Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skalbiate vaikiškus drabužėlius?

gal pasirodysiu kvaila, bet man įdomu kodėl negalima vaiko rūbų sklabt kartu su šeimos drabužiais blush2.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssanta: 19 rugpjūčio 2008 - 00:25
QUOTE(ssanta @ 2008 08 19, 01:25)
gal pasirodysiu kvaila, bet man įdomu kodėl negalima vaiko rūbų sklabt kartu su šeimos drabužiais  blush2.gif?

Aš visada skalbiu vaikų rūbus kartu su visos šeimos 4u.gif Per didelis sterilumas nieko gero neduoda blink.gif Paskui mamos ieško visokių būdų,kaip sustiprinti vaiko imunitetą g.gif Pratinti prie normalių sąlygų ir mus supančios aplinkos reikia nuo kūdykystės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 08 19, 10:11)
Aš visada skalbiu vaikų rūbus kartu su visos šeimos 4u.gif Per didelis sterilumas nieko gero neduoda blink.gif Paskui mamos ieško visokių būdų,kaip sustiprinti vaiko imunitetą g.gif Pratinti prie normalių sąlygų ir mus supančios aplinkos reikia nuo kūdykystės tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš tai galvoju nu koks skirtumas ar su visų ar tik vaiko drabužiai, jog išskalbia tai vienodai švariai bigsmile.gif
Atsakyti
Ssanta, as irgi nieko blogo tame nematau, viska skalbiame kartu. bet kol dar kudikelis, manau, reiketu atskirai skalbti, o po kokiu metuku, su visais kartu blush2.gif
Atsakyti
skalbti reikia atskiraii delto kad kudikiu milteliai nera alergiski jie turi maziau tu hemikalu....nes taip pat kai buvo kudikis skalbiau su bobas milteliais ir viena diena ju man pritruko ir isskalbiau su savais milteliais.ir kai aprengiau vaika ji pradejo berti.....bet gali buti kad ir per daug milteliu idejau g.gif bet esme tame kad vaikiski milteliai nedirgina kudikiu odeles 4u.gif na bet jau kazkur gal nuo kokiu 4 men pradejau skalbt kartu su seimos rubais..tai mums jau beveik metai ir skalbiu visus kartu su tais paciais milteliais... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgiene @ 2008 08 19, 13:12)
skalbti reikia atskiraii delto kad kudikiu milteliai nera alergiski jie turi maziau tu hemikalu....nes taip pat kai buvo kudikis skalbiau su bobas milteliais ir viena diena ju man pritruko ir isskalbiau su savais milteliais.ir kai aprengiau vaika ji pradejo berti.....bet gali buti kad ir per daug milteliu idejau g.gif  bet esme tame kad vaikiski milteliai nedirgina kudikiu odeles 4u.gif  na bet jau kazkur gal nuo kokiu 4 men pradejau skalbt kartu su seimos rubais..tai mums jau beveik metai ir skalbiu visus kartu su tais paciais milteliais... mirksiukas.gif

Dabar yra daug firmų Lietuvoje,kurios siūlo ekologiškus,nealergizuojančius skalbimo miltelius,kurie tinka ir kūdikių drabužėliams skalbti 4u.gif Aš naudoju Amway universalius skalbimo miltelius,jokių problemų dėl alergijos neturėjome 4u.gif Jie,žinoma,brangūs,bet sveikata brangesnė 4u.gif
Atsakyti
ax.gif skalbiu su "Bobas" milteliais... sumetu ir savo bei vyro rubus kartu jei yra neiskalbtu....
Atsakyti
Aš skalbiu "Neutral", skalbiu kartu su visos šeimos rūbais, nors , kai buvo visai lialiukas, tai skalbiau atskirai smile.gif
Atsakyti
Man "neutral"milteliai yra siek tiek per brangu, todel kuo puikiaisiai tinka ir "Bobas".Is pradziu skabdavau vien tik leliuko drabuzelius, o dabar pastebiu, kad karts nuo karto ir savo drabuzeli koki idedu! blush2.gif
Atsakyti
Naujagimio rubelius su muilu praskalbdavau, nes nedaug ju buvo. Nuo menesio iki kokiu 9-10men visos seimos rubus skalbiau su milteliais Bobas, nes elementariausiai skalbykles neapsimokejo jungti del vaiko rubu. O po to tai skalbiu visais tais arieliais ir persilais irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciux: 26 rugpjūčio 2008 - 17:46
Iki metų skalbiau atskirai, su Bob milteliais, dabar jau kartu su šeimos rūbais ir su paprastais milteliais 4u.gif
Atsakyti
Iki 6 men wisus pupos drabuzelius skalbiau su Ringuwos ukisko muilo drozlemis thumbup.gif O paskuj pradejau su bendrais rubais skalbti, skystais milteliais. blush2.gif
Atsakyti