QUOTE(rita7777 @ 2008 04 09, 00:54)
as Dzintars balzama (ta tokiame paciame buteliuke kaip ir aliejus) jau gal puse metu naudoju, tai visi kas ilgiau manes nemate negali patiketi kad neprisiauginau plauku sako nu nesamone negali tavo tikri cia but tai va, o tas aliejus tai man netiko, labai daug pleiskanu atsirado bet suzinojau bloga naujiena, as ta balzama perku droge, tai ana diena jo neberadau, tai pardaveja pasake kad jo nebebus tai y kita droga nuejau, tai visus kiek buvo nupirkau, net 6 buteliukus
oho, tai ir man ciuju reikes uzsipirkt
o as va dar maximoj papirkau Dzintars sampuna normaliems plaukams. tai su juo jau ploviausi gal kokius 3 kartus, ir siandien patik kazkaip pastebejau, kad plaukai tokie minksti tapo, net zvilga o to anksciau tikrai nebuvo zodziu, esu patenkinta juo bet to sampuno radau tik tose didziausiose maximose
Gundžiausi ir aš pradėti mazavotis su tuo Dzintars aliejuku, bet mane vis atbaidydavo, kad reikia 15 ar kiek ten min. sėdėti išsiriebaluota galva, laiko ir noro tam neturiu Neseniai bežioplinėdama Eurovaistinėje pačioje žemiausioje lentynėlėje radau taip kukliai sudėliotą tokį ukrainietišką aliejuką plaukų augimui skatinti po cheminių sušukavimų ir dažymų (kaina iki 17 lt.) iš persikų kauliukų, na ir dar ten pridėta visokių žolelių, berods varnalėšų, šalavijų ir pan. Reikia prieš plaunant galvą ištepti masažuojant juo galvos odą ir palaikyti 2-3 min, po to išplauti. Na tai aš dar ir galiukus išsitrinu su tuo aliejumi, nes labai jau išsausėję. Kol kas tik kokius 3 kartus tepliojausi, bet rezultatas nenuvylė, blizgesys suintensyvėjo, plaukai iš viso kaip šilkiniai paliko, nors jie ir nebuvo pas mane labai šiurkštūs. Žiūrėsim kaip toliau seksis, turiu tikslą kudlas užsiauginti iki juosmens, nebedaug jau trūksta
gal kas klaipedoj dzintars aliejuko kur nros uztikot? akropolio droge gal matet?
Ka tik is kirpyklos
Kirpeja superine - rekomendavo kauke "Gaja" - "Eurokose" tik 7 Lt, bet man jau dejo - tikrai patiko, tai nelekiau nusipirkau
Beje, augima skatina vitaminai "Progaine" (atrodo taip vadinasi)
Kirpeja sake, kad jie labai padejo jos pastovioms klientems. Tai sakau reikes paaukoti pinigelius geram daiktui - nes tie issisakoje galiukai Per juos vel netekau paaugusiu cm
Papildyta:
O gal "Pontagor" tie vitaminai vadinasi
Kas vartojote, pataisykite mane jei klystu?
Kirpeja superine - rekomendavo kauke "Gaja" - "Eurokose" tik 7 Lt, bet man jau dejo - tikrai patiko, tai nelekiau nusipirkau
Kirpeja sake, kad jie labai padejo jos pastovioms klientems. Tai sakau reikes paaukoti pinigelius geram daiktui - nes tie issisakoje galiukai Per juos vel netekau paaugusiu cm
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 04 09, 13:58)
Ka tik is kirpyklos
Papildyta:
Papildyta:
Tai gal tikrai Pantogar ,o gal kainą minėjo ? Jei apie 90 ,tai turėtų būt Pantogar
Regaine lyg yra kapsulės nuo plaukų slinkimo ,o gal yra ir geriamų tokių ? Ir šampūnas yra ,Pregaine, atrodo ,vadinasi
QUOTE(rita7777 @ 2008 04 09, 00:54)
as Dzintars balzama (ta tokiame paciame buteliuke kaip ir aliejus) jau gal puse metu naudoju, tai visi kas ilgiau manes nemate negali patiketi kad neprisiauginau plauku sako nu nesamone negali tavo tikri cia but tai va, o tas aliejus tai man netiko, labai daug pleiskanu atsirado bet suzinojau bloga naujiena, as ta balzama perku droge, tai ana diena jo neberadau, tai pardaveja pasake kad jo nebebus tai y kita droga nuejau, tai visus kiek buvo nupirkau, net 6 buteliukus
siandien kaip tik prikau droge , buvo pora buteliuku...paemiau viena bet ar tikrai jo nebebus jei tikrai ne pletkas tai reiks urmu paimt
Dzintars aliejuko bus, nes jie keicia pakuote. As nusipirkau jau su nauja pakuote, tai dabar ji jau geltona tokia ir kaina didoka apie 20 Lt, pardaveja sake, kad turis didesnis...O as ano nepamenu koks ten turis buvo.
QUOTE(claraave @ 2008 04 09, 23:39)
Mergaites, gal kuri bandet fitoval kapsules plauku augimui?gal kokiu atsiliepimu turit?
Fitoval isvis yra jega Karts nuo karto Fitoval naudoju jau 7metus (kritiniais plauku slinkimo laikais ). Ir dabar nusipirkau fitoval sampuna - nes eurovaistinej praeita svaite buvo nuolaida. Derinukas su vitaminais isvis liuks. Tikrai rekomenduoju pabandyti. Nereikia jokio balzamo plaukams - svelnuciai, minkstuciai.
P.S. oi, ne taip perskaiciau. kapsuliu nebandziau...
As pries 4 menesius kirpausi ir vakar vel tai kirpeja sake kad labai daug priaugusiu ir tokiu jau nemazu. Tai nezinau kas padejo. Pries menesi pradejau naudoti placentos ampoles (yra eurokos 1 ampules kaina apie 2Lt) ir REVLON serijos seruma skatinanti augima, silpniems, pazeistiems plaukams. Tai val kas padare toki poveiki nezinau. Menuo labai trumpas laiko tarps tokiai povilnei uzuginti....
QUOTE(Bitinka @ 2008 04 09, 22:06)
Dzintars aliejuko bus, nes jie keicia pakuote. As nusipirkau jau su nauja pakuote, tai dabar ji jau geltona tokia ir kaina didoka apie 20 Lt, pardaveja sake, kad turis didesnis...O as ano nepamenu koks ten turis buvo.
ot fakas. gaila man bus tiek litu nusipirkau siandien dzintars aliejuka ir balzama (vienodais buteliukais kur yra), tai pradesiu intensyvia terapija savo plaukams. per nakti balzama palaikysiu (kvapytis tai nekoks), o po to jau alieju tepsiu ryte atsikelus. tikiuosi prades normaliau augti tie mano suskiai