Aš skalbiu bendrai visos šeimos skalbinius su Amway skalbimo priemonėmis. Dabar su vaikiškais Amway ir minkštiklis tos pačios firmos. Labai patenkinta esu, nes vienos 2,5 kg dėžutės pakanka 9-10mėn, ir skalbimo rezultatas puikus, kvapas, kai išdžiūna- švaros.
Aš skalbiu bendrai visos šeimos skalbinius su Amway skalbimo priemonėmis. Dabar su vaikiškais Amway ir minkštiklis tos pačios firmos. Labai patenkinta esu, nes vienos 2,5 kg dėžutės pakanka 9-10mėn, ir skalbimo rezultatas puikus, kvapas, kai išdžiūna- švaros.
Iš skalbiklių labiausiai patiko Neutral, kurį laiką jais skalbiau. Bet naudojam skalbiamas sauskelnes, tai brangokai išeidavo .. Dabar jau gerą pusmetį skalbiu skalbimo rutuliu, ir esu labai patenkinta Dėmes tiesa ne visas išskalbia, tai ūkiniu muilu patrinu. Bet užtat tikrai žinau, kad vaikas nesinešioja chemikalų prie kūno, o ir pinigelių nemažai susitaupo
Mūsų visų šeimos narių skalbiniai skalbiami vienoda skalbimo priemone . Ieškau natūralesniu, be fosfatų priemonių. Neįgnoruoju ir tinklinio marketingo siūlomų kompanijų produkcijos. Svarbiausia, skaitau prekės etiketę
Sveikos ir as prisijungsiu prie jusu, as skalbiau su bobas milteliais, paskui su ukisko muilo drozlem, o dabar nusipirkau pabandyti muilo riesutu tai siandien isskalbiau nesvarumai issiskalbe ziuresiu koks isskalbtu kvapas bus, jei patiks tai pirksiu didesni kieki ir visiem taip skalbsiu dar skaiciau galima uzlasinti eteriniu alieju kelis lasiukus tai kvepes