Paprastai, kaip ir suaugusiųjų, jokių bėdų nebuvo.
Seilinukus visada išplaunu su "Vanish", po to kartu su kitais kūdikio rubeliais dedu į skalbenkę ir plaunu su milteliais "Bobas". Dar naudojam minkštiklį "Silan". Pradžioj bandėm su "Neutral" skalbi rūbelius, bet jie žemoj temparatūroj nelabai gerai tirpo, bent jau mums...
Jau daug metų nenaudoju jokių skalbimo miltelių. Skalbiu tik GELIU bet kokiu, skirtu jautriai odai ( SENSITIVE ) ir esu tik už tokią praktiką, nes nuo to laiko nesugadinau jokio rūbo, nes gerai išsiskalbia net ir prie 30 lpsn. temperatūros, nes galima skalbti ir kai kuriuos vilnos gaminius.
Žinoma, naudoju ir skalaviklius taip pat SENSITIVE ir nukalkinimo priemones. Be to gelis išsiskalauja iš drabužių geriau nei bet kurie milteliai ir todėl rūbai nedirgina odos.
Žinoma, naudoju ir skalaviklius taip pat SENSITIVE ir nukalkinimo priemones. Be to gelis išsiskalauja iš drabužių geriau nei bet kurie milteliai ir todėl rūbai nedirgina odos.
iki metuku su Bobu skalbiau,dabar Persil Seimai,ar vokiskus taip pat seimai skirtus miltelius (pavadinimo neatsimenu )
kartu su svais drabuziais, paprastais milteliais
pirmus kelis menesius skalbiau su neutral, o dabar su iprastais milteliais, tik atskirai nuo musu skalbiniu ir + papildomas skalavimas.
Buityje naudojam nemazai ekologisku priemoniu, taip pat ir skalbimui (tiek savo, tiek vaiko) - muilo riesutus. Kas kelinta skalbima papilkejusius rubelius perskalbiu Neutral. Demems salinti nepakeiciamas skystas Sonett tulzies muilas
demes man puikiausiai salina anway baliklis spalvotiems skalbiniams, dar nebuvo demes, kurios neisimtu, ti tuos miltukus reikia plikinti verdanciu vandeniu, isputoja ir ant demes, daznai darau taip, miltukai, ppilnas virdulys vandens ir viska sumerkiu, siandien kaip tik puse skalbimo masinos tokiu demetu rubeliiu skalbiau, viskas issiskalbe, o plaunu taip pat su amway vaikiskais milteliais jau 6 metai
O as skalbiu tik su ekologiskais visai seima demes isimineju su tulzies muilu, man svarbu ne tik kaip iskalbia, bet kad visi seimos nariai butu sveiki ir ju nealergizuotu neistirpe milteliai skalbiniuose ir tas nepakeliamas cheminis kvapas
kartais ekologiskais,kartais paprastais
su Ringuvos skystu skalbikliu, ir minkštikliu. Neprikvėpinti be proto, išdžiūvę tokiu nauju rūbu kvepia