Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skalbiate vaikiškus drabužėlius?

naudoju,,bobas,, thumbup.gif

bandem ,,balance,,.tai man labai nepatiko .

Atsakyti
Jau 3m.tik vaikiskais milteliais 4u.gif
Atsakyti
Man geriausias "Neutral" skystas skalbiklis. Labai gerai isskalbia ir yra bekvapis. Jokiu minkstikliu nenaudoju, negaliu pakesti ju kvapo. Bandziau "Bobas", bet sie skalbia prasciau, palieka demes. Skalbiu ir savo ir vaiku rubus kartu. Pirmo vaiko rubelius skalbiau skystu "Frosh" skalbikliu - irgi labai neblogas thumbup.gif
Atsakyti
Dukrai 3mėn., skalbiu su Bobas, kol kas nesiskundžiam ax.gif
Atsakyti
Skalbiu "Bobas" milteliais. biggrin.gif
Atsakyti
Aš skalbiu lietuviškais "Ringuva". Neberia, plius neturi šlykštaus "chemijos" kvapo 4u.gif
Atsakyti
mes irgi naudojam ringuvos muilo drozles, ir i skalbimo masina ant rubeliu pilu ir rankom thumbup.gif
Atsakyti
Jau tavo trejus metus naudoju Bobas, skalbiu ir savo ir dukrytės drabužėlius. Skalbiau ir su Ariel, nebėrė, bet labai daug chemijos g.gif .
Atsakyti
Kol kas "Bobas" - veliau matysim... ax.gif
Atsakyti
o ar kuri naudojat Ringuvos miltelius, tik ten ant pakuotes raso kad ju sudetis kaip ukinio muilo. idomu kaip jie? gal kas bandet unsure.gif
Atsakyti
Jei rankom skalbiu tai naudoju ringuvos muilo drožles,jei mašina tai dažniausiai pilu "Neutral" skystą skalbiklį.Man abu gerai išskalbia ax.gif
Atsakyti
smile.gif aš naudoju "Balance" , esu labai patenkinta, nes neužskalbia rūbų. "Bobas" nepatiko, nes rūbai papilkėdavo schmoll.gif
Atsakyti