Iki metuku Neutral, Bobas, o poto paprastais, tik papildomą skalavimą užstatai
neutral skalbikliu. skalbiau keliskart su paparastais ariel, tai kazkaip man drabuzeliai igavo pilksva atspalvi . o nuo neutral taip nebuna .
Pagrindinės skalbimo priemonės Bobas ir Neutral, bet kai mažiukė paaugs reikės pereiti prie paprastų miltelių... Bet dėmelių lieka... Tad dar tenka prieš tai su ūkiniu muilu pavargt
QUOTE(murkse @ 2010 06 21, 22:42)
Iki metuku Neutral, Bobas, o poto paprastais, tik papildomą skalavimą užstatai
mes taip pat... kartais ir dukart papildomai skalauju
kelis pirmus menesius skalbiau su muilo riesuais, bet man tiesas sakant nepatiko toks jausmas kad tik vandenuku perskalaudavo ir tiek po to pradejom su Ariel (vokiskais) viskas
As irgi planuoju su muilo riesutais skalbti busimam leliukui..
O kodel atrodo,kad tik vandenuku?>Bandziau pora kartu skalbt..tai isputojo net labai...gal Jus tiesiog per mazai ju idejot?
O kodel atrodo,kad tik vandenuku?>Bandziau pora kartu skalbt..tai isputojo net labai...gal Jus tiesiog per mazai ju idejot?
QUOTE(krisle159 @ 2010 07 07, 21:34)
kelis pirmus menesius skalbiau su muilo riesuais, bet man tiesas sakant nepatiko toks jausmas kad tik vandenuku perskalaudavo ir tiek po to pradejom su Ariel (vokiskais) viskas
mes neutral naudojam, bet tenka ir su ukisku muiliuku draugaut, nes demes lieka
Iki 1 metu skalbiau Neutral, o dabar su Arial, kaip ir savuosius..
ir as su bobu.. viena karta buvau isplovus su normaliais, "suaugusiu" milteliais, tai isbere.. po to kartu ir nebandziau dar..