Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skalbiate vaikiškus drabužėlius?

Nors mano vaikas jau nemažas (virš 3 metų), perėjau vėl prie Ringuvos drožlių. Anksčiau skalbiau kuo papuola blush2.gif, kol pastebėjau ant odos bėrimukus
Atsakyti
Bandžiau ir bobą ir neutral, dabar nusipirkau dar kažkokį vaikišką "BEBI"- eksperimentuoju biggrin.gif
Labiau teikiu pirmenybę skystiems skalbikliams, bet pvz. Neutral man kažkaip nelabai patiko ax.gif sunkiai išsiplauna jis, nors nepilu labai daug, ir kelis kart praskalauju (mašinoj). Bobas visai buvo geras, tik kad milteliai... Dabar bandau "BEBI", assorty pirkau, lygtai visai nieko, ir kainuoja žymiai pigiau nei neutral ax.gif
Atsakyti
Kadangi maniškė alergiška, tai nepaisant to, kad jau nebemažytė, bet aš vis tiek skalbiu su vaikiškais milteliais BOBAS. nealergizioja jos.
Atsakyti
Ar kas nors skalbiat su muilo riesutais?

Ale naujiena, tinkanti skalbti ir leliuku rubelius g.gif

As dabar skalbiau su BOBAs bigsmile.gif tai kokie baltuciai svitintis wub.gif tik galetu tas BOBAS pigesnis but doh.gif
Atsakyti
Skalbiu sonnet bekvapiu skystu skalbikliu. Labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LunRi @ 2011 02 12, 22:38)
drinks_cheers.gif as taip pat naudoju sias priemones savo leliaus rubeliams skalbti.

Aš taip pat Ringuvos Balance skystą skalbiklį ir minkštiklį naudoju. Kokybė ir kaina tenkina. Tiesa kažkaip su tuo minkštikliu kartais nepataikau įpilti tinkamo kiekio, kad drabužiai minkšti būtų. Kartais minkštutėliai kai išdžiūsta, o kartais, lyg nieko nepylus būčiau g.gif
Atsakyti
As visada skalbiu su paprastais skalbimo milteliais kaip ir suaugusiems,tik visada gerai isskalauju
Atsakyti
QUOTE(inaaa* @ 2011 03 06, 19:08)
As visada skalbiu su paprastais skalbimo milteliais kaip ir suaugusiems,tik visada gerai isskalauju

As irgi 4u.gif
Atsakyti
Mazylio rubeliai su Neutral. O kitu vaiku su normaliais skalbimo milteliais.
Atsakyti
neutral
Atsakyti
QUOTE(Shnekorka @ 2011 02 26, 09:59)
Ar kas nors skalbiat su muilo riesutais?

Ale naujiena, tinkanti skalbti ir leliuku rubelius g.gif

As dabar skalbiau su BOBAs  bigsmile.gif tai kokie baltuciai svitintis wub.gif tik galetu tas BOBAS pigesnis but doh.gif

muilo riesutai naturalus produktas, jie auga ant medzio. Nealergizuoja. 1 kg uztenka metams seimai. Bet galima issivirti ir plovimo skysti, plaukus, indus plauti.
Tad jokios nuostabos nera smile.gif.
O bobas milteliai nieko gero, tik kad vaikas nupiestas ant pakuotes . blush2.gif
Atsakyti
As suneliu rubelius skalbiu su milteliais Bobas
Atsakyti