Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skalbiate vaikiškus drabužėlius?

O aš skalbiu su Surcare. Esu skalbusi ir su Bobas.
Atsakyti
skalbiu su Persil, kur mamytės ir mergytės nuotraukytė yra 4u.gif
Atsakyti
as skalbiu su riesuteliais ekologiskais, kol buvo maziukas tai viskas ciki, bet dabar jau rimtesniu demiu atsiranda nuo maisto ir t.t tai nebelabai isplauna man jie, gal kas naudoja gali patart?
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2011 04 19, 16:37)
Nuo gimimo iki pat dabar skalbiu su Neutral  4u.gif

ir as naudoju tik Neutral thumbup.gif
Atsakyti
Skalbiu su Amway vaikiškais milteliais, jų labai mažai reikia ir išsiskalbia visos dėmės thumbup.gif
Atsakyti
As tai su non bio milteliais,nezinau kaip lieuvoj bet cia uk ju didelis pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bzykas @ 2011 04 18, 18:36)
Aš poto vistiek praskalauju so soda (ji nuima šarmą), ta prasme į stalčiuką, kur reikia pilti minkštiklį aš dedu sodos ir viskas (nežinu ar gerai)

Soda yra tas pats šarmas biggrin.gif
Acto reikia, jei taip norisi. Bet ne į stalčiuką, o išskalbtus skalauti. Bet abejoju, ar taip reikia vargintis.
Atsakyti
QUOTE(Vilytė @ 2011 07 08, 22:05)
Soda yra tas pats šarmas biggrin.gif
Acto reikia, jei taip norisi. Bet ne į stalčiuką, o išskalbtus skalauti. Bet abejoju, ar taip reikia vargintis.

Aš bandžiau actą, bet kažkaip man nepatiko, tai dabar ištirpintą citrinos rūgštį naudoju.
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2011 05 18, 20:53)
Mamytes, o i automatine skalbimo masina galima pilti istirpintas Ringuvos drozles? Ar geriau nerizikuoti? blush2.gif

mes su jomis ir skalbiame automatineje, tik as istirpinu plastikiniame indelyje (nuo "musu svelniosios varskytes" biggrin.gif ) ir dedu su rubais, ne i stalciuka.
Atsakyti
kol maziuke buvo skalbiau tik su ukiniu muilku-gerai issiplaudavo ir prikrautas turtelis, kai truputi paaugom Bobas, nors visko pasitaiko ax.gif
Atsakyti
nuo pat gimimo abieju dukryciu rubelius skalbiau su paprastais milteliais, nes nepasireiske jokiu alergiju ar berimu. Zinoma jei butu kitaip buve buciau pirkus specialius alergiskiems ar jautriems.
Atsakyti
kolkas skalbiam su neutral ir bobas ax.gif
Atsakyti