na man buvo ne vienas romantiskiausias vakaras o buvo tas pries du metus kai tik susipazinau su savo berniuku..kzkaip taip buvo kad na susitikinedavom tik vakarais , nes diena jis dirbdavo..ir pastoviau prabudavom kur nors masinoje daugiau nei puse nakties, na o romatiskiausia man tas kad tarp musu nebuvo jokio sexo, iskyrus nekaltus bucinukus, prisilietimus ir taip po truputi isliliepsono ir musu meile na vat, gal kam pasirodys kad tai visai neromantiska, taciau man tai buvo pacios nuostabiausios akimirkos patirtos su juo
smagiausios tokios akimirkos... kai virpi is jaudulio.... paskui, po kurio laiko, taip smagu prisimint tas nekaltas akimirskas...
Mums irgi panašei buvo . Nors ir labai myliu savo vyrą, bet nebėra to jauduliuko, drugelio skaraidančio viduje
QUOTE(FLAY @ 2008 09 05, 00:09)
Mums irgi panašei buvo . Nors ir labai myliu savo vyrą, bet nebėra to jauduliuko, drugelio skaraidančio viduje
negali būti,kad nebėra to jausmo...Ar tikrai nebėra to jauduliuko?Gal skubėk ir vėl pasikviesk tą drugelį? sėkmužės...
Na, čia stipriai pasakyta, bet tiesos yra.. Na, o kad po metų ar kelių tie drugeliai dingsta arba virsta kitais, jausmais tai tiesa. Bet visada galima pakutenti tuos drugelius, kad vėl plasdentų )) Na, žinote: staigmenos, pokyčiai (pvz.: merginos pasikeičia šukuoseną, aprangą naują ir ryte sako vyrui: vakare nieko neplanuok ir nusivedi į sporto varžybas, tai jam bus tikrai šokas, o kai vyrams laimingas tai jis ir moterį nori džiuginti)...
drugelius pakeicia kiti dalykai kartais dar geresni