Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skalbiate vaikiškus drabužėlius?

as skalbiu atskirai nuo pat gimimo skalbimo masinoj 60laipsniu temperaturoj su vaikiskais milteleis biggrin.gif
Atsakyti
Mes skalbiam kartu su savo drabuziais,Ariel milteliais.

Kartais parusiuoju,jei daug drabuzeliu maziaus,tai atskirai skalbiu.bet jokiu specialiu milteliu neturiu.
Atsakyti
Skalbiu masinoj su Bobas thumbup.gif
Atsakyti
Pirma menesi skalbiau su Bobas, bet dabar skalbiu kartu su visos seimynos su Tide ir minkstiklio pilu.
Atsakyti
Kai tik tik gimė- skalbiau su Neutral skystu skalbikliu- skystas geriau išsiskalauja- ir uždėdavau papildomą skalavimo funkciją. Aišku skalbdavau skalbimo mašinoje. O dabar kai mažiukei suėjo 7 mėnesiukai nupirkau Neutral skalbimo miltelių... na ką galiu pasakyti- nelabai man- pripratusi, kad skystas ir geriau išskalbia ir išsiskalauja... O dėl minkštiklio- na naudodavau Neutral... Bet po to juk papildomai skalaudavau- kol galiausiai pamačiau- o koks skirtumas? juk minkštiklį išskalauju? na ir jokio nedėjau. ir normalūs tie rūbeliai- vis tiek juk lyginu,...

Ir dar dėl tų minkštiklių- atsargiai merginos- gali toookia alergiją iššaukt kad paskui nei nuo ko neaišku nei kas sukelia...Pvz: aš savo patalynę išskalavau su nauju minkštikliu- mažylę išbėrė- o aš nežinojau nuo ko... tada pasižiūriu- nakti gi mažoji iš savo lovytės atsivarto į manąją (pas mus nukeltas lovytėsd šonas- kur nori mažoji ten eina Tai pasirodo tiek užteko- paryčiais poros valandėlių miegelio šalia mamos doh.gif O jai jau 11 mėnesiukų po poros dienelių...
Atsakyti
kazkur iki menesio skalbiau su Bobas, dabar skalbiu su iprastais milteliais, kaip ir savo drabuzius, tik atskirai ir nustatau papildoma skalavima.
Atsakyti
Aš pirkau Neutral skalbiklį ir žadu išskalbti drabužėlius savo būsimam leliukui su juo. O paskui bandysiu skalbti kartu su 4metų dukros drabužiais su vaikiškais skalbikliais. Manau tikrai nieko neasitiks. Taip pat labai patinka FROSH skystas skalbiklis (su varle).
Skalbimo rankomis neįsivaizduoju, nesąmonė visiška, juk galima drožles naudoti, papildomai perskalauti, jei kūdikis alergiškas. Taip pat dėl skalbimo kartu - kažkaip nelabai man atrodo kūdikio dabužiai kartu su vyro kojinėmis, bet maždaug nuo metų viską skalbiau kartu, tik naudojau švelnius vaikiškus skalbiklius (kad nereiktų atskirai dviejų pirkti) smile.gif .
Atsakyti
skalbiu su BOBAS,ir atskirai ax.gif
Atsakyti
skalbiu kudikiu drabuzeliu skalbimo priemonemis, isbandziau ivairius miltelius, alergijos nepastebeta smile.gif Na bet skalauju pora kartu ir reguliariai isplaunu stalciu kur beriami milteliai.
Atsakyti
Neutral kol kas thumbup.gif
Atsakyti
Bobas milteliais. Ir dar minkštiklį kokį Sensitive naudoju
Atsakyti
QUOTE(linxmute @ 2008 01 26, 19:42)
Aš iki kokių 6 mėnesiukų skalbiau su ūkišku muilu, skirtu kūdikių drabužėliams skalbti ir dar rankomis  fool.gif  ir žinoma, močiučių ir visokių tetulyčių pamokyta, viską išlygindavau. Vasarą karštis nerealus, o aš su lygintuvu plušu  doh.gif  Bet po to įvyko kažkoks lūžis ir pradėjau skalbti skalbyklėje su "Bobas" milteliais  thumbup.gif . Visada skalbiu atskirai nuo mūsų drabužių. O dėl lyginimo viena medikė patarė geriau nelygint, nes tada patalynė ar rūbeliai "nebekvėpuoja".

as tai lyginau tik pirma menesi, ir tai tik tuos rubelius kurie prie pat kunelio rolleyes.gif is tikruju lyginti -nelabai gerai, anksciau,prisimenu visa savo patalyne, net ranksluoscius lygindavau fool.gif O dabar kai laikas brangus wink.gif lyginu tik kas butiniausia. thumbup.gif
Atsakyti