Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skalbiate vaikiškus drabužėlius?

naudojau neutral, bet vaikutis paaugo, naudoju iprastus, neekologiskus skalbiklius, kaip ir visai seimai. nealergizuoja. rimtesnes demes skalbiu su ukiniu muliu su tulzim.
Atsakyti
iki kokių 3metukų skalbdavau su amway skalbimo milteliais skirtais kūdikių rūbams, bet man jie nepatiko. skalbiau, nes buvo gaila išmest, juk jie labai nepigiai kainavo blush2.gif paskui skalbiau bendrai su mūsų rūbais. mes naudojam skystus skalbiklius dažniausia ariel
Atsakyti
man tai pats geriausias ir nepamainomas, tiek kudikio drabuzeliams, tiek musu Ringuvos skystas skalbiklis Balance.[B] Kvepia muiliuku ir puikiai isplauna. Ekologiskas, be alergenu, be dazikliu ir t.t. , tiesa, nepigokas, apie 20 lt 1,5 l kainuoja, bet per skelbiu lt. radau ir uz 14 Lt. Kam vargt su tom drozlem ar neaiskiais milteliais, jei sukurta speciali linija Balance. Man is tos linijos viskas super, ir indu ploviklis, ir universalus valiklis ir muiliukas ir net sampuna isbandziau...nebekeisciau i jokius brangiausius Amwai.
Atsakyti
Neutral smile.gif
Atsakyti
Kolkas su skystu Neutral 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Skalbiu su skystu Frosch
Atsakyti
iki 7men skalbem su Neutral, o veliau kartu su savo rubais su skystu ariel ax.gif esam bande ariel vaikiska, bet nepatiko, nes milteliai ne iki galo istirpsta ir veliau ju yra ant isskalbtu rubu doh.gif
Atsakyti
Iki 6 mėn. Neutral, Jelp, Bobas turejom (Bobas agresyvūs milteliai, visai mažiukams netinkami schmoll.gif ) skalbia švelniai, bet neatskalbia gerai mūsų baltų drabužėlių. Dabar naudojam visa šeima Ariel Non bio gelį ir puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intrinsa: 18 birželio 2013 - 10:21
Mano kudikeliui 1 men kr skalbiu su visais bendrais drabuziais skystomis skalbimo priemonemis tik nededu kvapu.
Atsakyti
Pradžioj Neutral, dabar kartu su mūsų drabužiais paprastomis skalbimo priemonėmis.
Atsakyti
Skalbiu su Bobas, man jie thumbup.gif
Atsakyti
Neutral patys pačiausi bigsmile.gif o bobas man nelabai.. schmoll.gif
Atsakyti