ilgam
4.Ar tikrai is apyvartos bus isimtas?
Aciu
1. Kas jum geriau aliejus ar balzamas.Kodel?
2. Kiek laiko galima laikyt? Ar nebus blogai jei ilgai laikysiu? Gal kazkoks limitas yra?
3. Kiek jum mazdaug sykiu uztenka to buteliuko? Nes man jis toks skystas kaip vandenelis atrodo tai nepanasu kad l ilgam
4.Ar tikrai is apyvartos bus isimtas?
Aciu
man geriau balzamas.gal cia ir isitikinimas toks mano....sako kad plaukams labai labai gerai svogunu ir cesnaku sultys,o tame balzame butent ir yra daugiausia svogunu ir cesnaku ekstrakto....as tepu juo saknis ir palieku nakciai,nes daugiau geru medziagu plaukai pasiima, per trumpa laika mazokai medziagu gauna.tai va saknis istepdavau balzamu o pacius plaukus aliejum sezamu,migdolu,jojobos ar kt....tpfu tpfu tpfu plaukai super atsigavo labai blizga ir paaugo nemazai(nuo rugpjucio men apie 20 cm).bet as dar vartojau vitaminus perfectil apie puse metu.tai manau jie prisidejo taip pat prie augimo