Įkraunama...
Įkraunama...

plauku augimas?

QUOTE(Glamorous @ 2008 01 20, 09:58)
padejo, nors pavartojus buvau tik 2men. dabar atnaujinsiu seansa, ir bandysiu pavartot puse metu  smile.gif pirkau vaistinej, 60tabl.-186lt.

ar vienos kapsulės per dieną užtenka? Dabar galvoju ar vėl pirkt Pantogar, ar šituos pabandyti ,gal gėrei abu ,gali sulyginti? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2008 01 25, 14:41)
na ir man bedele su plaukais, po gimdymo teko trumpai nukirpti, dar sviesindavau, nu dabr jau tamsi esu, gal kuri gerete is AMWAY vitaminus plaukams rolleyes.gif ? nu gundausi nusipirkti.

Aš dabar geriu šiuos vitaminus mirksiukas.gif
Atsakyti
Man plaukus atsiauginti padejo vitaminai Dermavit ( is Bional), nebrangus ( apie 25 Lt menesiui) bet man suveike neblogai, aisku geriau saziningai 3 pakuotes, Karta i savaite pries plovima Dzintars aliejum tepdavau ir atrodo suveike nes plaukai uzaugo kokiu dar gyvenime neturejau smile.gif Bet cia aisku kas vienam tinka nebutinai kitam tiks 4u.gif
Atsakyti
kaip, mergaitės, su tuo ricinos aliejum reikia teptis???

KAMARELE kokį ten Dzintars aliejų naudojai???ir kur pirkai???
Atsakyti
Tas Dzintars aliejus jau cia forume apkalbetas smile.gif Pirkau Droge bet esu macius ir Norfoj ir Maximoj, toks baltas buteliukas su apvaliu kamstuku, ant lietuvisko aprasymo taip ir parasyta kad aliejus stimuliuojantis ir skatinantis plauku augima smile.gif Kainuoja apie 11Lt
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2008 01 28, 13:31)
Tas Dzintars aliejus jau cia forume apkalbetas  smile.gif Pirkau Droge bet esu macius ir Norfoj ir Maximoj, toks baltas buteliukas su apvaliu kamstuku, ant lietuvisko aprasymo taip ir parasyta kad aliejus stimuliuojantis ir skatinantis plauku augima smile.gif Kainuoja apie 11Lt

ačiū... 4u.gif o kažin kas geriau: tas aliejukas ar ricinos aliejus?
Atsakyti
Man dzintars aliejukas pries plovima ir galiuku pakirpimas (ne daznai aisku,kada jau labai reikia blush2.gif ) per jaunati labai padeda,plaukuciai jau nemazai paaugo ir dar auginu kasas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda318 @ 2008 01 28, 15:45)
Man dzintars aliejukas pries plovima ir galiuku pakirpimas (ne daznai aisku,kada jau labai reikia  blush2.gif ) per jaunati labai padeda,plaukuciai jau nemazai paaugo ir dar auginu kasas  smile.gif  4u.gif

aš kažkaip tų mėnulių nežiūriu...ar tikrai jie įtakoja plaukų augimą g.gif
Atsakyti
tikrai itakoja smile.gif kaip ir gera kirpejos ranka.

dzintars aliejukas man plaukeliu irgi priaugino nemazai mirksiukas.gif tik db mastau- labai mano plaukuciai atauge, siaip jie sviesinti ir labai silpnuciai buvo. bet virsugalvis atrodo baisiai atauges. kaip manot, jei i virsu galvos ir pakausi imesiu stambiu, sviesiu sruogu,o plauku apacia paliksiu naturalia augint? jie ir dabar labai atauge. tai turetu gautis naturaliau, sveikiau ir graziau,nes plauku nusilpnint nenoriu vel, o tamsi spalvyte man netinka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(blizganti @ 2008 01 28, 22:12)
tikrai itakoja  smile.gif  kaip ir gera kirpejos ranka. 

dzintars aliejukas man plaukeliu irgi priaugino nemazai  mirksiukas.gif  tik db mastau- labai mano plaukuciai atauge, siaip jie sviesinti ir labai silpnuciai buvo. bet virsugalvis atrodo baisiai atauges. kaip manot, jei i virsu galvos ir pakausi imesiu stambiu, sviesiu sruogu,o plauku apacia paliksiu naturalia augint? jie ir dabar labai atauge. tai turetu gautis naturaliau, sveikiau ir graziau,nes plauku nusilpnint nenoriu vel, o tamsi spalvyte man netinka.  rolleyes.gif

dėl plaukuosenos pritariu...stambios šviesios sruogos bus kaip tik, jei jau tamsūs netinka plaukiukai...o tau taip daug ataugo nuo to aliejuko?per kiek laiko??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(blizganti @ 2008 01 28, 22:12)
tikrai itakoja  smile.gif  kaip ir gera kirpejos ranka. 

dzintars aliejukas man plaukeliu irgi priaugino nemazai  mirksiukas.gif  tik db mastau- labai mano plaukuciai atauge, siaip jie sviesinti ir labai silpnuciai buvo. bet virsugalvis atrodo baisiai atauges. kaip manot, jei i virsu galvos ir pakausi imesiu stambiu, sviesiu sruogu,o plauku apacia paliksiu naturalia augint? jie ir dabar labai atauge. tai turetu gautis naturaliau, sveikiau ir graziau,nes plauku nusilpnint nenoriu vel, o tamsi spalvyte man netinka.  rolleyes.gif

As panasiai darau,atsiauginau nemazai plaukuciu ir isedejau smulkiu sviesiu sruogeliu,man labai patinka ir daug naturaliau atrodo.O virsugalvis tai pilnas plaukuciu,daug nauju priaugo,atrodo,kad nauja grifka auga biggrin.gif
Dzintars aliejuka naudoju as jau gal puse metu,bet karta i savaite kazkur,cia ne manes klause,bet atsakiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reda318: 29 sausio 2008 - 12:05
QUOTE(Reda318 @ 2008 01 29, 13:01)
As panasiai darau,atsiauginau nemazai plaukuciu ir isedejau smulkiu sviesiu sruogeliu,man labai patinka ir daug naturaliau atrodo.O virsugalvis tai pilnas plaukuciu,daug nauju priaugo,atrodo,kad nauja grifka auga biggrin.gif
Dzintars aliejuka naudoju as jau gal puse metu,bet karta i savaite kazkur,cia ne manes klause,bet atsakiau blush2.gif

mat koks veiksmingas jis tada...ačiū...nesvarbu kad ne tavęs klausiau smile.gif
Atsakyti