Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skalbiate vaikiškus drabužėlius?

kai suejo metai, skalbiu su tais milteliais, kaip ir savo drabuzius. tik nepilu skalbiniu minkstiklio. Anksciau su bobu skalbdavau
Atsakyti
Persil sensitive
Atsakyti
Milteliais Bobas, audiniu minkstikliu Neutral ir Ringuva muilu su tulzimi (isima beveik visas demes) mirksiukas.gif
Atsakyti
Bobas ir neutral thumbup.gif
Atsakyti
Iki metukų Bobas, o nuo metukų su tokiais, kokiais ir sau naudojam 4u.gif
Atsakyti
mano virs metuku, bet dar atskirai skalbiu, nes vis dermatitas islenda tai kad blogiau nebutu
Atsakyti
pirmus rubelius skalbiau su Ringuvos miuilo drozlem, tai rubeliai dvoke neapsakomai... veliau su bet kuriais milteliais jautriai odai arba ukiniu muilu.
Atsakyti
QUOTE(savika @ 2011 01 17, 16:15)
pirmus rubelius skalbiau su Ringuvos miuilo drozlem, tai rubeliai dvoke neapsakomai... veliau su bet kuriais milteliais jautriai odai arba ukiniu muilu.

Ir as skalbiau su tom drozlem , bet man kvapas nieko neerzina manes, matyt cia skonio reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(aqela @ 2010 11 30, 20:19)
Iš skalbiklių labiausiai patiko Neutral, kurį laiką jais skalbiau. Bet naudojam skalbiamas sauskelnes, tai brangokai išeidavo .. unsure.gif  Dabar jau gerą pusmetį skalbiu skalbimo rutuliu, ir esu labai patenkinta  thumbup.gif  Dėmes tiesa ne visas išskalbia, tai ūkiniu muilu patrinu. Bet užtat tikrai žinau, kad vaikas nesinešioja chemikalų prie kūno, o ir pinigelių nemažai susitaupo drinks_cheers.gif

Nusipirkau ir as skalbimo rutuli, 1 syk jau skalbiau.... 4u.gif ,tikiuosi man patiks,
tik pirkau ne is top shop o is ///www. svaros feja. lt////mokejau 47lt uz 1 vnt[SIZE=7]
Atsakyti
Skalbiam su Ringuva muilo drozlem. => man tas kvapas nepatinka,bet ko del vaiko nepadarysi smile.gif
Atsakyti
Skalbiu su Balance skalbikliu ir minkstikliu. Sako tinka alergiskiems ir maziems vaikams. Kol kas viskas ok
Atsakyti
aplamai viska skalbiu NEUTRAL nes nepernesu kitu milteliu kvapo,taip atpratau kad net uzuodziu nuo kitu rubu milteliu kvapa doh.gif
Atsakyti