Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skalbiate vaikiškus drabužėlius?

QUOTE(elelele @ 2010 08 23, 06:14)
su Ringuvos skystu skalbikliu, ir minkštikliu. Neprikvėpinti be proto, išdžiūvę tokiu nauju rūbu kvepia smile.gif

Mes irgi ji naudojm ir dziaugiames, bet paskutiniu metu niekur neberandu to skysto.
Kur Vilniuje ji perkat?
Atsakyti
ne biologiniais skalbimo milteliais ir nekoncetruotu ne per stipriai kvepianciu minkstikliu mirksiukas.gif
Atsakyti
vaikiskais milteliais Bobas, svariai skalbia. smile.gif
Atsakyti
Skalbimo milteliais Neutral, Balance ar pan.
Atsakyti
Aš visus rūbus tiek vaiko tiek savo skalbiu rusiškais Aistionok milteliais. ir skalbia gerai ir kainuoja nebrangiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oti @ 2010 09 03, 22:52)
Skalbimo milteliais Neutral, Balance ar pan.

as ir situos naudoju ir man jie thumbup.gif
Atsakyti
Aš gimus vaikui naudojau skalbimo miltelius Bobas, bet kai atradau ekologiškus miltelius Sonett, tai jokių kitų nebenaudoju. Taip pat jokių kvapiklių ir audinių minkštiklių nepilu skalbdama vaiko drabužėlius schmoll.gif Nors jis ir nėra alergiškas, tačiau manau, kad ir taip gaus visokios chemijos per visą savo gyvenimą...
Paskaičiau, kad kai kurios mamytės naudoja Ringuvos drožles, tai visai pasirodė nieko šita idėja thumbup.gif Bus išbandyta mastau.gif
Atsakyti
Skalbiu skalbimo masinoj su vaikiskais skalbimo miltelais ax.gif
Atsakyti
Skalbiau su Neutral. po to nusipirkau pabandyti Balance skysta. kvapelis doh.gif nekoks, skalbia blogai. dabar skalbiu Persil Non BIo is anglijos. Super kvepia ir skalbia gerai. Ringuva drozes as irgi naudoju, kai rankomis skalbiu. Visai gerai skalbia. Balance minkstiklis ir Balance milteliai man visai nieko. Tai gi tik skystas Balance nepatiko smile.gif
Atsakyti
Pirmuosius menesius skalbiau su NEUTRAL vaikisku rubelius. Dabar mano vyrui metukai laiko ir skalbiu su ariel,parveztais is uk. viskuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Skalbiu su rex, jei labai sutepti ipilu balio.
Atsakyti
dabar jau skalbiam kaip savo su ariel arba persil ir minkstikli naudojam ax.gif
Atsakyti