gal pasirodysiu kvaila, bet man įdomu kodėl negalima vaiko rūbų sklabt kartu su šeimos drabužiais ?
QUOTE(ssanta @ 2008 08 19, 01:25)
gal pasirodysiu kvaila, bet man įdomu kodėl negalima vaiko rūbų sklabt kartu su šeimos drabužiais ?
Aš visada skalbiu vaikų rūbus kartu su visos šeimos Per didelis sterilumas nieko gero neduoda Paskui mamos ieško visokių būdų,kaip sustiprinti vaiko imunitetą Pratinti prie normalių sąlygų ir mus supančios aplinkos reikia nuo kūdykystės
QUOTE(namiseda @ 2008 08 19, 10:11)
Aš visada skalbiu vaikų rūbus kartu su visos šeimos Per didelis sterilumas nieko gero neduoda Paskui mamos ieško visokių būdų,kaip sustiprinti vaiko imunitetą Pratinti prie normalių sąlygų ir mus supančios aplinkos reikia nuo kūdykystės
aš tai galvoju nu koks skirtumas ar su visų ar tik vaiko drabužiai, jog išskalbia tai vienodai švariai
skalbti reikia atskiraii delto kad kudikiu milteliai nera alergiski jie turi maziau tu hemikalu....nes taip pat kai buvo kudikis skalbiau su bobas milteliais ir viena diena ju man pritruko ir isskalbiau su savais milteliais.ir kai aprengiau vaika ji pradejo berti.....bet gali buti kad ir per daug milteliu idejau bet esme tame kad vaikiski milteliai nedirgina kudikiu odeles na bet jau kazkur gal nuo kokiu 4 men pradejau skalbt kartu su seimos rubais..tai mums jau beveik metai ir skalbiu visus kartu su tais paciais milteliais...
QUOTE(spurgiene @ 2008 08 19, 13:12)
skalbti reikia atskiraii delto kad kudikiu milteliai nera alergiski jie turi maziau tu hemikalu....nes taip pat kai buvo kudikis skalbiau su bobas milteliais ir viena diena ju man pritruko ir isskalbiau su savais milteliais.ir kai aprengiau vaika ji pradejo berti.....bet gali buti kad ir per daug milteliu idejau bet esme tame kad vaikiski milteliai nedirgina kudikiu odeles na bet jau kazkur gal nuo kokiu 4 men pradejau skalbt kartu su seimos rubais..tai mums jau beveik metai ir skalbiu visus kartu su tais paciais milteliais...
Dabar yra daug firmų Lietuvoje,kurios siūlo ekologiškus,nealergizuojančius skalbimo miltelius,kurie tinka ir kūdikių drabužėliams skalbti Aš naudoju Amway universalius skalbimo miltelius,jokių problemų dėl alergijos neturėjome Jie,žinoma,brangūs,bet sveikata brangesnė
skalbiu su "Bobas" milteliais... sumetu ir savo bei vyro rubus kartu jei yra neiskalbtu....
Aš skalbiu "Neutral", skalbiu kartu su visos šeimos rūbais, nors , kai buvo visai lialiukas, tai skalbiau atskirai
Man "neutral"milteliai yra siek tiek per brangu, todel kuo puikiaisiai tinka ir "Bobas".Is pradziu skabdavau vien tik leliuko drabuzelius, o dabar pastebiu, kad karts nuo karto ir savo drabuzeli koki idedu!
Naujagimio rubelius su muilu praskalbdavau, nes nedaug ju buvo. Nuo menesio iki kokiu 9-10men visos seimos rubus skalbiau su milteliais Bobas, nes elementariausiai skalbykles neapsimokejo jungti del vaiko rubu. O po to tai skalbiu visais tais arieliais ir persilais
Iki metų skalbiau atskirai, su Bob milteliais, dabar jau kartu su šeimos rūbais ir su paprastais milteliais
Iki 6 men wisus pupos drabuzelius skalbiau su Ringuwos ukisko muilo drozlemis O paskuj pradejau su bendrais rubais skalbti, skystais milteliais.