Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skalbiate vaikiškus drabužėlius?

kai buvo mazesnis musu lelius,tai skalbdavau pagrinde su skalbimo masina ir vaikiskais skalbimo milteliais("Bobas" dazniausiai),dar "Ringuva" neblogas su muilo drozlem,bet man nelb kvapas patiko ju. o nuo metu turbut pradejau skalbti su iprastais milteliais ir nei beria vaiko,nei ka.. 4u.gif
Atsakyti
Skalbiu jau antram su Neutral , o jei reikia pabalinti ipilu sodos, patikekit soda veikia thumbup.gif
Atsakyti
Aš skalbiu su Dreft milteliais arba su Dreft skystu skalbikliu tongue.gif
Atsakyti
iki trejų metų mažo drabužius skalbiau atskirai nuo mūsų su bobas arba aistionok, ukrainietiški milteliai, bet man labai gerai tiko. dabar jau lartu su mūsų skalbiu.
o naujam skalbsiu su bobas.
o šiaip žiūriu, kad milteliai bekvapiai būtų, man nėr baisiau, kai eini, ir nuo tavęs dvelkia kokiu lenor, persil ar ariel wacko.gif
Atsakyti
Skalbiau su dreft su ramunelemis, dabar neradau pirkti tai naudoju neutral.
Visus kitus smulkesnius daiktelius kaip seilinukai, su vaikisku muiliuku.
Atsakyti
OMO milteliais. Iš pradžių skalbėm neutras ar kažkokiais pan., bet pandėm su OMO išskalbti, pažiūrėjom, kad vaikeliui alergijos nėra, tai ir toliau sėkmingai skalbiam. Bet prie pigesniu dar nežadam pereiti. smile.gif
Atsakyti
Is pradziu skalbiau su Amway milteliais, rase, kad naturalus, be chemijos g.gif , bet leliuka pradejo berti. Tai po poros men. pradejau skalbti su Bobas.
Atsakyti
QUOTE(rille @ 2009 02 11, 00:50)
Skalbiu jau antram su Neutral , o jei reikia pabalinti ipilu sodos, patikekit soda veikia  thumbup.gif

Tikiu, kad soda veikia. Bet gal ir skalbiankę "veikia"???
O sodą į rūbus tiesiai pilat ar su skalbimo milteliais?

QUOTE(lawwra_a @ 2009 02 12, 18:47)
Aš skalbiu su Dreft milteliais arba su Dreft skystu skalbikliu  tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif . Aš taip pat. Na nebent prisikaupia daug palučių, vaikiškos patalynės - tada skalbiu su Bobas
Atsakyti
Su Dreft milteliais,su ukiniu muilu,jei nedaug rubeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rille @ 2009 02 11, 00:50)
Skalbiu jau antram su Neutral , o jei reikia pabalinti ipilu sodos, patikekit soda veikia  thumbup.gif

O gera mintis reikes pabandyti, nes skalbiu su neutraliais be dazu ar kvapu tai demeliu neisima.
Atsakyti
skalbdavau skalbimo masina ir vaikiskais skalbimo milteliais("Bobas" dazniausiai),dar "Ringuva" bet kvapas nepatiko ju.
Atsakyti
As tai iki 1 men ploviau ukiniu muilu, o iki 4 men Bobas... dabar jau su visais ir Persil ir Tide... Nera jokiu berimu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indvai: 25 vasario 2009 - 19:27