Skalbimo masinoje su milteliais skirtais vaikams,o rankomis tai su vaikisku muiliuku
QUOTE(ishiri @ 2008 03 18, 12:57)
Nuo kada galima skalbti su skalbimo masina? pradzioje planuoju skalbti rankomis.
aciu
aciu
O koks tikslas skalbti rankomis
Iš pradžių išskalbiau viską su alergiškiems ir jautrią odą turintiems žmonėms skirtais milteliais, o vėliau gydytojas patarė apatinius rūbelius, kurie liečiasi prie kūno, skalbti arba ūkišku muilu, arba išvis be miltelių. Taigi skalbiu be miltelių, nes ūkišku muilu ir jo drožlėmis jau seniau esu bandžiusi skalbti, tai viskas labai smirda
is pradziu skalbiau tik Bobas milteliais, bet man darbuzelai nepatiko toki kieti, tai nuo menipilu minkstiklio lenor jokios alergijos ir drabuzeliai svelnus ir dar kvepia
Iš pradžių skalbdavau vaikiškais milteliais, o dabar skalbiu su tais pačiais akip ir savo, tik įjungiu papildomo skalavimo funkciją
As nuo gimimo skalbiau Bobas milteliais ir dar papildomai perskalaudavau. Po to turejom problemyciu su odyte, tai kuri laika skalbdavau rankomis su vaikisku muilu, o skalaudavau skalbenkej Dabar kazkaip prie Neutral perejom. skalauju vis dar du kartus.
Iki kokiu 3 menesiu skalbdavau su vaikiskais,o paskui su paprastais ir minkstikliu ir su savo drabuziais drabuzius ligynu visus
Iš pradžių skalbiau tik su ūkišku muilu, o vėliau ir su vaikiškais milteliais bei minkštikliu
QUOTE(cacalialka @ 2008 01 19, 14:43)
sveikos mamytes
noreciau pasiteirauti kuo skalbiate savo leliuku drabuzelius.gydytoja kazkodel sake,kad net ir brangiausi milteliai nera gerai ir patare skalbti vaikisku muilu,kad nesukeltu vaikui alergijos.tai dabar ir vargstu skalbdama rankomis,bet mazius auga,drabuziu kruva dideja,o be to jie ziuriu ne taip gerai issiskalbia kaip su milteliais.tai gal sakau reiktu atsisakyti sios idejos?
ankstesnė tema
noreciau pasiteirauti kuo skalbiate savo leliuku drabuzelius.gydytoja kazkodel sake,kad net ir brangiausi milteliai nera gerai ir patare skalbti vaikisku muilu,kad nesukeltu vaikui alergijos.tai dabar ir vargstu skalbdama rankomis,bet mazius auga,drabuziu kruva dideja,o be to jie ziuriu ne taip gerai issiskalbia kaip su milteliais.tai gal sakau reiktu atsisakyti sios idejos?
ankstesnė tema
As nuo pat pirmu dienu skalbiu su skalbimo masina, iprastais skalbimo milteliais...Viskas normoj...Nemtau reikalo trinti tuos drabuzelius rankomis...Juk teik ju per diena kita karta reikia, kad nusitrintu oda beskalbiant.
As nuo gimimo savosios skalbiau su "Bobas"skalbimo milteliais,labai buvau patenkinta.Dabar su "Persil"sensitive.
As ir skalbiu su skalbianke ir Boabas milteliais ir gerai
As skalbiu vaikiskais Sa8 milteliais is Amway, jie man labai geri, geras kvapas ir jokiu alergiju, jei kartais prireikia paskalbt rankomis naudoju muilo drozles o minkstikliu nenjaudojau ir nenaudoju nei sau nei vaikui, jie apskritai nerekomenduojami vaikams.
Kokias 2sav. skalbiau rankomis ukisku muilu, o dabar skalbimo masina vaikiskais milteliais be jokiu minkstikliu ir visada atskirai nuo visu kitu drabuziu, ta prasme atskirai musu drabuziai ir atskirai vaiko ir viskas