Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo skalbiate vaikiškus drabužėlius?

pora pirmu savaiciu ukiniu muilu, o veliau su Neutral ir su bobas dazniausiai dabar smile.gif
jokiu elergiju nebuvo
Atsakyti
As nuo pat pradziu skalbiu su Neutral skystu skalbikliu thumbup.gif
Atsakyti
Neutral skysta arba miltelius naudojam ax.gif
Atsakyti
skalbiu vaikiskus su bobas milteliais
Atsakyti
Dazniausiai su BOBAS,bet dabar isplaunu ir su Persil ir su OMO.Ir nieko,gal jau didelis. 4u.gif
Atsakyti
skalbiu dukros drabuzelius su BOBAS milteliais biggrin.gif
greit pereisim prie "suaugusiuju" milteliu smile.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

o as dar besilaukdama visus drabuziukus dukrytes skalbiau su suaugusiuju milteliais ir minkstikliais, aisku rizikavau ir buvau nusiteikus jei ka tai perplauti visus, bet nieko nenutiko ir neisbere ax.gif tai taip jokiu vaikisku milteliu ar dar kokiu spec. ne nenaudojau iki sios dienos ax.gif
Atsakyti
Savo vaiko drabužėlių niekada neskalbiau rankomis.nemčiau tam reikalo.Juk tam yra skirta skalbimo mašina ir spec. skalbimo milteliai...
Atsakyti
Vaikiškų rūbų nemaišau su kitais skalbiniais.Skalbiu su skalbimo mašina,naudoju kaip ir daug čia rašiusių mamyčių Neutral,Bobas skalbimo priemones.
Atsakyti
Kadangi jokios alergijos nepastebėjau,tai skalbiu su "suaugusiųjų" milteliais, o naudoju minkštiklį, skirtą alergiškiems žmonėms, mano "skalbiankė" turi spec. programą kūdikių drabužiams, tai jokio vargo mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi sklbimo masina ir Neutral,nes kitiems mano mazoji alergiska doh.gif
Atsakyti
aš nuo pat mažylio gimimo drabužėlius skalbiu su Bobas skalbimo milt... thumbup.gif tik pastebėjau kad jie biški pablukina g.gif
Atsakyti