Aš iki kokių 6 mėnesiukų skalbiau su ūkišku muilu, skirtu kūdikių drabužėliams skalbti ir dar rankomis ir žinoma, močiučių ir visokių tetulyčių pamokyta, viską išlygindavau. Vasarą karštis nerealus, o aš su lygintuvu plušu Bet po to įvyko kažkoks lūžis ir pradėjau skalbti skalbyklėje su "Bobas" milteliais . Visada skalbiu atskirai nuo mūsų drabužių. O dėl lyginimo viena medikė patarė geriau nelygint, nes tada patalynė ar rūbeliai "nebekvėpuoja".
Kol mano vaikis buvo maziukas - rubelius skalbiau atskirai su Bobas milteliais, pildavau truputi minkstiklio su uzrasu "sensitive" - jautriai odai, nes rubeliai minkstesni ir svelnesni, nei be jo...
Dabar vaikinui 10 men. rubelius skalbiu kartu su savais, naudojam iprastus miltelius - jokios odos alergijos neturime
Dabar vaikinui 10 men. rubelius skalbiu kartu su savais, naudojam iprastus miltelius - jokios odos alergijos neturime
As naudoju Dzidzius skystą skalbimo priemonę nuo gimimo
Nezinau ar yra LT, bet mes perkame NEUTRAL skalbimo miltelius ir minkstikli - labai gerai isskalbia ir svarbiausiai nealergizuoja O del lyginimo tai mane jau seniai ismokino (deja ne Lietuvoj ) kad nelyginti rubai ir patalyne kvepuoja spintoje, o jei nori - issilygini pries uzsidedant Ypac tai patartina vaikiukams, nes visu minkstuciu audiniu, kaip pvz.flaneles pukelis sukieteja ir vaikiukui nebuna taip minksta
Aš skalbiu milteliais Surcare sensitive. Jie skirti vaikiškiems rūbeliams. Irgi skalbiu tik mažiuko drabužėlius, atskirai nuo kitų, taip pat nelyginu, nes irgi sakė, kad tada drabužėliai kvėpuoja.
paprasta Arieli, tik minkstikli sensetive naudoju. Pirma menesi skalbiau su bobu, o dabar nematau jokio skirtumo
pirmomis savaitemis - rankomis su vaikisku muilu, veliau - atskirai nuo kitu skalbiniu su antialerginiais milteliai, o dabar jau 4 menesiai mazylei - skalbiu kartu su kitais rubais (tik nededu labiau ispurvintu suaugusiuju rubu), o miltelius maisau antialerginius su iprastais, kad vaikas pamazu priprastu, visas gyvenimas gi nebus sterilus
o del lyginimo... lyginu viska, ne tik vaiko drabuzelius, pirmiausia del to, kad lyginant dingsta dalis namu dulkiu erkuciu, o as pati esu alergiska namu dulkems...
o del lyginimo... lyginu viska, ne tik vaiko drabuzelius, pirmiausia del to, kad lyginant dingsta dalis namu dulkiu erkuciu, o as pati esu alergiska namu dulkems...
Nuo pat gimimo skalbiu su skalbimo milteliais Bobas. Viskas jokiu berimu, nieko
QUOTE(-edita- @ 2008 01 26, 18:52)
as ir skalbiu su Neutral milteliais, ir kad butu minkstesnis audinis plius naudoju Neutral minkstikli... labai esu patenkinta
as taip pat skalbiu tik visada lyginu ir butinai su garais, nes geriau dezinfekuoja. Anksciau bobutes viska virindavo tai neislyginus kazkaip keistai jauciuosi