Anksciau,kol sunus buvo dar mazesnis skalbdavau su ne biologiskais skystais geliais,dabar skalbiu su normaliais skalbimo geliais
ringuvos balance
Skalbdavau su Neutral skysčiu, bet pamažu vėl pereinu prie Ringuvos drožlių. Ir skalbia gerai ir pigiai gaunasi.
as skalbiu su neutral arba su bobas milteliais, abu neblogi.
As skalbiu su bobas milteliais tikrai neblogi jie
As skalbiu su muilo riesutais, arba ringuvos muilu.
QUOTE(Shnekorka @ 2011 02 26, 09:59)
Ar kas nors skalbiat su muilo riesutais?
Ale naujiena, tinkanti skalbti ir leliuku rubelius
As dabar skalbiau su BOBAs tai kokie baltuciai svitintis tik galetu tas BOBAS pigesnis but
Ale naujiena, tinkanti skalbti ir leliuku rubelius
As dabar skalbiau su BOBAs tai kokie baltuciai svitintis tik galetu tas BOBAS pigesnis but
Aš skalbiu su muilo riešutais, tik kad jie didelių dėmių neišima, tai prieš tai , jei matau kad yra dėmė, tas vietas įtrinu muilu su tulžim, o tik tada jau dedu į skalbyklę. Be to pastebėjau, kad balti rūbeliai laikui bėgant įgauna tokį rudą atspalvį . Šiaip kitus rūbus skalbiu su ūkišku muilu (rūbus ištrinu muilu ir dedu į skalbyklę), tiesa, jie poto turi ūkiško muilo kvapą , bet nieko čia nepadarysi.
QUOTE(Lina.n @ 2011 04 18, 18:32)
Iki puses metuku skalbiau su skystu Neutral, paskui su Bobas milteliais iki treju metu. Dabar planuose muilo reisutai
Girdejau, kad su ukiniu muilu negerai skalbti kudikiu rubelius (del sarmu rods )
Girdejau, kad su ukiniu muilu negerai skalbti kudikiu rubelius (del sarmu rods )
Aš poto vistiek praskalauju so soda (ji nuima šarmą), ta prasme į stalčiuką, kur reikia pilti minkštiklį aš dedu sodos ir viskas (nežinu ar gerai)
Nuo gimimo iki pat dabar skalbiu su Neutral
Pradžioje ploviu su Ringuvos drožlėm...bet atsibodo jas tirpdyti ir pilti i skalbimo mašinos vidų, dar tas kvapas šiek teik lieka, tada pradėjom Neutral naudoti, viskas gerai, jokio kvapo ir skalbia neblogai. O minkštiklis Neutral arba Ringuvos.