Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skalbiate vaikiškus drabužėlius?

QUOTE(Linulee @ 2010 09 20, 11:40)
dabar jau skalbiam kaip savo su ariel arba persil ir minkstikli naudojam  ax.gif

As irgi jau skalbiu su tais paciais kaip ir savo. Pabandziau, paziurejau, kad nealergizuoja, neberia, tai ir skalbiam smile.gif
Atsakyti
Minkstiklio nenaudoju vaiko rubeliams, o miltelius ivairius, kol kas problemu neturejom
Atsakyti
Aš skalbiu bendrai visos šeimos skalbinius su Amway skalbimo priemonėmis. Dabar su vaikiškais Amway ir minkštiklis tos pačios firmos. Labai patenkinta esu, nes vienos 2,5 kg dėžutės pakanka 9-10mėn, ir skalbimo rezultatas puikus, kvapas, kai išdžiūna- švaros.
Atsakyti
QUOTE(gražutė @ 2010 11 11, 01:09)
Aš skalbiu bendrai visos šeimos skalbinius su Amway skalbimo priemonėmis. Dabar su vaikiškais Amway ir minkštiklis tos pačios firmos. Labai patenkinta esu, nes vienos 2,5 kg dėžutės pakanka 9-10mėn, ir skalbimo rezultatas puikus, kvapas, kai išdžiūna- švaros.

Tai gal retai skalbiat smile.gif Man uztenka kokiems 5 men (dedant maziausia kieki milteliu 25 ml) ir tai manau gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperMeska: 12 lapkričio 2010 - 17:46
Neutral skystu skalbikliu 4u.gif
Atsakyti
Dabar tik NEUTRAL skalbimo milteliais...Buvau pakeitusi i "Dosia" bet siaubingai pradėjo mažiuka berti tai nebeeksperimentuoju daugiau unsure.gif
Atsakyti
Skalbiam milteliais bobas,labai gerai ir svariai plauna doh.gif
Atsakyti
Iš skalbiklių labiausiai patiko Neutral, kurį laiką jais skalbiau. Bet naudojam skalbiamas sauskelnes, tai brangokai išeidavo .. unsure.gif Dabar jau gerą pusmetį skalbiu skalbimo rutuliu, ir esu labai patenkinta thumbup.gif Dėmes tiesa ne visas išskalbia, tai ūkiniu muilu patrinu. Bet užtat tikrai žinau, kad vaikas nesinešioja chemikalų prie kūno, o ir pinigelių nemažai susitaupo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mūsų visų šeimos narių skalbiniai skalbiami vienoda skalbimo priemone smile.gif. Ieškau natūralesniu, be fosfatų priemonių. Neįgnoruoju ir tinklinio marketingo siūlomų kompanijų produkcijos. Svarbiausia, skaitau prekės etiketę mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos ir as prisijungsiu prie jusu, as skalbiau su bobas milteliais, paskui su ukisko muilo drozlem, o dabar nusipirkau pabandyti muilo riesutu tai siandien isskalbiau nesvarumai issiskalbe ziuresiu koks isskalbtu kvapas bus, jei patiks tai pirksiu didesni kieki ir visiem taip skalbsiu dar skaiciau galima uzlasinti eteriniu alieju kelis lasiukus tai kvepes
Atsakyti
su Bonux.
Atsakyti
su vaikiskais Bobas milteliais smile.gif
Atsakyti