Įkraunama...
Įkraunama...

Naujininkai: Želmenėliai

QUOTE(jolancukas @ 2007 01 27, 00:58)
as savo sunuti leisiui i si darzeli smile.gif ir kaip cia perskaiciau,kad ten yra daug veiklos, tai apsidziaugiau, kad ten uzrasiau. gal galit daugiau papasakoti apie si darzeli: kokios ten aukletojos, kokie uzsiemimai vyksta ir t.t. Norejau darzelio direktores paklausti, taciau ji labai skubejo isvaziuoti, taip ir neisklausinejau blush2.gif

Oi bet jums dar labai mazai laiko. Jei leisi i lopseli, tai labai gera grupe Laseliai. Sia grupe lanko mano dvieju draugiu vaikai ir nesiskundzia, aukletojos labai geros, ypac Ramute.
O maniske jau lanko darzelio grupe. As irgi esu patenkinta aukletojom, ir man patinka tas , kad jau su sita grupe busim iki pat mokyklos, nes aukletojos turi ta issilavinima, kur gali jau vaikus parengti mokyklai.
O uzsiemimai yra visokie: dainavimas, teatras, anglu, daile, sokiai, dziudo.
Bet cia jau didesniems vaikams nuo 3-4 metu. Lopselyje zaidzia miega ir valgo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2007 01 31, 08:55)
Oi bet jums dar labai mazai laiko. Jei leisi i lopseli, tai labai gera grupe Laseliai. Sia grupe lanko mano dvieju draugiu vaikai ir nesiskundzia, aukletojos labai geros, ypac Ramute.
O maniske jau lanko darzelio grupe. As irgi esu patenkinta aukletojom, ir man patinka tas , kad jau su sita grupe busim iki pat mokyklos, nes aukletojos turi ta issilavinima, kur gali jau vaikus parengti mokyklai.
O uzsiemimai yra visokie: dainavimas, teatras, anglu, daile, sokiai, dziudo.
Bet cia jau didesniems vaikams nuo 3-4 metu. Lopselyje zaidzia miega ir valgo tongue.gif

labai aciu uz informacija 4u.gif man jau dabar darzelis prie sirdies blush2.gif mes dar mazi ax.gif bet uzrasiau is anksto, o tai paskui dar vietos neliks ax.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo septyniuke: 21 kovo 2007 - 20:01
As pakraupusi, nors mes ir neiname i si darzeli, bet negaliu but abejinga.Ar imanoma sitaip...As tai manau, kad tikrai gali but taip, nebereikalo rodo... g.gif schmoll.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo septyniuke: 21 kovo 2007 - 20:01
g.gif
Papildyta:
Suklydau, tai rode apie kita darzeli blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaM: 21 kovo 2007 - 20:53
QUOTE(MonaM @ 2007 03 21, 21:02)
g.gif
Papildyta:
Suklydau, tai rode apie kita darzeli blush2.gif

Tai apie darzeli Kaune.
Atsakyti
Mamytes,

papasakokit, kaip dabar tas darzelis??? Svarbaiausia., ka nest direktorei mkysio, kad mus priimtu? mes norim lankyt lopseli nuo sio rudenio. Kaip ten su ligom?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute82 @ 2007 06 14, 11:57)
Mamytes,

papasakokit, kaip dabar tas darzelis??? Svarbaiausia., ka nest direktorei mkysio, kad mus priimtu? mes norim lankyt lopseli nuo sio rudenio. Kaip ten su ligom??  g.gif

Dabartine vedeja sio darzelio kysio neima. Tau reikia kuo greiciau eiti ir rasyti prasyma, kad nori lankyti darzeli nuo rudens. mirksiukas.gif
O su ligom, tai turbut taip kaip ir visuose. Maniske sirgo per metus 4 kartus. Manau kad priklauso nuo vaiko imuniteto. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrap: 06 liepos 2007 - 21:21
QUOTE(ausrap @ 2007 07 06, 21:20)
Dabartine vedeja sio darzelio kysio neima. Tau reikia kuo greiciau eiti ir rasyti prasyma, kad nori lankyti darzeli nuo rudens.  mirksiukas.gif
O su ligom, tai turbut taip kaip ir visuose. Maniske sirgo per metus 4 kartus. Manau kad priklauso nuo vaiko imuniteto. smile.gif

rimtai, neima unsure.gif o as jai norejau nesti blush2.gif noriu savo maziu nuo 1m. atiduoti verysad.gif ir ka, man, dabar reiks daryti unsure.gif
Atsakyti
tai va, buvom darzeli, mus nepriime verysad.gif perpidytos grupes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolancukas @ 2007 07 09, 12:12)
tai va, buvom darzeli, mus nepriime  verysad.gif perpidytos grupes verysad.gif

O pareiskima raset kad priimtu, kai bus vietu?
O gyvenat Naujininkuose?
Atsakyti