QUOTE(zwaigzdele @ 2008 01 19, 17:03)
noriu greitai uzsiauginti plaukus? kokie papildai ar vitaminai man padetu? padekit..
Man Pantogar truputi padeda O mama atsiaugino ilgus vos ne iki liemens plaukus tik tada ,kai nustojo šviesinti ir pradėjo tamsiai dažyt
gal pabandyk masito papilda VIVISCAL?
QUOTE(Glamorous @ 2008 01 19, 19:41)
gal pabandyk masito papilda VIVISCAL?
Tau padėjo? Vaistinėj pirkai ?
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 01 19, 22:43)
Tau padėjo? Vaistinėj pirkai ?
padejo, nors pavartojus buvau tik 2men. dabar atnaujinsiu seansa, ir bandysiu pavartot puse metu pirkau vaistinej, 60tabl.-186lt.
man tai pat Pantogar vitaminai labai padejo.du men vartojau kaip priklauso po 3kapsules per diena, po to dar du men jau tik po dvi ar viena gerdavau.tai tikrai pridygo mase maziuku plaukuciu ir like po nenormalaus slinkimo pradejo greiciau augti
na ir man bedele su plaukais, po gimdymo teko trumpai nukirpti, dar sviesindavau, nu dabr jau tamsi esu, gal kuri gerete is AMWAY vitaminus plaukams ? nu gundausi nusipirkti.
Plauku augima skatina...nestumas
QUOTE(busVakare @ 2008 01 26, 14:14)
Plauku augima skatina...nestumas
sutinku kad skatina o seip manau kad reikia sveikai maitintis nedazyti plauku ir po truputi pasikirpti galiukus per (jauna) ir augs,bent jau as taip darau
QUOTE(lotute @ 2008 01 19, 16:37)
man labai padejo ricinos aliejus
Gal galetumet paskyti, kaip reiketu naudoti ricinos alieju? Kiek laiko laikyti issitepus? Kiek kartu per savaite tepti? Labai noreciau isbandyti