pora pirmu savaiciu ukiniu muilu, o veliau su Neutral ir su bobas dazniausiai dabar
jokiu elergiju nebuvo
As nuo pat pradziu skalbiu su Neutral skystu skalbikliu
Neutral skysta arba miltelius naudojam
skalbiu vaikiskus su bobas milteliais
Dazniausiai su BOBAS,bet dabar isplaunu ir su Persil ir su OMO.Ir nieko,gal jau didelis.
skalbiu dukros drabuzelius su BOBAS milteliais
greit pereisim prie "suaugusiuju" milteliu
greit pereisim prie "suaugusiuju" milteliu
sveikutes
o as dar besilaukdama visus drabuziukus dukrytes skalbiau su suaugusiuju milteliais ir minkstikliais, aisku rizikavau ir buvau nusiteikus jei ka tai perplauti visus, bet nieko nenutiko ir neisbere tai taip jokiu vaikisku milteliu ar dar kokiu spec. ne nenaudojau iki sios dienos
o as dar besilaukdama visus drabuziukus dukrytes skalbiau su suaugusiuju milteliais ir minkstikliais, aisku rizikavau ir buvau nusiteikus jei ka tai perplauti visus, bet nieko nenutiko ir neisbere tai taip jokiu vaikisku milteliu ar dar kokiu spec. ne nenaudojau iki sios dienos
Vaikiškų rūbų nemaišau su kitais skalbiniais.Skalbiu su skalbimo mašina,naudoju kaip ir daug čia rašiusių mamyčių Neutral,Bobas skalbimo priemones.
Kadangi jokios alergijos nepastebėjau,tai skalbiu su "suaugusiųjų" milteliais, o naudoju minkštiklį, skirtą alergiškiems žmonėms, mano "skalbiankė" turi spec. programą kūdikių drabužiams, tai jokio vargo
As irgi sklbimo masina ir Neutral,nes kitiems mano mazoji alergiska
aš nuo pat mažylio gimimo drabužėlius skalbiu su Bobas skalbimo milt... tik pastebėjau kad jie biški pablukina