Mes naudojam JELP FRESH miltelius,kol kas viskas gerai ir jokiu bedeliu nepastebejom, o minstiklio nenaudoju apskritai na o jei reikia ka nors skalbti rankomis,tai perku Ringuvos specialu ukini muila,vaiko rubeliams skalbti
As skalbiu su Bobas, bet neisima visu demiu, nors ir ijungiu visas mirkymo programas. o kas keisciausia, kad neissiplauna gerai ir su ukisku muilu...
QUOTE(Haipa @ 2008 03 06, 15:35)
As skalbiu su Bobas, bet neisima visu demiu, nors ir ijungiu visas mirkymo programas. o kas keisciausia, kad neissiplauna gerai ir su ukisku muilu...
As irgi skalbiu su Bobas ir man neissiplauna kiti rubeliai,pvz.kokios sultys ar tyreles ryskesnes spalvos,net seilinukai neissiplauna.Kazin kokie milteliai geresni,kad isplautu demes?
Kiek isbandziau man labiausiai patinka "Bobas" - milteliai
As skalbiu su bobas, ir su vaikisku muilu.
Aš su Neutral milteliais ir su ūkišku muilu,gal kas skalbia su Loku Amway firmos?prasklauti man tai labai gerai,nors jeigu yra dėmių tai jau neišskalbsi su juo
Mamytes kuriu vaikuciai aleregiski, labai norejau jusu paklaust,kaip atrodo berimas nuo milteliu? mano dukra isberta -veidukas, galvyte, krutine, pilvas ir nugaryte. tokie smulkus spuogiukai bet su bala virsune. ar kam nors taip buvo? skalbiu sklabimo masinoj su BOBAS milteliais.
QUOTE(Alinkaa @ 2008 03 09, 11:15)
Mamytes kuriu vaikuciai aleregiski, labai norejau jusu paklaust,kaip atrodo berimas nuo milteliu? mano dukra isberta -veidukas, galvyte, krutine, pilvas ir nugaryte. tokie smulkus spuogiukai bet su bala virsune. ar kam nors taip buvo? skalbiu sklabimo masinoj su BOBAS milteliais.
na tai panasu i alergija bet nebutinai nuo milteliu
QUOTE(bagyra69 @ 2008 01 19, 18:04)
as skalbiau su "Ringuvos" ukisko muilo drozlemis, tik drozles reikia suberti tarp drabuzeliu, o ne i milteliams skirta vieta.
Tos drozles yra kur pirkti, ar paciai reikia dariti? Cia taip suprantu paprastas ukiskas muilas 72% ????
As skelbiu: Bobas, Neutral, Rusu kosmetikoj radau skelbimo miltelius "Usastyj nian" Bet buna kad nera neko ir skalbiu su "Omo" milteliais, bet tada 2 kartus praskalauju drabuzelius. Skalbiu viska kartu. Gal tik kai visai leliukas buvo atskirai skalbiau.
QUOTE(gwaida @ 2008 03 08, 20:25)
Aš su Neutral milteliais ir su ūkišku muilu,gal kas skalbia su Loku Amway firmos?prasklauti man tai labai gerai,nors jeigu yra dėmių tai jau neišskalbsi su juo
as naudoju amway produkcija ir esu labai patenkinta. kadangi uztenka labai ilgam ir kaina negasdina. paskaiciavau, kad menesiui gaunasi kazkur 10 lt su Loku darau daug ka, pavyzdziui plaunu mazyles naktipuodi , zaislus (bandau isimti demes, bet mano mazasis parselis tokiu dmeiu pridaro, kad su niekuo neisimsi) bet neskalbiu, tiksliau daznai ypilu jo i ta skyreli kur skalauti skalbinius, bet skalbimui naudoju tos pacios firmos miltelius vaikams ir skalbiniu minkstikli toki pat. vilnonius rubelius skalbiu su sonett firmos skalbikliu, ir dar kartais kai yra demiu kuriu itariu jog mano milteliai neisims, itrinu ukisku ringuvos muilu.